ZIL157

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Braavo!

Niivõrd ehtne asi, et ei oska kohe midagi arukat kaasa rääkida.
Tegelikult võiks veel mõni kaader ka pealtvaates olla, aga rohkem ei julge julge küll nõuda. Mine tea - saab kiindunud foorumlastelt veel kolaka kirja! :shock:
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

ja juba ma meelisklema jäin kuidas pruuni värviga saaks kuskile sisedisaini elemendina teha rooma kolmesi või kirjutada sasha...hmm... :wink:
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Jätan selle välipeldiku praegu kommenteerimata, aga masina juures tahaks küll veidi viriseda. Astmelauad on liiga kikkis ja vinklis. Kui seal peal juba veidi aega tallatud oli, siis kippusid need plekilatakad ikka veidi väljapoole longu ja keskelt kaardu vajuma. Ja "mummud" seal peal kulusid kah haljaks. Keskosast.
Seega - võta masin algosadeks ja alusta uuesti! :twisted:

Aga tõsiselt rääkides on jah raske midagi leida, mille kallal viriseda. Ainus asi ongi see, et kõik on natuke liiga korralik. Porine küll, aga ilma ühegi silmnähtava vigastuseta, mis kroonu masinate juures oli ülimalt ebaharilik.
Tubli poiss, asu järgmise asja kallale!
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Jääb üle ainult tänada Parteid ja Valitsust kelle juhtimisel nii toredat tehnikat valmistati. Samuti on tänuväärt otsused mehepoegade uudismaale saatmisest. Kust muidu tuleksid nii lahedad mudelid.
Tean üht tegelsat kes minu ZILi piidles ja palju küsimusi esitas kuid oma sooritusega eeskujust kõrgelt üle pea pani. Olen muideks seda mudelit päris ehedalt näinud ja tunnistan, et on vaatamist väärt.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline