Aga see 150 € piir on huvitav, võibolla ongi siis nii , aga see peab siis enamvähem viimase paari kuu muudatus olema. suve alul läks ~300$ pakike automaagiliselt tolli mis mürtsus, helistati ja tunti ainult huvi et kas on ikka autotükid või ei...
Jah, aga nagu ikka on elu kirju..teadagi, seega on erandeid. Ma olen siingi seda maininud, aga veelkord. Olen viimase paari aasta jooksul saanud usast kokku julgelt üle 100 saadetise (ebay, netipoed jne). Pea kõik on olnud üle tolli mainitud väärtuse, aga tolli olen maksnud u nelja, viie paki eest. Enamus neist suurema kasti sisse pandud pakid, mis ilmselt oma suurusega on tähelepanu äratanud ja kontrolli läinud.Hertsog kirjutas:et kõige olulisemaks on ikkagi pakil märgitud toote väärtus. kui see jääb alla nõutud piiri, elik 22 euro, siis jätab toll need rahule.
tundub, et see on nüüd siis lõplik ja ammendav vastus.
Hannants on tegelt väga hea koht. Olen sealt päris mitu korda tellinud ja alati tulnud väga kiirelt, tavaliselt 4-5 päevaga kohale.bufab kirjutas:Mis siis teine hea pood on kust tellite? Kus oleks hea lennukite valik?
ja head hinnd nt
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist