Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Esiteks, neid medaleid peaks olema nii pronksist kui ka hõbedast ja hind sõltub kas medalil on lint alles ning mis seisukorras medal on... kui need faktid on teada, küll siis keegi oskab umbkaudse hinna ka öelda.
ma olen nii õnnetu, mul ei tulegi välja selle pildi lisamine siia, kuna ma ei saa sellest süsteemist siin aru, aga kas keegi tõesti ei oska mulle ligikaudset hinda öelda, kahju, et mu vanaisa mulle nendest asjadest kunagi ei rääkinud, nüüd pean ma teadmatuses elama, koos kogu tema kollektsiooniga
krizzu kirjutas:ma olen nii õnnetu, mul ei tulegi välja selle pildi lisamine siia, kuna ma ei saa sellest süsteemist siin aru, aga kas keegi tõesti ei oska mulle ligikaudset hinda öelda, kahju, et mu vanaisa mulle nendest asjadest kunagi ei rääkinud, nüüd pean ma teadmatuses elama, koos kogu tema kollektsiooniga
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee