Identifitseerime õllepudelit...

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
gruppen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gruppen »

Dan kirjutas:Mis teema selle vanuse määramisega on ? Pildilt tundub nagu oleksid leidnud kellegi punkri ja püüad kindlaks teha millal seal on käidud "tinti panemas ?" Või on tegu endise metsavendade elukohaga ?
Oleks pidanud pudelit ikka valgel taustal pidlistama aga eks siis natuke seletan.
Ma ei tea, kelle varjupaiga me täpselt leidsime - selle jaoks on informatsiooni momendil veel liiga vähe. "Tinti" seal kindlasti "pandi" - iseküsimus, et kes see oli ja miks ta pidas seal vajalikuks seda teha. Erinevad variandid on praegu töös ja uurimine käib. Rohkemat praegu kommenteerida ei taha.
mutionu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mutionu »

Ära selles varjupaigast väga palju ajaloolist looda, et hiljem ei peaks pettuma.
Kui olin ca 9 aastane siis oli Pärnus Raekülas pea igal kamba moodi asjal sarnane urgas, kus, vastavalt vanusele, mängiti sõda või pandi tina. Kui Tiblagorski ja linna vahelises männikus pisut uidata siis on jäänuseid praegugi näha. Ehitada oli lihtne, pinnas liivane ja kuiv, kui kaevata ei viitsinud siis võisid mõne NA poolt kaevatud augu kasutusele võtta.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Minu arust oli Pärnu õlletehase Magus Meeri ka samasuguses pudelis. See oli minu teada Eesti esimene kirsimaitseline õlu, tuli tootmisse kuskil '90 aastate lõpupoole. Ja kas mitte ka A. le Coq'i Fizz-siidrid algusaegadel samasugustes pudelites polnud? Hilisemad pudelid olid küll suht sarnased, aga teravama kandiga ülaosaga.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: mongol ja 3 külalist