SS?

Väeosadest, nende ajaloost ja traditsioonidest. Nii Eestist kui välismaalt.
Vasta
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Marissa kirjutas:
Lihtsalt, kuskohast sa kindlalt tead, et võitjad olid head ja kaotajad pahad? Mina näiteks kahtlen, et see maailm peale teist maailmasõda parem sai. Äkki oleks näiteks meie käsi Saksa võimu all paremini käinud?
Sulle siis meeldiks elada okupeeritud riigis?! Kas sinule siis ei meeldiks elada vabas Eestis? :roll: :evil:
Huvitav väide Marissalt!? :? Me ju elasimegi okupeeritud riigis!
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

troll kirjutas:
Marissa kirjutas:
Lihtsalt, kuskohast sa kindlalt tead, et võitjad olid head ja kaotajad pahad? Mina näiteks kahtlen, et see maailm peale teist maailmasõda parem sai. Äkki oleks näiteks meie käsi Saksa võimu all paremini käinud?
Sulle siis meeldiks elada okupeeritud riigis?! Kas sinule siis ei meeldiks elada vabas Eestis? :roll: :evil:
Huvitav väide Marissalt!? :? Me ju elasimegi okupeeritud riigis!
Ma sain millegipärast aru, et jutt käis sellest, kes oleks olnud parem okupant II maailmasõja ajal: kas Venemaa või Saksamaa. Sellest ka see märkus. :roll:
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Mitte II Maailmasõja ajal, vaid pärast II Maailmasõda!
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

troll kirjutas:Mitte II Maailmasõja ajal, vaid pärast II Maailmasõda!
Nojah, sellest sain ma nüüd siis aru. Ja ikkagi, eelistan ma elada isesesivas riigis ja vene aega mitte taga nutta :!: Arutelu lõpp!
napoleon
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas napoleon »

Dietrichile! Ma ei ole antisemiit ja ei plaani selleks ka saada. Lihtsalt kui Sakslased tapsid Juute laagrites püssidega-kuulipildujatega ja Ameeriklased Jaapanlasi-Sakslasi linnades pommidega. Siis miks Sakslased olid rohkem pahad kui Ameeriklased? Hukkunud olid ju mõlemil juhul tsiviilelanikud.
Ja muidugi eelistan ma elada vabas ja mitte okupeeritud riigis.
aga mina olen Moskvas käinud ;)
Dietrich
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dietrich »

Herra Napoleon
Ma ei ole antisemiit ja ei plaani selleks ka saada.
Te olete antisemiit ja antisemiidiks te ka jääte :!: :P kui sa ei taha olla antisemiit,siis ära räägi sedaviisi.kes veel muu kui antisemiit tuleb õigustama holocausti?
Lihtsalt kui Sakslased tapsid Juute laagrites püssidega-kuulipildujatega ja Ameeriklased Jaapanlasi-Sakslasi linnades pommidega. Siis miks Sakslased olid rohkem pahad kui Ameeriklased?
Issand halasta.Holocausti ja aatompommi ohvreid ei saa omavahel kuidagi kõrvutada.Holocausti oli süstemaatiline juutide hävitamine,mille eesmärgiks oli juudi rahvus maamunalt likvideerida.Maailm polnud ennem nii jõhkrat asja näinud.Sellpärast ongi holocaust eriline nähtus.Ega ilmaasjata ei tähista riigid(sh ka Eesti) 27.jaanuaril holocausti päeva.Ära sa enam tule vabastajaid liitlasi kõrvutama natsidega.
Üldse on see asi lihtne-liitlased olid head,natsid ja tema liitlasedm olid halvad.Must-valgelt saab asju väga hästi kujutada.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Dietrich

Mis värvi oli sellisel juhul N-Liit :?:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
kapralheinz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kapralheinz »

27. jaanuaril tähistatakse Eestis juuditapupäeva.
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Rahu, härrased! Asi hakkab teemast mööda kiskuma. Ootate jälle mode käppa või? Dietrich, ära :evil: provotseeri! Liitlased head, natsid pahad! Jäta lapsikused a la: zavtra voskressenie, Stalinu pechenie, Gitleru kulak, potomu shto on durak.... Siber hea, Buchenwald paha! Coventry pommitamine paha, Dresdeni pommitamine hea, ausalt, ajad ikka hinge täis küll. Kas sind huvitab ajalugu või oled siia tulnud midagi tõestama? Neile, kes kommunistide käe läbi nii palju kurja kannatanud sa ikka midagi ära ei tõesta.
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

napoleon kirjutas:Lihtsalt kui Sakslased tapsid Juute laagrites püssidega-kuulipildujatega ja Ameeriklased Jaapanlasi-Sakslasi linnades pommidega. Siis miks Sakslased olid rohkem pahad kui Ameeriklased? Hukkunud olid ju mõlemil juhul tsiviilelanikud.
20. sajandi sõdade eripäraks ongi see, et tsiviilelanikkonnast väga palju ohvreid. Aga ei holocaust ega aatomipomm õigusta ennast. Viimase tagajärjed plahvatuspiirkondades veel tänapäevalgi tunda.
Kasutaja avatar
Takishi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Takishi »

tapmine on küll jube ning kaastunne meie sees sunnib meid seda tülgastavaks pidama, aga kui inimesi esimeseks tapuks stimuleerida hakkab edaspidine äärmist naudingut tekitama. tapmine on nauding, nii et ma küll ei imesta miks holokaust toimus. niipalju siis sellest.
Hohenstaufen
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hohenstaufen »

SS ja holocaust on täiesti erinevad asjad,mida ei saa omavahel kuidagi kõrvutada.SS oli tõeline eliitväeorganisatsioon,mille väed sõdisid alati rinde kõige raskemates lõikudes.Juute likvideerisid SD ja Sondrkommando,mitte aga SS.Inimesed ,kes nimetavad SS-i mõrvaorganistatsiooniks,on saatanast.Nad ei vaevugi üldse ajalugu uurima,lihtsalt korrutavad sama,mida rääkisid kommunistid ja mida räägivad nüüd venelased ja juudid.
SS diviisid olid omal ajal maailma parimad,kes said hakkama ka olukorras 1:5.Nii kõvad mehed olid need sslased.Ja inglased ja nõmedad amyd mingu kuu peale oma lolli jutuga,et nende Anglo-Ameerika väed olid paremad.Kui ma oleksin sündinud nt 1922.aastal,siis oleksin ma läinud meeleldi Ukrainasse Izjumi ja mujale kommunistidest iivaneid tapma.See oli ju tolle aja mehe püha kohus.
Sieg Heil!
Mu isamaa,mu õnn ja rõõm...
kass
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kass »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Inimesed ,kes nimetavad SS-i mõrvaorganistatsiooniks,on saatanast.Nad ei vaevugi üldse ajalugu uurima,lihtsalt korrutavad sama,mida rääkisid kommunistid ja mida räägivad nüüd venelased ja juudid.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mees sa ise ka usud oma juttu või :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Juute likvideerisid SD ja Sondrkommando,mitte aga SS.Inimesed
mis se SS siis siis tegi? Mängis golfi või?
Sa oled siin SS märkinud ära kui üldine?
Kõik SS harud: Allgemeine, Totenkopfverbande, Waffen-SS olid seotud suuremal või vähemal määral hukkamistega ja saatsid korda nilbusi.

Sa mõtlesid ennist Waffen-SSi, et sõdis rindel ja oli "the best of the best".
Waffen-SS is oli jah tõepoolest üksusi mis tegid silmad ette paljudele tolleaegsetele väeüksustele, aga oli ka selliseid mis ei kõlvanud mitte kuhugi.( sõja lõpus kokku klopsitud nö. ühepäevaüksused kes tapsid oma komandörid ja tõmbasid uttu...see oli üks Albaania?(kui ma õigesti mäletan) üksus. Ühesõnaga sõja lõpupoole loodi väga müstilisi SS üksusi mis ei andnud küll mingisugust normi täis.

Jah Waffen-SS ei olnud loodud kui üksust mille ülesanne on juute tappa aga päris palju Waffen-SSi mehi komandeeriti tagalasse täitmaks selliseid ülesandeid (mehed tihtipeale ei teadnudki mis ülesanne neid tagalas ees ootab).
Ja nõmedusi mida tehti rindel...sigatsesid nii saksa kui liitlaste üksused.
Nad ei vaevugi üldse ajalugu uurima
:lol: :lol: :lol:
Ei vaevu???
Waffen-SSi koosseisu moodustati diviis mis oligi suuremalt osalt moodustatud KZ valvuritest-3SS totenkopf.
Lisaks veel "elukutselistest" retsidest ja vangidest moodustatud SS üksused: Kaminski brigaad ja Dirlevanger.
OLE OBJEKTIIVNE! JA VAEVU AJALUGU UURIMA!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Hohenstaufen kirjutas:SS ja holocaust on täiesti erinevad asjad,mida ei saa omavahel kuidagi kõrvutada.SS oli tõeline eliitväeorganisatsioon,mille väed sõdisid alati rinde kõige raskemates lõikudes.Juute likvideerisid SD ja Sondrkommando,mitte aga SS.Inimesed ,kes nimetavad SS-i mõrvaorganistatsiooniks,on saatanast.Nad ei vaevugi üldse ajalugu uurima,lihtsalt korrutavad sama,mida rääkisid kommunistid ja mida räägivad nüüd venelased ja juudid.
SS diviisid olid omal ajal maailma parimad,kes said hakkama ka olukorras 1:5.Nii kõvad mehed olid need sslased.Ja inglased ja nõmedad amyd mingu kuu peale oma lolli jutuga,et nende Anglo-Ameerika väed olid paremad.Kui ma oleksin sündinud nt 1922.aastal,siis oleksin ma läinud meeleldi Ukrainasse Izjumi ja mujale kommunistidest iivaneid tapma.See oli ju tolle aja mehe püha kohus.
Mis nüüd hakkab moodi minema teisele poole liialdamine või? Ilma kriitikata valimatult üldistamine jätab mõnest mehest väga haleda mulje...
Hohenstaufen
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Hohenstaufen »

Mis sa kass pidevalt naerad?Mina ajan siin tõsist mehejuttu,aga sina naerad nagu plikatirts :evil:

Kas Eesti Diviis oli kuritegelik :shock: :?: Minu teada ei ole ühtegi tõendit selle kohta,nagu oleks Ed juute tapnud.Eesti Diviis oli tõeline eliitväeosa,mis sõdis alati eesrindel.Seda seal Debicas,Paldiskis ja Neuhammeris ju treenitigi.
Oma jutuga solvad sa eliitväeosade nagu nt Das Reich,Wiking,Lah,hohenstaufen ja teiste SS eliitdiviiside veterane.Ma kordan:Relva SS oli ainult rindeväeosa,mingitest mõrvamisaktsioonidest ta osa ei võtnud.Ma saan aru,et jutt käib SS-ist,kuid Waffen SS hoia sellest asjast lahus.Relva SS-i mustamist harrastavad kommud ja juudid.Vähegi autoriteetne ajaloolane tunnistab Relva-SS-i erakordset eliitsust.
Sieg Heil!
Mu isamaa,mu õnn ja rõõm...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline