Hertsogi tegemised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Markko
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Markko »

No eks sa ikka üritad padrunid/mürsud võimalikult puhtad ja varjul hoida. Ega soga ja määrdumine talle laskmisel eriti head ei tee. Pealegi kaua ikka mürsud tankis viibisid? St et kui moona oli, siis ka pauku tehti. Ehk siis aeg eriti nende kallal oma tööd teha ei saanud: tehas -> transport -> tank ja kõtõsõnkõ

Kuigi jah, trööbatud tanki taustal on säravad mürsud väheke pentsikud
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Tõsine tegija!

Aga pisike palve.
Kuna on nüüd valmis, soovitaks ta välja püüne peale vedada ja pärisvalguse käes üle pildistada.
Praegu on värvid ikka hullusti nihkes. Selline ta kindlasti välja ei näe.

Siis oleks tagasiside palju objektiivsem.
Jääme ootele.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

kuna kriitika on edasi viiv jõud ning von mansteini näol on tegemist riiaka vanamehega, kelle ees isegi pilved värisevad, siis vedasin oma tatise nina ning tankilt mürske maha pillates kogu selle kaadervärgi korra rõdule.

vahi raiska: saidki paremad pildid :D

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
von manstein
Liige
Kontakt:

Meister on oma etteaste lõpetanud.
Kummardus publikule ja vaikse sahinaga langevad kokku lavakardinad.

Saalis valitseb tardumus. Kõrvu kostuvad sosinal lausutud repliigid:
Täitsa lõpp.. bizdets.. õu mai gaad.. uskumatu..

Järsku puhkeb maruline aplaus, sekka vilekontserti ja jalgade trampimist.
Lõhutakse mööblit..

Nagu lähenev kõuekõmin, kostub tuhandetest kõridest skandeerimist: HERTSOG! HERTSOG!

Ja Meister naasebki tagasihoidlikult naeratades.

Teie järgmine etteaste?
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Mina iriseks tiba torni külgedel olevate roomikujuppide üle - ei usu, et nad nii rooste jõudsid minna. Ma käiks nad veel kergelt mingi tumedama metallikuga üle.
Teine asi, mis silma jäi - roomiku paindekoht peale veoratast, ei ole mitte esimese ratta kohal, aga üks lüli eespool. Seda vist küll nüüd juba keeruline muuta.
Muidu on üldmulje väga hea, isegi dekaalid on loomutruud.
Jõudu järgmiste masinate kokkupanekul.
Tervitused
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Mina iriseks tiba torni külgedel olevate roomikujuppide üle - ei usu, et nad nii rooste jõudsid minna.
tuleb pigmenti maha nühkida.
Teine asi, mis silma jäi - roomiku paindekoht peale veoratast, ei ole mitte esimese ratta kohal, aga üks lüli eespool. Seda vist küll nüüd juba keeruline muuta.
pole probleemi. roomik on täiesti painduv, sest istub koos ilma liimita. see ongi ilmselt nii sattunud mudeli tõstmise käigus. väljanäituse ajaks saab selle kenasti õigesse jonksu painutada
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

ei ole midagi-lauba seoses lennupäevadega paneme selle asja veel lendama ka ma ütlen!
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

et lihtsalt infoks: mina ei tule see laupäev kuhugi. viibin üldse vabariigi teises otsas.
Pilt

fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No äge tuli, igavesti äge! Kuna roomiku kohta sain selguse juba enne küsimuse esitamist, siis see küsimus langeb ära. Kõik paistab üsna viimase peal, ent nüüd annabki tunda tavalise grafiidi omapära - panid küll kõik rattapöiad eelnevalt läikima, ent nüüd ei ole sellest kenadusest enam suurt midagi järel. Samuti nagu jooksuradadest. võimalik, et pildimasin ei "näe" ja päriselus on efekt täiesti hoomatav, ent sellegipoolest tundub läiget vähevõitu olevat. (mina ei oleks ju mina, kui ma sellise asja kallal ei iriseks :wink: ) Seda rohkem pean kiitma roomiku välimist külge - loob täiesti realistliku mulje!

Omaette teema on pilla-palla vedelevad mürsud, oleks veel et ainult hülsid, siis veel, aga mürsud? Mürskude puhul tahaks näha kedagi nende juures toimetamas kah. Ja mürsk unitaarpadruni otsas ei olnud ju mitte sugugi hülsiga ühte karva, peale selle olid peal tavaliselt kenad värvilised triibud... ja nii edasi...

Urmas.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Fossiili jutule lisaks (ise küll ainult reaalse rauaga tegelenuna), et peale roomiku harjade on siiski ka nende vahel lülid mingil määral läikivad, sest pinnasel ei puutu ainult harjad vastu pinnast, vaid ikkagi terve lüli. Aga ma parem ei hakka torkima, tean, et näete nende roomikutega niigi kurja vaeva, veel põhjalikumat tahtes võiks see mõne mehe psühhiaatrite juurde ravile saata. Ehkki, eks teie jõuk ja tegemised natuke tohtrite tähelepanu vajaks niigi. :wink:
sitt päev, kellele kurdad
von manstein
Liige
Kontakt:

Fossiili jutule lisaks (ise küll ainult reaalse rauaga tegelenuna), et peale roomiku harjade on siiski ka nende vahel lülid mingil määral läikivad, sest pinnasel ei puutu ainult harjad vastu pinnast, vaid ikkagi terve lüli.
Jutt jumala õige. Illustratsiooniks foto:
Pilt

Iseasi, kas effekt ka massiivsema roomikuga masinal näha jääb?
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

et peale roomiku harjade on siiski ka nende vahel lülid mingil määral läikivad, sest pinnasel ei puutu ainult harjad vastu pinnast, vaid ikkagi terve lüli.
kriitika on õige. järgmine kord üritan kuiva pintsliga metallikut ka lülide sügavamate osade kõrgendustele sättida.

jäärgmine loom on pingis ja sai just roomikud alla. ehitus jätkub, härrad vannutatud mehed
Pilt

Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Väga hea töö - näen, et oled ka Planetarmor'isse selle üles pannud. Ning sealt tulenevast kriitikast - kuidas siis nende dekaalidega on? Ehk teeksid mõne lähema pildi nendest ka?

Laskemoona kohta käiv kriitika on samuti õige. Need tähistati värvidega ja mõned nägid üsna kirjud ja triibulised välja. Siin mõnest tagasihoidlikumalt kirjudest üks näide:
Pilt

Mina tahaks kritiseerida veel tööriistaklambreid. Need, mis karbis, näevad suhteliselt plönnid välja. Soovitan tellida mõni tööriistaklambrite etsikomplekt. neid pole keeruline kokku panna ning sealt jätkub klambreid kohe mitme masina jaoks.

Varuroomikud jälle mind kohe üldse ei häiri. Päris palju on mitmel pool arutletud, et Mudelistid kipuvad omakulutamisega ikka üle pingutama ja päris masinatel ei olnud ei niipalju roostet, ega ka värvikahjustusi jne. Isiklikult oman tagasihoidlikku arvamust, et mudelitel tulebki pisut üle pingutada - kontrastsus toob väikesed detailid paremini esile. Liiga tagasihoidlik lähenemine jätab masina selliseks ilmetuks ühevärviliseks halluseks. teine asi on muidugi kiiskavpunaselt roostes roomikud või hullumiseni äratoksitud värv - asi peaks jääma siiski mõistuse piiridesse.

Muidu on võrreldes T-28'ga rõõm näha, et oled jälle õige soone sisse sattunud - minu oma-aegse Tiigriga ikka võrrelda ei anna.

Kristjan
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

tänud Kristjan pildi eest. see on see, mida olen otsinud.

tööriistaklambrid olid olemas ka etsidena. aga ausalt - need käivad kokku kolmest osast ja olid natuke "tuu matš" minu jaoks. läksin lihtsamat teed. jäin endaga rahule juba trosside juures: nende aasade kinnitusklambrid koosnesid ka kolmest osast, millest viimane oli mikroskoopiline liblikmutter.

dekaalidega ei ole mul kunagi õnneks läinud ja nagu PA-s soovitati, siis peab ikka ilmselt endale mingi mark setteri sebima. kas seda tallinnas ka muidu saadaval on ?
Pilt

Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
kas seda tallinnas ka muidu saadaval on ?
Kullos sellist ei näinud kahjuks, endalegi vaja uus soetada. Mr.Mark dekaali keemia on minu arust isegi kergelt Microscale omast parem, kuna suudab dekaali isegi matile pinnale külge sulatada. Parem on kui ikkagi aluspind läikiva lakiga katta. Pärast on lihtsalt lakiga tasandamise töö.
Aga neti avarustest on sel juhul vist kergem hankida?...
Äärmine variant on tehniline piiritus, teeb sama töö aga vist odavamlt;)

Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline