Aja ja tahtmise sümbioosi tulemused

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Aja ja tahtmise sümbioosi tulemused

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tere tere!

Teen ka natukene häält, muidu äkki kuulutab palatirahvas mu terveks ja arvab raviseanssidest välja.

Niisiis tuli üks hetk isu midagi värvida. Kuna töölaua taha saab istuda harva, siis oli hea taas aerograaf välja otsida ning kompressor möirgama panna.....ahhh muusika minu kõrvadele.

Laual oli juba aasta või paar värvimata kujul Jagdpanther, 100% kokkupandud, isegi Friuli blingi all, aga ikkagi ei isutanud kuidagi (rattad lihtsalt ilma liimita küljes). Nüüd tuli mõte, et miks mitte ikkagi hilist tüüpi kamo proovida ja saab samas ka käe jälle soojaks.

Pilt

Pilt

Pilt

Samamoodi oli värvimist ootamas ka Eduardi 1:48 La-7, Weekend Edition. No nädalavahetusest selleks küll ei piisa, aga tegemist väga laheda mudeliga. Pildid siis staadiumist, kus hakkab juba looma, aga palju nokitsemist veel ees.
(Jah tõesti, hall lennuk hallil taustal, aga valgus oli kiiresti kadumas ja see oli esimene viisakas taustapaber mille näppu sain.)

Pilt

Pilt

Pilt

(valmistan vardasse aetud kujul)

Pilt

Olge ikka vahvad!

Siim
Kasutaja avatar
ajaleht993
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ajaleht993 »

Väga hästi tehtud. Edu ja jaksu sulle.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

jagdpanther on küll sweet. a roheline on tera liiga murune. eks hilisem pesemine muidugi muuduab karva...

edu ja kiip it gõuin'
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!

La-Votskin on vägev :) . Krt see hall kamo on üsna pilku püüdev...
Jagd panther - samad sõnad- küsimus - kas paned kogu mudeli (kere +detailid +rattad -roomikud ja siis värv peale ) või käib see detailidena eraldi?

Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Ei no tervenemisest pole juttugi, liimi ja lahustiaurud on oma tööd hästi teinud ja kaks kena mudelit jälle valmimas :)

Parovozil on õigus, see hall kamo on lihtsalt vahva. Ja kui nüüd hästi vaadata siis paistis eest, maski alt, midagi punast nii et tuleb eriti vinge punane/hall/hallim masin.
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Tere tulemast tagasi!
Siim on teinud ülimalt poliitkorrektse kammbäki - silmailu ja meelehead saavad nii tankistid kui lendurid. Võtke õppust, kes kevadel mingile kohale kandideerida soovivad. :twisted:
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Jahipanter G2 hiline on küll äge. endalgi hakkas selle järgi jälle isutama. tuleb ilmselt järgmiseks enda oma liinile laduda. tõsi küll, ma üritan varajasest G1-st teha hilist, et pääseks zimmeriidiga mökerdamisest...
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud heade sõnade eest!
Jagd panther - samad sõnad- küsimus - kas paned kogu mudeli (kere +detailid +rattad -roomikud ja siis värv peale ) või käib see detailidena eraldi?
Käib nii, et rattad jätan eemaldatavaks, samamoodi ehitan ka lindi valmis, aga jätan kas siis ühes või kahes tükis eemaldatavaks. Friulidega on veelgi kergem. Kõik muu liimin kohe külge. Alles siis kui kõik pahteldamise, viilimise ja liimisega seotud ühel pool on lammutan veermiku lahti ja hakkan värvima. Kõige enam vihkan liimiga värvitud mudeli kallale minemist.

Siim
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Nonii, pisult uuemat materiali ka. Annan oma panuse, et siin foorumis ikka midagi uut vaadata oleks. Olen foorumis suhteliselt vaikseks jäänud ja eks näpud pole ka enam nii intensiivset trenni saanud, kuid midagi ikka valmib.

Dragoni Pz III J, mis isegi niiväga närvi mustaks ei ajanud, aga samas pole ma ka kõikide tööriistade ja lintide juurde jõudnud.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Ja valmiskujul La-7. Teostus jääb pisult vaimusilmas nähtule alla, aga olen üüpris rahul. Eriti lahe oli osade arv, mis jäi mäletamist mööda alla 50. (Sellega võrreldes on Dragoni punnis karbitäis tujulangetav.) Mõnus kiire kokkupanek ja Eduardi Weekend Editionile omane pisike hind. Mida veel elult tahta.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Jõudu nokitsemiseks!

Siim
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Hmm, lavotskini näol on siis tegemist lahingdrooni elik piloodivaba lennumasinaga :shock: Või on piloot lahkunud ja viisakalt ka kabiini sulgenud ?

Ilus on ta küll, see pagana hall kamo juba pikemat aega kummitab siin seal vastu, teadagi millega see lõppeb.

Levar
PS. Kas sul kabiini veel õnnetuks avada, pistaks sulle ühe tüübi tasku kui tuled seajalga järama. Pean ainult üles otsima, mälu järgi jäi kunagi kusagilt üle
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

ja lennuk mulle meeldib! tankide juures soovin edu!
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Piloodi lahkumise põhjus on ju ilmselge - mootor on seiskunud ning propeller tolkneb kasutult lennuki ninas. Aga mind häirib veelgi rohkem see lipuvarras, mille otsa Siim selle "linnukese" torganud on. Sellised sujuvalt ettepoole kaarduvad tugijalad on kuidagi hoopis sümpaatsemad vaadata. Teisest küljest jälle - seisev mootor ja liikumist sümboliseeriv kaardus jalg ei sobiks kah väga kokku.
Aga lennuk on hea! 8)
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Mind küll varras ei häiri.
Kuna sissetõmmatud telikuga isend, ei saagi ju ilma abivahendita eksponeerida.
Kõhualune pilt masinast võttis kukalt sügama. Tiib tundub täiesti mehhaniseerimata. Varustatud kõigest kallutustüüridega. Kui nii, siis pidid piloodid ikka tõega üliinimesed olema, et säherdust aparaati riskivabalt konarlikule murupinnale maandada.

Hea, et wehrmachti tööhobune, panzerIII järgmiseks prioriteediks on valitud. Ikkagi legendaarne masin.

Aga mis seisus jagdpanther on?
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Ärge otsige pilooti, ta on ennast piiritusest nähtamatuks joonud, aga tegelikult täitsa olemas.
Kui ei usu, siis võtke 2 x 200g viina ja ajage silmad punni... :D
Tervitused
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Stabiilne Siimu kvaliteet! mulle eriti meeldib La ninakonus.. värv jne. Kamo jne ka..ühesõnaga tiptop. Mudelina rattad sees lennukid mulle niiväga ei meeldi, aga see pole siinkohal oluline.

Piloodi puudumise kohta pean ma mingi muu lahenduse leidma, sest juba 1x200 viina on minu jaoks surmav doos;)

Kk
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist