Kes millega parajasti tegeleb
JagdPanzer IV
Tere kaasvõitlejad,
sain üle pika aja (täpsemalt 10a) ühe mudeliga maha. Selleks siis Revell Jagdpanzer IV 1/76.... alles hilem märkasin, et ei olegi 72. Igatahes aega läks aga asja sai, üldiselt olen rahul ja saate teiegi oma hinnangu anda. Konstruktiivne kriitika teretulnud!!

Lugupidamisega,
JaWoll
sain üle pika aja (täpsemalt 10a) ühe mudeliga maha. Selleks siis Revell Jagdpanzer IV 1/76.... alles hilem märkasin, et ei olegi 72. Igatahes aega läks aga asja sai, üldiselt olen rahul ja saate teiegi oma hinnangu anda. Konstruktiivne kriitika teretulnud!!

Lugupidamisega,
JaWoll
võe kurja, kohe dioraam ! 1/76 on ikka ilge nikerdamine. mulle sai küllalt pisiskaaladest peale panther-i lintide ladumist lõlihaaval. eks Sho muidugi võib vastu vaielda. a fotode osas kobiseks küll. liiga ühetoonilised ja ja teravusega ka ei hiilga. selline Tšaarli Šokolaadivabriku-tunne on vaatamisel. aga jõudu ja jaksu edaspidiseks ning tore on ikka et uusi tegijaid ka peale tuleb.

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
enesehaletsus on muidugi maguskibe vili, mida noore mehe elus ikka vahest nautida tuleb, aga ma loodan, et süüdi ei ole selles need varakeskaegsed figuurid. vaid ehk pigem mõni lihast ja luust tüdruk.
samas on tore, et oled tagasi. ma juba hakkasin muretsema. näita pilte ikka ka. kas siis oma keskaegsetest figuuridest... või siis sellest figuurist, mis sind õhkama paneb.
jõudu
samas on tore, et oled tagasi. ma juba hakkasin muretsema. näita pilte ikka ka. kas siis oma keskaegsetest figuuridest... või siis sellest figuurist, mis sind õhkama paneb.
jõudu

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
see peaks Dragoni komplekt olema. Action poosides 4 võitlejat. Ausalt öeldes on Dragonil mitu talveürpides komplekti, millest saaks Saksa mundrites leegionäre teha. Küsimus on sümboolikas ainult.Tekkis küsimus et "matu1994" mainis ennist eesti leegioni meeste komplekti, ehk saaks inffi kust seda mudelit leida või mis firmaga on tegu
Taara avitab! ...
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Tere-tere!
Häbenema ei peaks mitte...oleme ju ühest "palatist"
Seega valik on Teie. Ja see ei pea nimelt Tiiger olema. Kusjuures oli Kullos Italeri Tiiger olemas...vähemalt kokkutuleku päeval oli ta riiulis. Väga hästi lähevad kokku(protsessi kohapealt) Trumpeteri tehnika. Ja vaevama pead küsimusega, mis on perfektne ,
ei ole mõtet. Kui Sa just perfektsionist oled, siis....
Lugupidamisega
Häbenema ei peaks mitte...oleme ju ühest "palatist"

ei ole mõtet. Kui Sa just perfektsionist oled, siis....
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Õigus jah, oli küll seal see Tiiger olemas. Lähengi seda veelkord piiluma. Mõte "perfektne" sellesmõttes et ei oleks valesid juppe või roomikuid või midagi sarnast probleemi sest siit foorumist on ikka tihedalt silma jäänud laused : et sellel mudelil ei ole see detail üldse selline jne. Mõte oli et oleks võimalikult täpne originaalile. ja mõnet etsid komplektis ei teeks ka paha. Aga igastahes lähen seda tiigrit küll üle uurima.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline