Uus käsitulirelva alamliik?
- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
Ma olen Glock püstolile ka väga vahvat kit'i näinud ja see polnud mitte mingi home-made leiutis vaid tööstuslik, lausa kohvrimoodi plastkast oli vooderdatud pesadega kaasa toodetud. Sisuliselt sai püstolist automaatrelv, volditav kaba vastu õlga, lisakäepide, pikk salv alla. See eeldas muidugi ka seda Glocki jaoks tehtavat luku/päästiku modifikatsiooni automaat-tule andmiseks, aga automaat-tuli pole oluline, kit oli kiirelt paigaldatav suvalisele Glock 17 või 19 püstolile... kahju, et ma seda vaid vilksamisi nägin, oleks tahtnud rohkem uurida. Kastis oli kaasas veel mingeid lisavidinaid, kahtlustan, et sihikute jaoks oli seal ka miskit, ja lisaraud, pikem, et kui on aega niipalju modida "on the field". Kuigi, ma ei kujuta ette, mis mõte on selliseid kit'e toota, pole nagu päris vint ja pole nagu püstol ka enam, mingi hitmani relv?
http://www.google.co.uk/images?hl=en&q= ... CC8QsAQwAw
Sellelt lingilt peaks nägema erinevaid lahendusi kuidas muuta Glocki püstol karabiiniks.
Kuigi, ma ei kujuta ette, mis mõte on selliseid kit'e toota, pole nagu päris vint ja pole nagu püstol ka enam, mingi hitmani relv?
Vastus on püstolkuulipilduja. On teatud situatsioone kus püstolist on vähe, püss on liiga palju ja selle tühimiku täidabki püstolkuulipilduja või "suuremaks" tehtud püstol.
Sellelt lingilt peaks nägema erinevaid lahendusi kuidas muuta Glocki püstol karabiiniks.
Kuigi, ma ei kujuta ette, mis mõte on selliseid kit'e toota, pole nagu päris vint ja pole nagu püstol ka enam, mingi hitmani relv?
Vastus on püstolkuulipilduja. On teatud situatsioone kus püstolist on vähe, püss on liiga palju ja selle tühimiku täidabki püstolkuulipilduja või "suuremaks" tehtud püstol.
Taktikaliselt on selline lahendus siiski küsitav, kui sa kiiruga oma relva pead ümber ehitama põõsa all. Tulemuseks on sul enda jaoks nö "balansist väljas" relv, mille raud on vindi jaoks liiga lühike, et olla täpne ja moona laseb "vastu taevast" salvejagu sama kiiresti kui MG-3. Et nende mod-kit'ide kaasa lohistamine peab olema nagu pikemalt plaanitud ja harjutatud. MG-3'e siinkohal ei kritiseeriks üldse, kui MG-3 "rääkima" hakkab, siis tuleb tina torust nagu traati... oskusliku laskuri käest... mmm, ei tahaks receiving end olla, või siis pigem tahaks, kiire lõpp... on ka selle relvaga kogemus olemas.
Teema alguses on poolautomaatne täpsuspyss. Ei ole uus asi.
Glocki tuunimine on vast jahh rohkem politsei ja ihukaitse teema. 9mm para on 9mm para ja no ongi kogu lugu. Ise eelistaks iga kell .45 käsitulirelva. Ehk siis M14 optikaga teeb sama töö mis see imeasi ja M1911A2 samamoodi Clocki suhtes.
Asja arenemise lugu on selline, et ykshetk sai usa erimeestel selle M16 peale nii hing täis et, alustasid uut käsitulirelva programmi. Selle programmi raames tahavad nad saada gaasikolviga balansis dynaamika ja ballistikaga relva, mis kestaks päris öiget andmist. Muidugi, kohe said nad Pentagoni käest nii mis koliseb. Vietnamist saadik on see m16 neid kiusanud. Seal ähvardati ohvitserid kohtu alla anda, kes oma allyksuses hakkasid muud kui "army kosherit" kasutama. Ja see oli 40 aastat tagasi.
Glocki tuunimine on vast jahh rohkem politsei ja ihukaitse teema. 9mm para on 9mm para ja no ongi kogu lugu. Ise eelistaks iga kell .45 käsitulirelva. Ehk siis M14 optikaga teeb sama töö mis see imeasi ja M1911A2 samamoodi Clocki suhtes.
Asja arenemise lugu on selline, et ykshetk sai usa erimeestel selle M16 peale nii hing täis et, alustasid uut käsitulirelva programmi. Selle programmi raames tahavad nad saada gaasikolviga balansis dynaamika ja ballistikaga relva, mis kestaks päris öiget andmist. Muidugi, kohe said nad Pentagoni käest nii mis koliseb. Vietnamist saadik on see m16 neid kiusanud. Seal ähvardati ohvitserid kohtu alla anda, kes oma allyksuses hakkasid muud kui "army kosherit" kasutama. Ja see oli 40 aastat tagasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline