Mobpi varusid uurima Herman Simmi endine majanaaber

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Paar meeleolukat teema "taustaks" tsitaani tänasest EPL-ist, riigkontrolöri kõnest:

/Lugupeetud RK liige M. Laar ütles hiljuti presidendi kärajatel, et tal tuli kananahk ihule, kui ta luges riigikontrolli aastaülevaatest, et riik kavatseb oma laenukoormust lähiaastail viiekordistada. Mul tuli kananahk ihule, et M. Laar sai sellest teada alles riigikontrolli ülevaatest//. :shock: :shock:

/Olen kurb, et ühiskonnas ja poliitilistes ringkondades on üha enam tunda sättumust tõrjuda alateadlikult ükskõik millised mõtteavaldused, mis ei lähe kokku teatud dogmadega.......Kui julged midagi öelda, mis ei lähe kokku parteilise loosungi või analüüsioskuseta inimeste arusaamadega, võidakse küsida "kas sulle ei meeldi Eesti Vabariik, jah?" See on kahjuks üsna levinud diskussiooni tase//
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kui sa vaadete paljususe all pidasid silmas seda, et ma peaks nõustuma sellega, et kõik on hästi (vähemalt enavähem) ja et riigikaitse teema on mingi maaväline äsi, mis sõltub veelgi maavälisemast tahtest ja kellestki kolmandast, siis ei kavatsegi ma sellist jama tolereerida. Kuna mina ei tee strateegilisi otsuseid või poliitikat, siis võin endale seda luksust lubada.

Niiet sa võrdled võrreldamatut.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline