Hertsogi tegemised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Järjekordne Panter tuli vägagi efektne, aga kuna kõik su mudelid tulevad ühe joruna samas teemas, siis on tegelikult suht raske ülevaadet saada, et mitmes või nii..
vaata minu kõige esimest postitust... juba pool aastat täidan seda kohusetundlikult...
kas konkreetselt selle masina prototüübist ka mõnd ajaloolist fotot on?
Valdislaviga konsulteerides selgus et nagu oleks. ma ikka koostan endale arvutisse enne mudeli kallale asumist mingi kausta koos fotode ja värviskeemidega.

küll järgnevate fotode autentsuse osas jäävad mul mõned lehkavad kahtlused, kuid nagu ma ikka olen maininud: absoluutset ja anaalset ajaloolist tõde ma ka päris taga ei aja:

Pilt

Pilt
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Panter on tõesti väga hea.
Käiguosa juures tasuks katsetada heledamaid pigmenditoone.
Nagu pärismasina värvifoto pealt paistab, on ratastele ladestunud kuivanud pori päris valkjas.

Lõustade koha pealt on veel kõvasti arenguruumi. Hea, et oma katsetusi publikule avaldad. Tegelikult ei saa suurem osa mudeliste nii peene kunstitööga sugugi paremini hakkama.
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Ma kunagi varem juba ka utsitasin, aga nüüd oleks veelgi enam põhjust mister Konveierilt üht soomustehnika grupipilti paluda. 26 mudelit reas on ikka päris uhke armaada juba.
Ja koostamise tempo (ning kvaliteet) on jätkuvalt tasemel, näe, kaasfoorumlased ei jõua isegi kiitmisega järele. :twisted: Mõnes mõttes on isegi hea, et Sul mitut teemat korraga käsil pole, siis ei jõuaks neid üldsegi jälgida. (Kuigi mingi iva fossiili ettepanekus ju on...)
Vaatasin, et üks SU-100 on Sinu tehase juurde pargitud. Kas proovid veel korra viisnurkset tehnikat koostada või saab see masin hoopis ristidega rüü? (Mõned sellised fotod ringlevad internetis...)
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
oleeg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oleeg »

...näe, kaasfoorumlased ei jõua isegi kiitmisega järele...
Kusjuures nii ongi. :shock:

Loed, vaatad, uurid, maigutad suud ... ja ongi aeg magama minna.
Teisalt on nati igav kah kogu aeg ette ja taha kiita. Olen otsinud küll, et kus saaks küüneviha sisse või hamba taha - et tiba närida... aga no ei hakka minu hammas peale.
Aga tunnen, et uss sindrinahk, no see va kadeduseuss teeb oma pesa minu majapidamisse :wall:

Samas tunnen ma siirast rõõmu, et sellesse foorumi nurka pole lobisemishimulistel kõiketeadjatel eriti asja :write:

terv
o
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

jube pikk vahe on sisse tulnud, ma vaatan. aga ei ole hullu. et ei arvataks nagu ma laisklen, siis teen väikse kokkuvõtte pooleliolevast tööst.

enne kui asjaajaja isaga koolimaja juurde jõudis oli SU-100 karp juba lahti kakutud. peale keskpärast etteastet T-28-ga otsustasin venelaste soomusele siiski veel võimaluse anda. seda enam, et antud hetkel on tegemist isegi mulle sümpaatse loomaga. omamoodi ivanite jagdpanther. tööga pole kaugel. alles kuues koostepilt. aga masin on peale ränka tööd veermiku alla saanud ning olen liikunud ülemise soomuskarbi juurde. mõned pildid siis siin:

Pilt

Pilt

Pilt

ja kuna asjaajaja spekuleeris siin teemal kuidas 26 mudelit välja võiksid näha, siis tegin tabureti otsast mõned hämarad klõpsud. etteruttavalt võin öelda, et see on ka ilmselt viimane kord mil seda riiulit nähakse. kuna haigus on akuutse iseloomuga, siis tuleb riiuliparki uuendada. seekord teen varuga ning terve seinasuuruse. käesoleva paigutuse juures näitasid arvutused, et tulevane riiul mahutab vähemalt 70 mudelit, praeguse ~30 asemel :D peale seda tuleb vist kolima hakata...

mainin ära, et ega need pildid seal hämaras toas suuremad asjad saanud, sellised Steineri-koolkonna kunstiteosed. kuid lohutuseks ütlen, et eks ole ju kõikidest asjadest ka siinsamas teemas detailsemad ülevaated juba olnud.

Pilt

Pilt
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Väga mahukas kollektsioon!
Ja sugugi mitte elutöö, vaid kõigest aastapikkuse nokitsemise tulemus.
Kõik isendid puha siltidega varustatud, väga korrektne.
Ja vahi värki! Ülemise riiuli peal vasakult teine masin on"kadumaläinud" talvekamos T-34. Vist ainuke mudel, mis bibliograafias märkimata on jäänud.

SU-100 valmimine kulgeb kvaliteedimärgi tasemel. Tiba jääb häirima parempoolse lindi kulgemine üle pingutusratta. Küllap annab asja veel parandada.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

Näädsa siis kui militaarne sein! Akvaariumist oled lahti saanud? siis on ruumi riiuleid juurde teha. hakkan endale ka lähiajal riiulit ehitama, aga kõrgemale ja kaitse eesmärkidel, oma troonipärija veel kohmakate käte ulatusest väljaspoole.
soovitasid mulle paari töövahendit apteegist: Jõgeval vaadati mind nagu Dexterit, kui ma kummikindaid ja skalpelle küsisin. skalpellid hankisingi Tarbatust. asjad töötavad ja arenevad-tänks! edukat haigusesüvenemist!
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Vaata aga - vahelduseks üks idanaabri soomuselukas - anna aga minna!
Sellest et roomik hetkel üle pingutusratta veidi kohmakalt ronib ja kohendamist vajab, juba kirjutati, ent kui juba selle kallale asud, siis võta ette ka pingutusrattast allapoole jääv sirge osa - see on veits liiga sirge. Dioraamil, kus tank kallakust üles rühib, või muidu täikoormusel veab, tõmbab jah sirgeks, ent muudel juhtudel on see osa tavaliselt kah õige veidi rippes.
Riiuli täituvus aastaga avaldab igatahes muljet....

Urmas.
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

[quote="Hertsog"]
tegin tabureti otsast mõned hämarad klõpsud. /[quote]

Avaldan kiitust lahingülesande eduka täitmise eest!!!
Uue riiuli valmimise plaan on siinse kogukonna poolt rahuloleva mõminaga vastu võetud.
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Ooossom! Jalaväge on veel nagu vähe aga üldiselt saab juba mängima hakata..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

Väga austusväärne kogu :D
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

Võtsin aja veidi maha, et tutvuda terve teemaga... lihtsalt üteldes ei ole sõnu.
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

mis mudel sul on keskmise riiuli vasakult neljas?
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

155-mm liikurhaubits M40 BigShot, USA
Pilt

Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

ma vaatan, et von manstein lõhub seda Tamiya BT-d nagu siga leivakotti. jaa, mina olen temaga võrreldes laisk olnud.

aga mõned pildid siiski. põhimõtteliselt on "sutška" ehituse osa valmis. jäänud veel lisada mõned nipped und näpped etside näol, aga ehk nädalavahetusega saab juba värvima ka hakata.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Pilt

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline