Quickwheel
Quickwheel
Leidsin siis hommikul internetiavarustes ringi kolades sellise lehe Quickwheel. Tegu on siis abimeestega kummiosaga rataste värvimiseks. Kuna mul väga värisev käsi, siis mul kah igavene jama alati selle kummiosa ilusa tekitamisega. Tundub päris muhe abimees olevat. Kas kellelgi on sellega kogemusi või teab midagi selle kohta rääkida?
Fortes fortuna adjuvat
olen mitu korda neid komplekte ebay-s vaadanud, aga ostmata nad on jäänud... olen siiani kõik rattad suutnud värvida aerograafi ja vaba käega. et alguses ratas üleni mustaks ja siis seest metallosa kerevärvi. eks ta ole harjutamise asi. pintsliga parandada on siiani vaja olnud paar korda.

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Mina kasutan rataste värvimiseks kõiksuguseid šabloone üsna agarasti: nende valmistamiseks tuleb hankida metallist mõõtesirkel (sihuke kahe nõelaga väiksemat sorti, mille haarade vahet muudetakse nende vahel asuva kruvimehhanismiga). Üks sirkli nõeltest jääb edasi nõelaks nagu ta peabki olema, teise (vahetatava jala otsas) lihvisin lõiketeraks: kahelt poolt küljelt veidi õhemaks, nii et teravik lõikab teipi väga kergesti. Seega ringi raadius kruvi abil paika, tükk teipi vanale telefonikaardile ja edasi ringikesi vedama. Kahe-kolme liigutusega: kõigepealt esimene ring õrnemalt ja seejärel veel paar korda veidi tugevamalt. Üsna varsti on tulemuseks hunnik maske, mida peale kasutamist pole kahju ära visata - iga kell võib juurde ringitada.
Osa maske teen veidi kapitaalsemalt - trein metallist, aga kuna see meetod vajab vähe spetsiifilisemaid võimalusi, siis sellest pikemalt ei kirjuta.
Urmas.
Osa maske teen veidi kapitaalsemalt - trein metallist, aga kuna see meetod vajab vähe spetsiifilisemaid võimalusi, siis sellest pikemalt ei kirjuta.
Urmas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist