Kes millega parajasti tegeleb

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Italeri tiigri puhul tuleb muidugi olla valmis paandunud perfektsionistide küsimusele et miks küll torn pealtvaates sümmetriline on ? :lol:

Muidu on vägagi kena mudel, tõsi plekke seal kaasas ei olnud.... vähemasti vanasti.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

No nii , hakkab juba vaikselt tulema millest ma ennist kirjutasin :) See väga teretulnud info.
Tegemist oli vist küll uuema Italeri toodanguga ja vist isegi olid etsid sees aga ei mäletagi kindlapeale. Ma olen lihtsalt tankide osas täoesti võhik ja ei oska neid vigasid leida ja vaadata sellise pilguga. Minuarust on need kõik ok aga teadjatel on ikka midagi öelda et kuju või muu asi ei klapi üldse.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Ma olen lihtsalt tankide osas täoesti võhik ja ei oska neid vigasid leida ja vaadata sellise pilguga
see on kriitiliselt tähtis informatsioon. ehk: ära lase ennast segada ja ehita rahus :D aga kui on vaja täpsust taga ajama minna, siis ei pääse niikuinii igasugustest täiendavatest ostudest. seega tuleks osta kohe juba korralik asi. näiteks mõni dragoni komplekt, mis tõsi küll on oluliselt kallim asi. samuti tuleb pilte vaadata ja jutte lugeda. täpsuse taga ajamisel tuleb viimase otsa tiigri puhul näiteks võtta ette zimmeriiditegu, mida oln pea võimatu "üle lasta". muud pisividinad ei ole nii kriitilise iseloomuga, kuid alati jääb küsimus, kust maalt algab ajalooline haltuura...
pole küll ise italeri tiigrit katsunud, kuid olen kokku pannud nende ferdinandi, mis on tiigri baasil elukas. lindid olid kummist, aga isegi tarbitavad. st super attacki abil sai need enam-vähem talutavalt ratastele väänata.

jõudu ja ootame aga pilte ehitusest.
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Hertsogile kaasa rääkides, ja omast kogemusest soovitan ka mina esimese soomukikarbina midagi Dragonilt. Geomeetria on valdavalt üsna õige ning ka koosteloogika ei ole reeglina keeruline. oleks minu esimene karp olnud mõnelt odavtootjalt oleks see tõenäoliselt ka viimaseks karbiks jäänud.

(eriliseks boonuseks on, kui leiad mõne sellise mudeli, mis on ilma lisadeta step by step näiteks Planetarmoris mõne proffi poolt kokku pandud. Aitab tunduvalt enda mudeli koostamisele ja kogemuste omandamisele kaasa)

Kristjan
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Lennukite vahele mõni tank sokutada on igas mõttes kuldaväärt idee!
Samuti on suhtumine täiesti õige: tulebki valida selline mudel, mille saab võimalikult "otse karbist" kokku panna, ilma et peaks mõtlema ümbertegamiste või millegi asendamiste või muu sellise jama peale. Sest kui valida rahakoti jaoks meeldiv lahendus, siis ei pruugi see siiski parim olla, sest kui ikka tead ette, et see või teine jupp on täiega puusse (nagu Italeri tiigri torn), siis pärast nagunii PÄRIS rahul ei ole. Selles mõttes tuleks julgemalt Dragoni poole vaadata, ent esimene Tiiger võiks küll olla ilma zimmeriidita, või siis selline, kus zimmeriit on juba peal. Selliseid peaks kah nii tavalisi, kui ka neid jämedamat sorti elukaid saada olema. vähemalt pole siis vaja veel tankisti moodi mõtlema hakata, et kuskohast ma selle jupi tellin või millest ma nüüd teise jupi teen.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

ok mehed , kiiduväärt info aga nüüd pöördun vanemmehhaaniku poole :) Mul väike mõte hakkab juba tekkima ja kindlasti tema aitab mind esimese karbi valikul. Aga härrased, piltidega läheb veel aega sest pooleliolevad projektid vajavad lõpetamist :wink:
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Ma kavatsen vastupidiselt tegutseda, no et tankidele ja soomusmasinatele vahelduseks mõne lennuki.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Ärge unustage siis fotosid üles riputada!
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Siin kaua vaikne olnud, seega panen oma juttu veidi kirja.
Kunagi tehti viisaastaku plaane, aga ma otsustasin oma tehasele aastaku plaani välja mõelda.
Ühesõnaga vaja valmis teha üks vene neljamootoriline, üks prantslaste neljamootoriline, siis kaks Eesti värvides lennukit Suure auhinna raames, lisaks min üks vacu ja üks täis epo mudel. Täpsed mudelid plaani raames selguvad töö käigus. Ja kui väga hästi läheb, jõuab veel midagi.. aga vaevalt:)

Plaani ellu viimise nimel, sai eile ka algus tehtud. Karp lahti ja esimene tutvus, lõiked ja üks väike liimimine ka, et ikka oleks algus tehtud:) Ja mudeliks siis Sikorsky Ilja Muromets ICM 1/72

Et siis sellised tegemised.

Kk
Viimati muutis kalle, 25 Dets, 2010 15:02, muudetud 1 kord kokku.
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Sikorsky Ilja Moromets
See on tõeliselt aukartust äratav projekt, mind ajab juba nende väikeste traadikeste nägemini segadusse...
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Eks näis..igav ei hakka jah, ma arvan. Paari erinevat tehnikat olen proovinud ja ka siin lähen ilmselt seda teed:

Pilt

postivahesi lihtalt rohkem..

Kk
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Muromets on tõeline vägilane, selle valmimist ootan suure huviga. Isegi 1:72 mõõtkavas peaks traati ikka mitu head meetrit kuluma et kogu pingutustraatide rägastik kenasti paika saaks. Isikliku kiiksun sooviks tiivale patseerima ka õlikannuga tegelast, näituseks parempoolse tiiva vanemmehhaanikut ;)

Jõudu igastahes, see saab üks vahva projekt olema.
Levar
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Mäletan ka mingit fotot Murumetsa Illist kus mingid tegelased lennu ajal kere ülaosas patseerisid. Siit väike idee Kallele....
Anton - horridoo!
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Midagi sellist, olid ikka parajad "kangelased" :roll:
Pilt
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Ega midagi mõistusevastast pole.
Tiiva pinnakoormus oli nii väike, et õhku läks ta kuuekümnega ja tippkiirus oli tõrts üle saja.
Tüübid võisid väljas jalutada küll.
Tähelepanuväärne on kõrgustüüride kaldenurk. Küllap oli tsentreering kõvasti tiivakõõlust tagapool ja saba horisontaalpinnad tekitasid lisatõstejõudu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist