Täielikult nõus.Wrangel kirjutas:Sissi tähtsaim relv on aju ja tähtsaim moon sellele on C4.
Ka selle C4 saa ise valmistada.
Ma olen ise valmistanud seda küll ja küll - näiteks oma külgmiinide jaoks.
Huvitav, mitu tuhat läänemaailma parimat sõdurit on parimatel jahimaadel selliste relvade läbi Iraagis/Afganistanis (vihje: arv on tuhandetes) ja kui suur % nende panijatest siis parimatele jahimaadele on õnnestunud saata vaatamata lääne tohutule ülekaalule?C4 ja betooniga süsteemitult meie vastast kottida, siis palju õnne! Olete varsti veelgi parematel jahimaadel
Justnimelt. Survive to fight another day. Sellises sissisõjas nagu käib araabiamaades on aga iga ettearvatav taktika ja tegevusmuster surmaoht, põhiline oht arenenud ilma vägedele seisnebki (kohati keelatud) ebastandardete meetodite kasutamises ja võitlejate lahustumises tsiviilelanike hulka.Siss ei eira reegleid mitte sellepärast, et ta neid ei tea ja oluliseks ei pea, vaid siis, kui nende täitmine talle ohtlikuks muutub
Selline sõjapidamine kannab kindlasti mingil hetkel vilja. Vilja kannab ta siis, kui vastasel saab mõõt täis. Obamal vist ongi juba mõõt täis. Teine küsimus on see, et kui mitu aastat tagasi see riik oma arengus taolise pikaajalise kulutamise käigus lüüakse. Afganistanis on riik ikka päris kaugele ajalukku läinud.Ma arvan, et reaalsed arvud on sellised: hukkunud 4000 sõdurit, vigastada saanud 10 000, neist invaliide 5000, kaotatud on sadu masinaid vigastatuna või purustatuna, kulunud on sadu miljardeid dollareid, reaalselt on suudetud maha lüüa mõnisada IED meest ja likvideerida on suudetud IED valmistamise võimekusest murdosa, seda kõike on tehtud ilma korraliku rahastamiseta ja mis kõige tähtsam: Lääne võit ei paista veel kuskilt, varsti saab 10 aastat sõja algusest....
http://www.logistikauudised.ee/Default. ... 52e29f3a62Peugeot’ maaletooja KW Bruun Balticu hinnangul jääb 2009. aastal müüdud uute sõiduautode arv 10000 piirimaile (lisaks 1000 tarbesõidukit), 2010. aastal on oodata autoturu edasist langust.
Trumm hea näide. Ka mulle tundub tänase päeva seisuga, et Eestis just nii tehaksegi. Juhul kui NATO koos tõelise tulejõuga appi tuleb, siis on pilt loomulikult teine. Sellisel juhul aga ei tasu kirjutada selliseid dokumente:Minu arusaamise kohaselt tahavad kindralid saata Tysoni vastu lihtsalt neli 45 kg vennikest, kes võitlevad kõik (ees)poksi reeglite järgi. Võrreldes ühe vennkesega kestab matsh lihtsalt pool minutit kauem.
http://www.kmin.ee/et/sojaline-riigikaitseEsmane iseseisev kaitsevõime peab kiire sõjalise reaktsiooniga tagama riigi sõjalise kaitse ning põhieeldused kollektiivkaitse rakendumiseks ka olukorras, kus ülekaalukate jõududega rünnak on toimunud ootamatult. Selleks tagab Eesti Kaitseväe ja Kaitseliidu ning nende tegevust toetavate asutuste ja organisatsioonide asjakohase väljaõppe ning kindlustab ressursside otstarbeka kasutamise.
Kordan end:TTA kirjutas:Oskad sa viidata mõnele usaldusväärsele allikale?
Ma arvan, et reaalsed arvud on sellised
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline