Royal Aircraft Factory RE 8 lugu

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Kolistasin ka eile ämbrisse ning seoses sellega pooldan pealkirjavahetust.
See muidugi ei tähenda, et ma sellesse teemasse sisse ei vaataks. Ikka on huvitav näha mis ja kuidas toimub. Kui Sa asjalikke küsimusi esitad siis saad ka asjalikke vastuseid. Edu pusimisel.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Sa Steiner tee "Seersandi urgas".. mina pole kade.. :wink:
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

nu igatahtes lugu on selline nüüd et ei saa masinat lõpetada kuna ei oska korralikult asetada ülemist tiiba . proovisin ja proovisin nagu juhendites on aga ei püsi peal vaid vajub laiali
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

ehk sa siis teed mõned vähemudused pildid sellest masinast ja ütlasi ka probleemist. ma usun et siin majas on kindlasti nõuandjaid, kes on ise selliste jamadega kokku puutunud.

a seekord, proovi normaalsemad pildid teha
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Ilmselt tegu ühe tüüpilise biplaani ehituse raskusega. Kuidas asetada tugedele ülemine tiib, kui need isegi veel korralikult ei püsi. Tahab püsivust ja harjutamist. Netis on palju näha erinevaid võimalusi. Mõni kasutab rakist, mõni teeb enne ülemise tiiva panekut pingutustrossid ka ära jne. Uuri natuke laias ilmas ringi.. materjali on väga palju. Ise ei kasuta kumbagi mainitud võtet, vaid nikerdan vaikselt toed paika ja siis tiiva peale. Väiksed tugi ja fiksaator teibid ja nii on seni õnnestunud.

ps. Airfixi puhul pead valmis olema ka selleks, et midagi on veits valesti pressitud ja tuleb ümber, või ise teha. Mitte alati pole selle firma toodangut lihtne heaks mudeliks vormida.

Kk
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

osa airfixi mudelied on normaalsete tugipostidega, ma näitan pilte õhtapoole aga selline küsimus oleks sulle kalle, et missugust humbroli värvi ma peaks kasutama avro ansoni kere värvimiseks, ma sooviks teha eesti ansoni järmisena.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Seersant Steiner kirjutas:aga selline küsimus oleks sulle kalle, et missugust humbroli värvi ma peaks kasutama avro ansoni kere värvimiseks, ma sooviks teha eesti ansoni järmisena.
Selle küsimuse võiksid teise teemaga siduda, kui sul selle ehitus peale hakkab. Kaunis kaootiliseks läheb sul see teema siin muidu. Ja ega ma peast täpselt küll ei tea, peaks samadest allikatest uurima, mis sullegi saadaval. Aga äkki sinna 56 kanti peaks olema, ütleks esimese hooga.

ja väikse psina olgu lisatud, et segaduste vältimiseks kautan oma lugudel edaspidi uut pealkirja.

Kk
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

kas taaskord peab pisarsilmil tõdema, et järjekordne suurprojekt on jäänud seisma? nii jõuline algus, sellised emotsioonid. tundepuhangud... no ei saa ju nii olla... et taaskord, saatuse kiuste, on selline šedöövr jäänud soiku...
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist