Hertsogi tegemised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tulemus on päris hea, kuigi jah, dessant on püherdanud nagu seakari, ent tankistid on sisenenud-väljunud luukidest oma õlistes ja võidunud roobades ilmselt inglitiivul.. :wink: Aga s.tasemaks saab ju alati teha, katsu sa hiljem puhtaks saada, kui üle juhtud pingutama.
MIG -i pigmendi võid ka täiesti kuivalt mingi koguse peale kanda, seejärel võtad pintsliga White Spirit -it (või MIG-i enda spets. vedelikku) ja puudutad kergelt pealekantud pulbrit - vedelik läheb imekiiresti laiali ja pärast kuivamist on seda juba üsna raske vähemaks saada. Seepärast kannan pigmendi peale veega - märja pintsliga võtan pulbrit ja mökerdan sellega, pärast kuivamist saab jäigemate ja pehmemate pintslitega tulemust kujundada. Põhimõtteliselt võib ju lõpus veel ka fikseerida (MIG -il on oma fixer olemas), ent ma ei ole siis enam viitsinud jamada.

Urmas.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Tere,

Olin vähe eemal. põhjusega. polnud ruumi ega õiget konditsiooni. nüüd on. selline:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

jooma pidi kõvasti. sest tanki teha ei saanud. tuli mööblit teha. sõpradega.nüüd saab jälle tanki teha. uuel laual on ruumi. uuel riiulil on ka ruumi. ma hakkan nüüd siis vaikselt jälle tegema...
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

Arvestades riiuliruumi tundub, et tegemist saab kõvasti olema? :P
Fortes fortuna adjuvat
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Ägedalt mööbeldad!

Aga senist tempot arvestades võib vist julgelt ennustada, et maksimum pooleteise aasta pärast tuleb jälle kolima hakata.

Ja nahkne tugitool tuleks välja visata. Mõjub töödistsipliinile laastavalt.
Paslik oleks ikka vana hea kolmejalgne taburett.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Miks töölaud tühi on?

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

No oli ka lõpuks aeg, ma juba kartsin et Sa haigusest paranesid. Aga ilmselt ei ole sellest väljapääsu...
Kasutaja avatar
Matu1994
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Matu1994 »

Kui palju nende kõigi peale circa raha on läinud ? :D
Haec olim meminisse iuvabit.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

osaa! saidki sellest jubedast akvatooriumist lahti! ja sul peaks nüüd veel kobedamaid asju tulema hakkama, sest vaade tundub nüüd töötoana paradiis olema. ja sul on ka looduslik valgus seal toas hea. :mrgreen:
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Kui palju nende kõigi peale circa raha on läinud ?
nende kõigi peale on raha täpselt nii palju läinud, et ei huvita. ilmselt palju, aga ma lihtsalt keeldun seda summat kindlaks tegemast. ma ei võta ka põhimõtteliselt krediitkaardi väljavõtteid. no stress. ükski täie mõistusega mees ei hakkaks kokku lugema palju tema hobi maksma juba on läinud. muidu on oht suitsiidile või hullarile. kõige tähtsam on see, et ise oled rahul. kui oled, siis ongi kõik korras...
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

Huvitav tähelepanek, vähemalt minu enda puhul, on see, et näiteks kui poes on jope, mis maksab ütleme 700 krooni, siis tõenäoline on, et ma jätan selle ostmata. Kui aga mudeli jaoks on vaja 700 krooni välja käia, siis ei ole see minu jaoks üldse nii suur probleem. :D Asjade väärtus on ikka väga suhteline :)
Fortes fortuna adjuvat
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Hertsog kirjutas: ükski täie mõistusega mees ei hakkaks kokku lugema palju tema hobi maksma juba on läinud..
No tere talv!
Hertsog on ikka tõesti terava keelega.. äsja siin sõimas osasid vanuriteks.. nüüd teeb minust idioodi.. :twisted: :wink: :lol:
Võtke teed ja tulge homme jälle..
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Tubli töö! Kuigi jah, olen Mansteiniga ühte meelt, et arvestades Sinu produktiivsust, ei jagu seda tühja riiulipinda ilmselt mitte eriti kauaks ning Sul tuleb jälle Bauhofi minna männipuitu ostma...
Rahast ka. Olen oma hobide puhul väikest viidi büdžetti pidanud, seda peamiselt just uudishimulikele (maksuametnikele) aruandluseks. Ise nendest numbritest suuremat ei hooli, vähemalt suuremat stressi pole sellest veel tekkinud. Minul (erinevalt naisest :evil: ).
Aga arvestades seda raha, mis ma oma elu jooksul alkoholi ja tubaka pealt olen kokku hoidnud, pole paarisaja kroonine tehnika-alase raamatu maksumus mitte midagi.
Sorry offtopicu pärast...
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Mulle meeldib väga see "direktori" tool. Tahaks ka endale sellist aga ennem saab raha otsa ( siginevd uued karbid) kui toolini jõuan :)
Laua soovitan millegagi kinni katta muidu hakkab sellest kahju kui värvi ja muu jamaga kokku saab. Ise katsin suurte valgete paberitega teibi abil kinni. Ei ole nii seff aga kui vaja siis saan seda lauda ka hiljem kuskil teise eesmärgi nimel ka kasutada. Riiulid on ka väga kenad aga ise plaanin ikkagi klaaskappi - tolmu vältimiseks mudelitel. Parim on aga veel see et varsti peaks saama hakata sinu uusi mudeleid ja nende valmimise käiku jälgima hakata :)
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Igas mõttes võimas töökoht! Pehme tugitool..., no see on nii ja naa - töötegemiseks eriti mugav ei ole, aga mõne progresseeruva laiskusehoo puhul absoluutselt asendamatu abimees...
Kasutaja avatar
Matu1994
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Matu1994 »

Ei muidugi, kui hobi on suur ja hea, siis tõesti, milleks lugeda :)
Haec olim meminisse iuvabit.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist