Reformierakond vanal kursil

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Lugege selle marginaalpartei programmi 8)

http://www.hot.ee/eldrpa/sisepoliitika.html#EESTI RELVAJÕUDUDE
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Kas see ullike mitte mingi aeg ka siin foorumis ei kekselnud? Ja tahtis Venemaa ründe tõrjumiseks tuumajaama õhkida.

http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... nd&start=0
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
Madis22
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis22 »

Lemet kirjutas:Kas see ullike mitte mingi aeg ka siin foorumis ei kekselnud? Ja tahtis Venemaa ründe tõrjumiseks tuumajaama õhkida.
Käis. Kusjuures peab ütlema, et ilmselt suuresti tänu siin foorumis saadud tümitamisele on nende tänane üllitis märksa realistlikum, kui toonane.
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Lemet
Liige
Kontakt:

Giljotiinina kummitav palgaarmee, autoriks reservohvitser Raul Rikk

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/a ... d=36595491
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hillart »

Lugege selle marginaalpartei programmi

http://www.hot.ee/eldrpa/sisepoliitika.html#EESTI RELVAJÕUDUDE
Mingi lapsik sonimine.
Kaootiline segu erinevate nn. Eesti arvamusliidrite väljaütlemistest ja puberteediealiste arusaamadest. :roll:
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Üks asjalikumaid artikleid sel teemal. Autor ei ole laskunud demagoogiasse, et vaadate Läti või Leedu seisu - sealse kaitsekulude väikese % põhjus pole mitte palgaarmee, vaid üldine kehva majanduseis, kaugelt kehvem kui Eestis.

Igal juhul on nõrk seostada lõunanaabrite pankrotieelset seisundit ja palgaarmee olemasolu seal, nagu teeb Kunnas oma eilses loos:

Palgaarmee ideega me hävitaksime oma sõjalise riigikaitse raskuskeskme — rahva tahte ja valmisoleku oma riiki sõjaliselt kaitsta,“ rääkis Kunnas Delfile. „Ma olen imestunud, et Reformieraskond tuleb selle ideega uuesti välja pärast Gruusia sõda ning Leedu ja Läti palgaarmeele ülemineku otsust.“ Kunnase sõnul on nii Läti kui Leedu kaitsekulud langenud, vastavalt 1,21 ja 1,08 protsendini SKT-st.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Marissa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Marissa »

Mis erakond see ELDRP veel on :scratch: ja kust ta välja ilmus?! Senimaani pole sellest mitte midagi kuulnud ...
Kes kontrollib olevikku, kontrollib minevikku. See kes kontrollib minevikku, kontrollib ka tulevikku.
Kasutaja avatar
kangelaspioneer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kangelaspioneer »

Järgmine vastulause: http://www.delfi.ee/news/paevauudised/a ... d=36666749

Ei saa muidugi märkimata jätta autori lennukifoobiat.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

Nüüd on siis Edgar Savisaar Venemaa mõjuagent http://www.postimees.ee/?id=358114 Mulle millegipärast tundub, et pimedas võimuihas reformierakond n.ö. neelab iseenese lõpuks alla... Selle artikli kommentaarides on üks inimene väga hästi öelnud, et kui kaob Savisaar, siis kelle poolt suur hulk neid mitte-eestikeelseid valijaid hääletama hakkab?
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Qtec
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Qtec »

Ma olen olnud alati tulihingeline Keskerakonna vastane, kuid ühte asja ma tunnistan. Nimelt, me peaksime olema päris korralikult tänulikud savipätsile, et ta olemas on, sest suuresti just tänu Keskerakonnale pole Eestis tekkinud korralikku Vene erakonda. St. on mis see KE on, aga igal juhul on ta kordades etem igasugusest Konstitutsioonierakonnast vm mingist Nochnyi pazorist...
Viimati muutis Qtec, 16 Dets, 2010 15:25, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar
Pirr
Liige

Postitus Postitas Pirr »

Nõus sellega, et Savipätsi olemasolu on takistanud tõsiseltvõetava venelaste partei teket.
Mis aga Ligide jm. tühikargajate avaldusi meedias puudutab Savipätsi aadressil, siis pada sõimab katelt, ei muud, Eesti asja ei aja neist ükski.
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

Ma pean nõus olema presidendi sõnadega, et kui keegi võtab vastu suurtes koguses välismaist raha ja lubab vastutasuks sellele välisriigile(kes juhtumisi pole meie suhtes kõige sõbralikumalt meelestatud) ajada tema suhtes soodsamat poliitikat(mõju avaldada),.....siis on tegemist ohuga riigi julgeolekule...
Ja KAPO taoline reaktsioon pidi tulema(usun, et taoline memo tõepoolest eksisteerib)

Savika puhul on asi selge....Valimised on ees ja vähim hädavajalik summa Keskile on vähemalt 20-25 mln. EEK'i...(eelmistel valimistel on spekuleeritud koguni kuni 40 mln. krooniga, mida Kesk kulutanud on)
Võlgades Kesk seda summat Eestist mingil juhul kokku ei korja...
Pragmaatikuna polnudki Savisaarel muud võimalust, kui küsida seda Venemaalt...(lubades siis mida iganes)
Paraku, nimetatakse normaalsetes riikides taolist käitumist just niimoodi nagu seda ka täna meedias tsiteeriti...
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Postitus Postitas denis23 »

Ma arvan, et kõik te eestlastest rahvuslased peate tunnistama ausalt - EV millle eest võideldi Laulurevolutsiooni ajal - seda pole enam olemas.

Ei ole tänaseks päevaks Eesti Vabariik rohkem iseseisev kui see oli 80ndatel ENSV. Oma raha 2 nädala pärast läinud on.
Sama moodi piimapakendi ja kanamunade kuju otsustatakse kuskil Liiduministeeriumis, nagu 30 aastat tagasi.

Tänaseks on võõromanikutele kuulub oluliselt suurem osa EV majandusest, kui oli 30 aastat NLiidu keskalluvusega ettevõtete osakaal.

Viimase 20 aasta jooksul Eestist on lahkunud rohkem eestlasi, kui oli läinud 40 ndatel nii Läände kui ka Siiberisse kokku ja nende asemel kavatsetakse tuua uut võõrtööjõudu kelle jaoks kehtivad kõik ELi sotsiaalsed garantiid.
Ning sama moodi saadetakse eestlasi Afgaani võõra sõda pidada.

Ja EV Peaminister propageerib viisavabadust ja vabakaubandust Venemaaga - mitte et talle see meeldiks, vaid sellepärast, et Brüsselist tuli selline korraldus.

Nii et mina arvan, et ega Eesti armeel pole suurt mõtet ausalt öeldes. Kellega teie võitlema kavatsete? Venega? Venemaa valitsejad ei tee piiksugi Eesti suunas, kui see pole heaks kiidetud ning kokku lepitud Brüsseli ja Columbia D.C. poolt. Nende lapsed elavad elupõletajate ammu Londonis ja Lasuurrannikul, nende kontod lääne pankades varsti lähevad lõhki dollaritest ja eurodest - kas te usute et need riskivad selle kõigega mingi soise ja tuulise maalapi pärast??

Ja kui ühel hetkel saabki see Vene tulek Brüsseli poolt kiidetud - uskuge mind, siis EV Peaminister võtab need vastu Narva sillas lilledega - ja hea, kui tal roosa naispesu ja võrksukke seljas sel ajal pole.
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Lemet
Liige
Kontakt:

See kiriku teema on tegelikult sümboolselt masendav... :( :( Esimene asi, mis laevaga Tallinnasse saabujat tervutab, on õigeusu sibulakuplid Lasnamäe kõrgel paekaldal. Seleta siis veel kellelegi, et ei-ei, see siin on Eesti, mitte Venemaa...Kas on veel kruisituristidele ja muidu külalistele anda selgemat signaali, kelle mõjusfääri kuulutakse. Juba ainuüksi selle pärast pole mul Savisaare suhtes mingeid illusioone... :evil:
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

denis23 kirjutas:.......
Põhimõtteliselt kõik, mida sa oma tekstis väitsid, võiks vabalt ümber lükata....aga, kui selle uskumine su elu lihtsamaks teeb, siis jumala pärast....
Taoline lähenemine on paljude muulaste seas tavaline....
Tead mida see mulle meenutab....
Meenutab arusaamist, mõistmist, olukorra tajumist....et see(Eesti iseseisvus) ongi vist jääv, et nad saavadki hakkama(ilma "emakese" abita"), ...ja et isandaid Venemaal see tegelikkuses ei huvitagi....
Mina tunnistan ausalt, see EV milles ma elan, ongi seesama, just selline mille eest ma võitlesin laulurevolutsiooni ajal...
Just selline, mitte täiuslik, vahel vihale ajav, täis virisejaid, kuid siiski, minu oma,...MINU RIIK....Ma olen rahul...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: lennumudelist ja 1 külaline