Kuidas mudelile efekte lisada?
klaviatuuril on see viga, et tuleb seadistada eesti tähestik ET, ehk kui on mingi vanem windows, mitte vista ega 7, siis all paremas nurgas peaks olema ikoon "EN" sinna peale vajutades tuleb see vahetada "ET" - se eoneesti tähestik. nii lihtne asi ongi.
ja positiivsus ei ole see kui igale poole
laduda. see on natuke liiga positiivne, mis viitab kergele meelehälbele... 
kena jõulu
ja positiivsus ei ole see kui igale poole

kena jõulu

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Praegune mõttevahetus on suhteliselt tüüpiline. Olen seda tihti ühes teises, hoopis teise teemaga tegelevas, eestikeelses foorumis märganud. On uuemad või vähemkogenenumad, kes küsivad päris põhitõdedeni minevaid küsimusi, kuid saavad kohe vastuseks, et kasutagu otsingumootorit. Sellest 2003. aastal tehtud 5 postitusega teemast piisaku ja ärgu ''risustagu ega mulisegu''. Seal foorumis ajab just selline vanade tegijate pirtsakus pisult närvi, sest tehnoloogia areneb ja tuleb uusi lahendusi jms, mille üle uuemal ajal võiks täiesti arutada, sest mis mõte muidu foorumil on kui kõik vait on.
Siin foorumis on aga selline ''vanakeste'' kontroll täiesti tervitatav. Meie hobi on juba kord selline, et kuigi lisandub uusi meetodeid ja lahendusi, siis põhitõed/alustalad jäävad. Värvid kuivad ikka samamoodi nagu 5 aastat tagasi, pintslid on ka samad ning liim liimib jätkuvalt.
Põhitõdede laiendamine ja nende kohta küsimine on aktsepteeritavam, aga jällegi on väga laialt kõik juba kuidagipidi ära mainitud. Enda juures olen märganud, et kui ma nt oma mudeli teemas olen korra lühidalt seletanud, kuidas ma selle tolmutamise tegin, siis peab olema väga palju motivatsiooni, et seda uuesti kellelegi seletada. Oli aeg kus korra viitsisin, aga eelmised tulijad on juba selle ''korra'' ära kasutanud.
Aga pakun välja sellise lihtsa ja kena lahenduse, et sellistele ''kuidas tanki liimida'' teemadele ei pea reageerima. Vähem viha pritsimist ja solvumisi küsijate poolt.
Ja mis kõige tähtsam, on olemas otsingumootor, nii foorumisisene kui ka internetiavarustes tuhnimiseks, kasutagem seda.
S-to-the-S
Siin foorumis on aga selline ''vanakeste'' kontroll täiesti tervitatav. Meie hobi on juba kord selline, et kuigi lisandub uusi meetodeid ja lahendusi, siis põhitõed/alustalad jäävad. Värvid kuivad ikka samamoodi nagu 5 aastat tagasi, pintslid on ka samad ning liim liimib jätkuvalt.
Põhitõdede laiendamine ja nende kohta küsimine on aktsepteeritavam, aga jällegi on väga laialt kõik juba kuidagipidi ära mainitud. Enda juures olen märganud, et kui ma nt oma mudeli teemas olen korra lühidalt seletanud, kuidas ma selle tolmutamise tegin, siis peab olema väga palju motivatsiooni, et seda uuesti kellelegi seletada. Oli aeg kus korra viitsisin, aga eelmised tulijad on juba selle ''korra'' ära kasutanud.
Aga pakun välja sellise lihtsa ja kena lahenduse, et sellistele ''kuidas tanki liimida'' teemadele ei pea reageerima. Vähem viha pritsimist ja solvumisi küsijate poolt.
Ja mis kõige tähtsam, on olemas otsingumootor, nii foorumisisene kui ka internetiavarustes tuhnimiseks, kasutagem seda.

S-to-the-S
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Mina soovitan kõik huvipakkuvad teemad läbi sirvida - mõistan see on tüütu ja väga aeganõudev aga nii leiad kindlasti ka midagi õpetliku lisaks mis kindlasti ehitamisel ja "disainimisel" kasuks tuleb. Me üritame siin sellist teemat arendada nagu NIPID JA NÕKSUD. Et siis oleks vähem ajakulu ja rohkem asjalikku õppematerjali üheskoos. Loodan et juba praegust aitab sind selle teema sirvimine piisavalt.
Mind isiklikult sinu emotsioonid üldse ei häiri. Minupärast naera või nuta aga see näitab sinu hetke emotsiooni ja see tundub positiivne olevat. Seega naerata edasi ja soovin ainult head nippide leimisi eduka ehitamise ja effektse mudeli koostamise jaoks.
Mind isiklikult sinu emotsioonid üldse ei häiri. Minupärast naera või nuta aga see näitab sinu hetke emotsiooni ja see tundub positiivne olevat. Seega naerata edasi ja soovin ainult head nippide leimisi eduka ehitamise ja effektse mudeli koostamise jaoks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist