Et siis mida?!??? See ju Läti kolme aasta kaitse-eelarve???? Ja kuidas nad seda nii märkamatult tegid?В числе прочих важных контрактов и соглашений России ЦАМТО называет сделку с Латвией на поставку вооружений на сумму в 1,3 миллиарда евро
Läti ostis Venemaalt 1,2 miljardi euro eest relvastust?!????
Läti ostis Venemaalt 1,2 miljardi euro eest relvastust?!????
http://lenta.ru/news/2010/12/28/deals/
Ei maksa kustutada
Muuseas, kui ma ei eksi siis algas Prantsuse-Preisi sõda 1870. aastal ühe ajakirjanduses avaldatud mitte kõige korrektsema teate tagajärjel
terv
o
See on hea näide, kuidas ajakirjanduslik apsakas võib (teoreetiliselt) mõjutada igasugu analüütikuid...Huh, ma oleks peaaegu rabanduse saanud...
Muuseas, kui ma ei eksi siis algas Prantsuse-Preisi sõda 1870. aastal ühe ajakirjanduses avaldatud mitte kõige korrektsema teate tagajärjel
terv
o
mnjah, ainult siinse foorumi Dunning-Krugeri sündroomiga analüütikud võtavad oma (ainu)allikaks lenta.ruoleeg kirjutas:See on hea näide, kuidas ajakirjanduslik apsakas võib (teoreetiliselt) mõjutada igasugu analüütikuid...
Kui ma ei eksi, siis väänati teadet pisut enne selle ajakirjandusse laskmist.Muuseas, kui ma ei eksi siis algas Prantsuse-Preisi sõda 1870. aastal ühe ajakirjanduses avaldatud mitte kõige korrektsema teate tagajärjel
Kahe otsaga asi, see sündroom...siinse foorumi Dunning-Krugeri sündroomiga analüütikud
...inimesed jõuavad ekslikele järeldustele ja teevad sobimatuid valikuid, kuid nende ebakompetentsus jätab nad ilma metakognitiivsest võimest seda mõista...
Samas suurte oskustega inimesed kannatavad illusoorse alaväärsuse all
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist