Üle pika aja...
Üle pika aja...
Eh, pea aasta aega töö tõttu eemal olnud aga plaanis siis teha eraldi kollektsioon mudelitest 1/72-le, millega olen välisteenistuses aastast 2000, mil käisin esimest korda Balkanil, kuni viimase lähetuseni 2010 Afganistaanis,
kokku puutunud. Kokku olen lähetuses viibinud 37 kuud, nii et on, mida valmis ehitada. Neli esimest isendit on pea aegu valmis. Ühele HMMWV-le tuleb torn peale ehitada ja MG-3 sinna sobitada. Aga väike pilt suure loo algusest asub siin.
http://s594.photobucket.com/albums/tt29 ... 300016.jpg
Kommentaarid mudelite kohta on teretulnud. Samamoodi kõik soovitused, kuidas midagi paremini või reaalsemaks teha. Lugupidamisega.
kokku puutunud. Kokku olen lähetuses viibinud 37 kuud, nii et on, mida valmis ehitada. Neli esimest isendit on pea aegu valmis. Ühele HMMWV-le tuleb torn peale ehitada ja MG-3 sinna sobitada. Aga väike pilt suure loo algusest asub siin.
http://s594.photobucket.com/albums/tt29 ... 300016.jpg
Kommentaarid mudelite kohta on teretulnud. Samamoodi kõik soovitused, kuidas midagi paremini või reaalsemaks teha. Lugupidamisega.
hmmwv torn on nüüd nii kaugel, et vaja veel camovõrk peale nipitada. aga produktist siis pilt
http://fotoalbum.ee/photos/sirvel1/80012617
see alumiinjumi värvi asjandus on originaalis hesco basionist väänatud võrgu alus. ja seda võrku oli selleks vaja, et päikese käes mitte lolliks minna või pilt tasku pista. kui tornis olla kiirusel 60 km/h ja rohkem, siis pole nii hullult palav:)
http://fotoalbum.ee/photos/sirvel1/80012617
see alumiinjumi värvi asjandus on originaalis hesco basionist väänatud võrgu alus. ja seda võrku oli selleks vaja, et päikese käes mitte lolliks minna või pilt tasku pista. kui tornis olla kiirusel 60 km/h ja rohkem, siis pole nii hullult palav:)
Viimati muutis sirvel, 31 Dets, 2010 18:10, muudetud 1 kord kokku.
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Tere-tere!
Peris huvitav... Kas autor on mingil moel seotud A-stanis kasutatud mudelite prototüüpidega?
Oleks huvitav tehnika fotosid sirvida, mida Eesti kontingent kasutada sai....
Hummer MG-ga ....see on cool
Soovitaks natuke mudelite tuunimist , toonimise ja viimistlust silmades pidades.
Aga kollektsioon on tähelepanuväärne
Lugupidamisega
Peris huvitav... Kas autor on mingil moel seotud A-stanis kasutatud mudelite prototüüpidega?
Oleks huvitav tehnika fotosid sirvida, mida Eesti kontingent kasutada sai....
Hummer MG-ga ....see on cool
Soovitaks natuke mudelite tuunimist , toonimise ja viimistlust silmades pidades.
Aga kollektsioon on tähelepanuväärne

Lugupidamisega
Taara avitab! ...

-
- Liige
- Kontakt:
Äge, päris veteran foorumis.
Siis küll probleeme ei tohiks tekkida, milline masin välja nägi. Ikkagi isiklikud kogemused.
Eks mudeli tuunimisel tuleks foorumis tuhnida. Konkreetset nõu anda oleks raske.
Oleks põnev tutvuda tehnika rubriigis sama masina teemaga. Praegu aktuaalne. Ehk oleks midagi kaasa rääkida?
Siis küll probleeme ei tohiks tekkida, milline masin välja nägi. Ikkagi isiklikud kogemused.
Eks mudeli tuunimisel tuleks foorumis tuhnida. Konkreetset nõu anda oleks raske.
Oleks põnev tutvuda tehnika rubriigis sama masina teemaga. Praegu aktuaalne. Ehk oleks midagi kaasa rääkida?
Kullo poes müüakse nii vasest kui plastist peenikese koega võrke. Antud teemasse peaks ilusti soima.sirvel kirjutas::)oskab keegi äkki soovitada, millest camovõrku teha? proovisin marliga, aga ei jäänud eriti hea.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Tervitus vana aasta viimasel päeval!
Mudelite kogu avaldab tõega muljet! Tänapäevane tehnika mulle isiklikult tavaliselt ei imponeeri, ent kuna kõik need masinad on sul "oma käega üle silitatud", siis on teised lood - sellised masinad on justnagu osake millestki, millega oled võib olla et liigagi lähedalt kokku puutunud. Nii et edu! Toonimine-tuunimine annab pikapeale nagunii kätte, ära ainult kõiki katsetusi kohe valmis mudelite peal ette võta - proovimiseks peaksid mõne katseeksemplari värvima.
Urmas.
Mudelite kogu avaldab tõega muljet! Tänapäevane tehnika mulle isiklikult tavaliselt ei imponeeri, ent kuna kõik need masinad on sul "oma käega üle silitatud", siis on teised lood - sellised masinad on justnagu osake millestki, millega oled võib olla et liigagi lähedalt kokku puutunud. Nii et edu! Toonimine-tuunimine annab pikapeale nagunii kätte, ära ainult kõiki katsetusi kohe valmis mudelite peal ette võta - proovimiseks peaksid mõne katseeksemplari värvima.
Urmas.
Head uut kõigile! Eks peab mõne mudeli lihtsalt ohverdama nende katsetuste tarvis.
Nalja hakkab siis saama, kui ma lendavate mudelite kallale asun. Olen neid vaid mõned üksikud kunagi ammu kokku pannud ja seda ka mõõtkavades 1/35 ja 1/32. Aga eks näis, mis saab. Kahju, et UNIMOG-i pole 1/72 saada. Vähemalt mina pole veel leidnud.

Tere ja tervitusi ka minu poolt. jess ka 1kend72 mees! kogu on tõesti lahe, hoiame su palatihaigusele siis ainult pöialt. Eesti asjadest murjendab nt mind see et, siukest asja nagu Patria Pasi puudub täiesti mudelimaailmast. samuti võiks ju kunagi keegi Mamba teha, aga siukest asja peaks vist mingi Unimogi põhja peal ise nullist tegema ja seda on tõesti ainult 1\35 Revell...
toonimise harjutamiseks soovitan (ise kasutan) tavalisi guashvärve. ei tekita fataalseid tüsistusi kui liiga saab ja ära kuivab, saab hiljem ka üle tuunida vatitikuga. selles mõõtkavas paistab toimivat pesuna hästi. kuid eks ise katseta.
toonimise harjutamiseks soovitan (ise kasutan) tavalisi guashvärve. ei tekita fataalseid tüsistusi kui liiga saab ja ära kuivab, saab hiljem ka üle tuunida vatitikuga. selles mõõtkavas paistab toimivat pesuna hästi. kuid eks ise katseta.
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist