Seaduslikud vargad / Thieves by Law
Abiks muusikastiilides orienteerumisel http://www.youtube.com/watch?v=AnC9yy_f ... re=related
Tunnistan ausalt, et ei tea suurt midagi, aga sõna võtan endise uljusega kuulutamaks, et teised ei tea sellest, millest ma isegi midagi ei tea, midagi...mõnevõrra pataloogiline avaldus, isand corvus. Ja kes siin korstent blatnoilaulikuks kuulutas? 
Ja muidugi on see, et ülalpool tsiteeritud venekeelne tsitaat lõpeb Wikis numbriga kolm, mis osutab omakorda sinu poolt toodud Klinkovi ja Jefimovi artiklile, puhas juhus, ei muud
Ja muidugi on see, et ülalpool tsiteeritud venekeelne tsitaat lõpeb Wikis numbriga kolm, mis osutab omakorda sinu poolt toodud Klinkovi ja Jefimovi artiklile, puhas juhus, ei muud
Viimati muutis Lemet, 16 Jaan, 2011 22:06, muudetud 1 kord kokku.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Aed ja aiaauk. Võssotski kui "poliitiline lorilaulik"...olgu. Ehkki valdav osa venelastest kipuks sulle laua taga sellise väite eest tappa andma....peale kolmandat vähemasti. "Vladimirski tsentral" liigitub blatnoilaulude hulka? Minuarust küll. Hoolimata sellest, et autor pole kunagi kinni istunud. Kas on tegu vastava subkultuuri ülistamise ja romantiseerimisega? Minu arust on. Üle terve riigi? Kindlasti. Mida vaielda. Lihtsalt vaidlemise pärast? Fakt on minu arust siiski see, et valdav osa Venemaast peab lugu ja ülistab vanglakultuuri ning loeb seda loomulikuks ja oma elust lahutamatuks. Kui isegi riigi president ei häbene avalikus esinemises vanglažargooni kasutada.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Nii ja naa. See klipp ja selle kommentaarid jätavad otsad lahti. Tuleb Saar ja PollFakt on minu arust siiski see, et valdav osa Venemaast peab lugu ja ülistab vanglakultuuri ning loeb seda loomulikuks ja oma elust lahutamatuks.
Ajateenistuses pandi üks vene rahvusest rühmakaaslane 3-4 päevaks kartsa, pärast seda hankis ta kuskilt vene vanglatatoveeringute raamatu ja hakkas otsima, et millist endale teha lasta.Lemet kirjutas:Fakt on minu arust siiski see, et valdav osa Venemaast peab lugu ja ülistab vanglakultuuri ning loeb seda loomulikuks ja oma elust lahutamatuks.
Mina ei usu mitte kui midagi, lihtsalt viitasin Raphael Johnsoni artikklile. Tema seisukohad ei pruugi üldse kattuda minu nägemusega. Ma ei saa aru, miks sa püüad inimesi kohe alusetult sildistada paremäärmuslasteks? Kui keegi on paremäärmuslane siis seda on Raphael Johnson aga mitte mina.\\\\"corvus\\\\" kirjutas: Elik sa siis usud tõemeeli, et vene organiseeritud kuritegevus ongi tegelikult juutide maffia. Koššer Nostra. Irv!
Siin ka sulle tervitus parempoolsete "vendade" poolt Venemaalt:
http://ruscenter.info/index.php/sekyriti/448-l-r----
Saa inimene aru see ei ole minu artikkel, see on Raphael Johnsoni artikkel. Mina ei ole avaldanud ühtegi artikklit ja mina ei väida mitte kui midagi.corvus kirjutas: Ma vist ei eksi kui väidan, et see su artikkel pärineb samalt Johnsonilt, kes ootab maailmalõppu, neab juudiriiki ja ootab, et just see päästab valla kolmanda maailmasõja?
http://www.rense.com/general44/aretheis ... illing.htm
PS! Muideks antisemitism, sionism, fašism on suuresti üks ja seesama asi, mis samas tundub teile väga südamelähedane olevat. Nüüd on ka mõistetav, miks te oponentidele üritate kohe paremäärmuslase-natsi silte külge kleepida. Tee ikka endale baasmõisted enne selgeks kui sa tahad juudi teemal kaasa rääkida.
Neil kõigil on ühine omadus olemas: M Piiratud silmaring ja äärmuslik mõtlemine, et "mina olen see kõige õigem ja kes minuga nõus ei ole on kindlasti vaenlane ja vaenlane tuleb hävitada"! Paljud Patrioodid ja kommunistid kaasa arvatud. Kõik muidugi õnneks mitte.corvus kirjutas:Ei jää küll muljet, et just seda tahetakse öelda... Pealegi fašism kui mõiste? Oleks kuidas sellesama "asja" pundis? Mis tal selle "valitud rahvaga" pistmist oleks?
Siduda sionism ja antisemitism "suuresti üheks ja samaks asjaks", eeldab minu arust ikka miskit uut ja põnevat! Seda tahakski kuulda...
Muidu võime ju kommunismi ja patriotismi ka sama asjana näha. Mõlemad -ism lõpulised näiteks. Samas kindlasti võib kommunist olla patrioot. Kuidagi aga ei kujuta ma ette antisemiidist sionisti! Kui inimene just skisofreeniat ei põe...
Ikkagi kultuurne inimene, hankis isegi raamatu ja otsis sealt sobivat pilti. Minu roodukaaslane, vene poiss, leidis eeskuju 12 kopikaselt suitsupakilt. kiri oli CEBEP ja pilt oli lihtsate joontega polaarpäikese tõus või loojang.Tegi selle käe oma seljale.alari kirjutas: Ajateenistuses pandi üks vene rahvusest rühmakaaslane 3-4 päevaks kartsa, pärast seda hankis ta kuskilt vene vanglatatoveeringute raamatu ja hakkas otsima, et millist endale teha lasta.
Üks eesti poiss aga tegi oma vasaku käe pöidla juurde filmist nähtud pikajuukselise kaunitari silueti nii hästi kui joonistada oskas.
Kuidas teil tätoveering tehti? Meil lihtsalt joonistasid iga päev keemilise pliiatsiga üle ja mingi aja pärast tekkis põletik, paranedes jäigi sinakas jälg.
Tegelikult tuleb vahet teha kas inimene ise usub mida räägib või eeldab, et kuulajad on piisavalt lollid ning neid saab mingi tobeda ideega kuidagi oma kasuks ära tarvitada.corvus kirjutas:Sionismil kui sellisel on palju erinevaid kategooriaid. Väita aga, et (isegi) enamus neist oleks seotud piiratud silmaringi ja äärmusliku mõtlemisega, see on küll pisut imelik...
Ega Lenin ise ei uskunud kommunismi võimalikkusse aga ta mõistis, et on piisavalt lolle kes usuvad ja ideega kaasa tulevad ning kelle abil
saab siis võimule. On palju prohveteid kes kuulutavad maailma lõppu ja soovitavad raha aegsasi enda kätte hoiule tuua. Ega siis see prohvet pole loll, ikka see kes teda usub.
Kui sionismi kellegile müüa ei saa, siis pole sellest mõtet rääkidagi.corvus kirjutas:Mis on su viimasel mõttetargutamisel pistmist sionismiga? Oled sellest sõnast lihtsalt kuulnud või saad aru mis "asjaga" tegu?
S i o n i s m ei ole kunagi eriti mingi utoopiline müügiartikkel olnud.
..........
PS! Pole Leniniga isiklikult suhelnud, et julgeks väita "ei uskunud mees kommunismi võimalikkust".
.
Ilmselt ikka rumalamatele juutidele proovitakse müüa.
Loe Lenini teoseid, tema kirju- juhendeid parteikaaslastele. Need on palju avameelsemad kui rahvale määratud loba esinemised.
Muidugi tuleb lugeda kirjade sisu ka ridade vahelt, mitte ainult sõnu. Siis näed mida ta mõtles. Jämedas lastus meenuta, et tema tegi NEP-i hoolimata enamuse parteikaaslaste kommunistide vastu olekust.
Ega ta ei saanud neid "sõpru" täiesti arvestamata jätta.
Ma ei viitsi hakata Lenini teoseid uuesti uurima, et just täpseid tsitaate otsida. Korduvalt tarvitas ta väljendeid, et parteilased on juhmid ja muid halvustavaid väljendeid nõukogude ja nõukogude kauba kohta.corvus kirjutas:??? Et siis oma riigi ideed sai müüa vaid rumalatele juutidele ning tänapäeval toetavad juba loodud oma riiki ka vaid "rumalad"? Religioossest allteksist rääkimata.Kui sionismi kellegile müüa ei saa, siis pole sellest mõtet rääkidagi.
Ilmselt ikka rumalamatele juutidele proovitakse müüa.
Seljuhul võime vast väita, et ka Jakobson kirjutas oma kuulsad isamaalised kõned "müügi" eesmärgil rumalatele kaasmaalastele? Ning eesti rahvusluse idee on selgelt tobe, ning tegu on millegiga, millega mingi seltskond üritas vaid oma võimuihale toetajaskonda leida...leidiski.
Üsnagi üldsõnaline loba, mille asemel võiks hoopis olla konkreetne viide või tsitaat. Ja NEP lubab meid milles näha Lenini kommunismi mitte uskumist? Lenin ei uskunud tõesti paljudesse asjadesse (sõjavägi näiteks) ja ometi muutis oma arvamust ajutiselt, nagu ta ise deklareeris. Samadele parteikaaslastele ja konkreetselt. Polnud tal midagi vaja "ridade vahele kirjutada". Iseasi kui mingid tegelased jälle kuskilt midagi "leida ja tõestada soovivad", mida tegelikkuses ei eksiteerinud ei Lenini unenäos ega ka ilmsi vestlustes...Loe Lenini teoseid, tema kirju- juhendeid parteikaaslastele. Need on palju avameelsemad kui rahvale määratud loba esinemised.
Muidugi tuleb lugeda kirjade sisu ka ridade vahelt, mitte ainult sõnu. Siis näed mida ta mõtles. Jämedas lastus meenuta, et tema tegi NEP-i hoolimata enamuse parteikaaslaste kommunistide vastu olekust.
Ega ta ei saanud neid "sõpru" täiesti arvestamata jätta.
Ridade vahele ei olegi vaja spetsiaalselt kirjutada, hea lugeja loeb sealt ka andmeid mida kirjutaja tahab varjata. Näiteks hea politsei uurija peab tundma ridade vahelt lugemise kunsti. Ülekuulamisel paneb protokolli kõik mida suli valetab ja teeb näo, et usub, kuni suli on ennast sisse piisavalt kõvasti rääkinud.
Sionism nagu teisedki rahvusluse ideed tõlgendatakse väga mitme tasndiga. Lihtsalt soov orjusest pääeseda kuni sooviga kõiki teisi rahvaid oma orjaks teha. Soovi orjusest pääseda vastu on ainult orjastajad, teiste seast võib sõpru või kaasatundjaid leida. Soovi kõiki teisi oma orjaks teha vastu hakkab enamus ülejäänud maailmast ja soovijale tehakse kambakat, näidatakse koht kätte nagu Hitlerile näidati.
Arukad inimesed oskavad õieti hinnata kui kaugele võivad minna.
Filmis oli juttu ka ühest seriaalist Спец vaadake siit:
Спец (2005) : Серия 1, 3/6
http://www.youtube.com/watch?v=BSBUeamlyAg
Kui leiate inglise tõlkega versiooni andke teada, tahaks kah selle tekstist aru saada.
Mürakaru
Спец (2005) : Серия 1, 3/6
http://www.youtube.com/watch?v=BSBUeamlyAg
Kui leiate inglise tõlkega versiooni andke teada, tahaks kah selle tekstist aru saada.
Mürakaru
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline