Aja ja tahtmise sümbioosi tulemused

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Kui ei usu, siis võtke 2 x 200g viina ja ajage silmad punni...
Kui seda tegevust 1:1 teha ja südamega ..võib päraku punni ajada. :D
Tänapäevasemalt öeldes oletage virtuaalpilooti kokpitti...
Aga Lavotskin on äge, ja kamost viskan silda :) ...Vot

Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tänud!

Peale 2x200g kogupauku võib sinna istmele juba kogemata mingi Jaapani vahetatavate rindadega figuur sattuda.

Selle varda osas olen nõus, et ei lähe dünaamiliselt kokku, aga sedamoodi eksponeeritavad mudelid on mulle alles uus asi ka, seega eks praegu kompan veel mis mulle silmale hea tundub. Telikute peal lennukid hakkasid vahepeal vaikselt vastumeelt muutuma, kõik need voolavad jooned ja agressiivsus ei paistnud välja. Eks näis kuidas edaspidi projekte vormistama hakkan.

Aga mis seisus jagdpanther on?
Oeh jah sellega on seis sama mis piltidel. Ei oska kuidagi edasi liikuda. Plaan nägi ette, et nüüd tuleks kõik camo värvid 2 korda aerograafiga üle käia, et asi elavamaks muuta, aga praegu ei ole lihtsalt seda tunnet, et tahaks ülipeenet aerograafinikerdamist ette võtta. Lisaks on mul riiulil vanast ajast üks värvimist ootav T-72, mis oleks just selline lahe kiire aerograafi ja pastellitöö ning saaks jällegi midagi valmisasjade lahtrisse panna.

PS. Kas sul kabiini veel õnnetuks avada, pistaks sulle ühe tüübi tasku kui tuled seajalga järama. Pean ainult üles otsima, mälu järgi jäi kunagi kusagilt üle
Klaasid sai peale pandud PVA-ga, seega peaks olema võimalik suuremate kahjudeta ehk midagi lahti kangutada. Keegi klaasi alla istuma panna oleks täiesti positiivne.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tahaks alustuseks öelda, et väga tore on näha, et foorumis elu käib ja toimub viljakas nokitsemine. Olen ise muutunud pigem kiireks läbijooksjaks ja lugejaks, kui aktiivseks kommenteerijaks, seega kasutan seda võimalust ühe korra kõikide töösid kiita!

Kuna pühade periood ei olnud mudelismi mõttes üldsegi mitte tootlik, siis saan näidata ainult Pz III-e, mis on (välja arvatud 2 varuratast) niimoodi koos, nagu ta ka valmis kujul olema peaks. Rattad lihvin üle kui värvimise jaoks kõik laiali saab lammutatud, siis on nad vaja nagunii orki ajada.
Nagu näha tuleb see masin suhteliselt igavas konfiguratsioonis. Ei mingit ulmelist Barbarossa stiilis träni kuhjamist. Värviskeemi osas pole veel 100% kindel, aga tahaks pigem mingisugust tankihalli ja kollase kombinatsiooni.

Pilt

Pilt

Pilt

Muuseas, La-kese piloodiga tegeleda ei jõudnud... aga kui tehtud saab, siis ilmuvad kindlasti ka pildid.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Tagaporilaudade ümmaruse ja kandilise süvendi asemel peaksid augud olema. Seda puhuks et kui porilapatsid olid ülemises asendis et tagasõitja ikka tulesi näeks. Vähemasti nii olen ma sellest aru saanud. Lihtsalt tehtav.

Levar
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Ilusti ja puhtalt tehtud. Ootan värvitud tulemust.
Tagaporilaudade ümmaruse ja kandilise süvendi asemel peaksid augud olema. Seda puhuks et kui porilapatsid olid ülemises asendis et tagasõitja ikka tulesi näeks.
Alumises asendis toetusid porilaudade lapatsid alustugede peale, mis nood augud kinni katsid - seega mudeli puhul on kõik õige.

Kristjan
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

Alumises asendis toetusid porilaudade lapatsid alustugede peale, mis nood augud kinni katsid - seega mudeli puhul on kõik õige.
jap. ise teen just Pz III F versiooni, see on Smart kit. seal on need alustoed antud etsina ning porliapakas on auk juba sees... aga ootame värvitud tulemust ;)
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Kas pikalt õhus lendlemine on üksluiseks muutunud?
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud!

Kas pikalt õhus lendlemine on üksluiseks muutunud?
Vana armastus (Pz III) sundis korraks lennult tagasi pöörduma. :wink:
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tere tere!

Teen ka vahelduseks natuke häält, justkui teadaandmiseks, et pole kuhugi päris ära kadunud. Hoian ikka jõudumööda siinsetel tegemistel silma peal, tore on näha, et inimestel näpud tööd täis. Pöial püsti kõigile kes oma loomingut on postitanud!

Minul on ka õnnestunud pisult nokitseda.
Pz III sai omale selga camo, mida olen soovinud juba 2 aastat teha, aga pole olnud sobivat masinat mille peal seda teostada. Olin eriti uhke ka dekaalide üle, mis ülihästi paika sulasid ja ka põrandavaha kasutamine läks õnneks.... noh kui üks apsakas välja jätta. Nimelt lõikasin ma numbrid lahti, et saaks teha õpetuses mainitust teise numbriga masina. Torni külgedel läks kõik hästi, aga tagumise kasti peale panin automaatselt lõikamata numbri, ise olin veel eriti rahul ja matsin selle korraliku vahakihi alla ka. Paar päeva hiljem sai minu lollus aga mulle endale ka teatavaks...
Sellepärast on sinna selline armas ''tekike'' aretatud. Üks serv kippus tiba õhuke jääma, aga kuna olin seda pahtlipabulat juba kuus korda rullinud, siis rahuldusin sellega mis välja tuli.

Pilt

Pilt

Pilt

Pulli pärast väike võrdlus 150mm haubitsaga. Pole see Pz III midagi nii väga suur kole sõjamasin.

Pilt

Lisaks sellele võtsin ette ka Eduardi Fw 190. Päris mõnus ja peene mudel, aga palju hirmutati mind sellega, et kuulipildujate kate ei taha kuidagi peale minna. Tõesti, ega ta väga ei tahtnudki, aga piltidelt on näha, palju nuga liivapaber ühtimise veenmises kaasa pidid aitama.

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Siim
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!

Welcome bäk haigete sekka :) Selle teki asemel võiks olla Saksa lipp nagu paljudel fotodel näha.... Aga praegugi paistab tibens olevat.

Mis värvides 190 tuleb?

Lugupidamisega
Viimati muutis Parovoz, 29 Mär, 2011 12:45, muudetud 1 kord kokku.
Taara avitab! ...
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

190 on vägev, kas sa saad seal kapoti irvakile ka jätta, muidu kaob ju kogu mootorit ümbritsev ussipesa peitu.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud!

Eks ma mõtlesin ka algul lipule, aga kuidagi ei ahvatlenud sellele ''vigasele'' tsoonile punase ja valgega tähelepanu juhtimine, eriti veel juhul kui ma epopahtliga riide kujutamisel kõige oskuslikum pole.

Fw 190 tuleb arvatavast ''sinine 4'' nagu siin näha:
http://kits.kitreview.com/images/eduard ... _mark2.jpg
Sinine ninaots on huvitav vaheldus tüüpilisele mustvalgele spiraalile.

Mis puutub aga mootori näha jätmisesse, siis kuulipildujate kate tuleb selle räsimise tõttu kindlasti kinni liimida. Kogu esiosa peaks saama isegi lahtiseks jätta, aga päris kindel pole. Kui kere ja tiivad jäädavalt ühendatud saan, siis peaks saama aru kuidas esiots täpselt otsas istub. Praegu on küll kogu sektsioonide omavaheline sobivus väga ebamäärase ilme jätnud. Näen juba ette palju teipi, liimiuputust ja vandumist.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Aga kui plaanid siiski mootori välimust pisut värvikamaks muuta siis paar näidis pilti spikriks Müncheni muuseumist

Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud piltide eest... kuigi... vaadates plastmassi ja siis päris pilte, tuleb küll nutt kurku. Selle mootori peaks siis kohe eraldi projektiks kuulutama.
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Kas panzeri juures kasutasid MIG-i pigmente või tavalisi pastelle?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist