Koperdaja

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
simmtann
Liige
Kontakt:

Koperdaja

Postitus Postitas simmtann »

Terv,

Juba mõned ajad tagasi sattus mulle riiulile seisma üks vägagi mitteminulik karp. Esiteks ei ole ta auto ja teiseks on ta mingis naljakas mõõtkavas, millest ma ei oska suuremat lugu pidada. Siiski otsustasin asjanduse kokku liimida.
Vaba käega joonistatuna näeb karbikaas välja ligikaudu midagi sellist :
Pilt

Hetkeseisuga on valmis salun ja liidetud kerepooled. Suur tiivik peaks ka hakkama looma.
Pilt
Pilt
Pilt

Tanel
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Ma ei oska karbi pealt mõõtkava leida, aga laual paistab ta päris suur..?
Kere oled kenasti kokku saanud ja vist on esimene kiht värvigi seljas või oled esialgu ainult aknatihendid üle käinud?
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Mulle jäid silma just aknatihendid - Autode puhul suudad sa väga sirget ja puhast joont vedada - kuidas nüüd tihendite servad nii karvased saivad? Või on kopteri kere alles põhivärviga katmata?

Kristjan
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Kas mõõtkava on äkki 1/35-le? Iseenesest täitsa põnev aparaat.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Academy on minu jaoks senini olnud problemaatiline firma. Jubinad ei ole proprtsioonis ja mõõtudes. Ei tea kuidas selle elukaga on? Algus tundub paljulubav olevat.
Anton - horridoo!
simmtann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Vabandused, see "shattaga@!!)%%&" kuupäev, mis fotokas pildile trükkis varjab ära selle koham kus on kirjas 1/48. Kiht värv on juba seljas ja aknathendid on tõesti vaja veel üle käia. Kokku läheb mudel päris kenasti, kuigi kerepoolte vahele pidi ikka pahtlit ka panema. Mõõtude kohta ei oska öelda, ei ole isegi ühtegi pilti päris koperdajast guugeldanud. Kuna see teema mind niipalju ei huvita, et mõõdust väljas asju paika viitsiksin ajama hakata, ei hakka üldse pead vaevamagi. Panen ta kokku nii nagu juhend ette näeb. Meeldiv ajaviide litsalt ja saab üht koma teist kokkutulekutelt kuuldud nippi järgi proovida.
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Ehh, mõnus, hubane ja töine keskkond.
Meenub kooliaegne tööõpetuse tund. Hunnikute kaupa korrektselt ladustatud abivahendeid ja kaadri taga pesitseb vist vana nostalgiahõnguline kettaga telefoniaparaat. Millegipärast tekib tahtmine töölaud käisega peenest sodist puhtaks pühkida..

Kopter on paljutõotavas konditsioonis. Kui ükskord päris valmis saab, soovitaks poolläikiva lakiga üle udutada, lihtne meetod realismi parandamiseks.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

see on üks mu lemmikkoptereid, academy pressinguna ootamas ka tööjärge. niet jälgin huviga.
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist