Hanno Ojalo raamatuesitlus...
Hanno Ojalo raamatuesitlus...
"1939. Kui me valinuks sõja..."
Toimub esmaspäeval (07.02.2011) kell 19.30 Viimsis Jussi õlletoas! (Mart Laari kohvik)
Toimub esmaspäeval (07.02.2011) kell 19.30 Viimsis Jussi õlletoas! (Mart Laari kohvik)
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Kodanik Ojalo kandideerib või?Some kirjutas:Aga valimised alles ees!
"Me oleme nii lootusetult inimpalge minetanud, et igapäevase kasina leivapalukese pärast anname ära kõik: põhimõtted, oma hinge – kõik võimalused tulevastele põlvedele, et mitte ainult ohustada oma ebakindlat eksistentsi." A. I. Solženitsõn
Ojalo
Ei ta kandideeri, Hannol ei olegi parteilist kuuluvust. Ürituse taga on muuhulgas ka Grenader Grupp tema raamatute kirjastajana. Mina saan sellest nii aru, et kirjanik kohtub oma lugejatega ja taustaks siis Laari kohvik. Ja kuna ma ei kujuta seda olukorda täpselt ette siis on plaan minna kohale- oma silm on kuningas! Tõttöelda peaks õllel igas kohvikus ikka sama maitse olema ...
Minu teada on ta lihtsalt Laari kohviku üks programmis osalejatest ehk nagu istorik juba mainis. Kuna raamat minu jaoks huvitav, siis üritan kohale minna.
Reedel, 4.02, käis oma uuest raamatust rääkimas M.Mihkelson ja kuigi rahvast oli vähe, siis üldiselt oligi väga hea ümber laua asju arutada/küsida jne.
Seega soovitan tulla, annab võimaluse autoritelt endalt uurida jne.
Reedel, 4.02, käis oma uuest raamatust rääkimas M.Mihkelson ja kuigi rahvast oli vähe, siis üldiselt oligi väga hea ümber laua asju arutada/küsida jne.
Seega soovitan tulla, annab võimaluse autoritelt endalt uurida jne.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist