Laar kaitseministriks
Laar kaitseministriks
paraadil näeme, raisk
Vaatasin Postimehe kommenaare: http://poliitika.postimees.ee/?id=409370&com=1
Pilt on ikka masendav - nii kommide tase kui sisu poolest...
terv
o
Pilt on ikka masendav - nii kommide tase kui sisu poolest...
terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
-
Kasutajanimi
- Liige
- Kontakt:
http://www.ap3.ee/interview/2011/3/25/m ... -mart-laar
Kuidas on Mart Laar rahul kaitseministri kohaga?
Toimumisaeg: 28.03.2011 10:00 - 12:00Esita oma küsimus
Sel esmaspäeval kell 10.00-12.00 istub Äripäeva Kuumale Toolile IRLi juht Mart Laar. Esita oma küsimus juba nüüd.
ma arvan et teadjamad inimesed siit foorumist võiksid Laari tulevase kaitsepoliitika kujunemist suunata läbi vastavate suunavate küsimuste esitamise. Tuletoetus, soomusjõud, hävitajad, jpm. Ma ise pole piisavalt kursis asjadega, et sel teemal pädevalt sõna võtta.
Kuidas on Mart Laar rahul kaitseministri kohaga?
Toimumisaeg: 28.03.2011 10:00 - 12:00Esita oma küsimus
Sel esmaspäeval kell 10.00-12.00 istub Äripäeva Kuumale Toolile IRLi juht Mart Laar. Esita oma küsimus juba nüüd.
ma arvan et teadjamad inimesed siit foorumist võiksid Laari tulevase kaitsepoliitika kujunemist suunata läbi vastavate suunavate küsimuste esitamise. Tuletoetus, soomusjõud, hävitajad, jpm. Ma ise pole piisavalt kursis asjadega, et sel teemal pädevalt sõna võtta.
-
Kasutajanimi
- Liige
- Kontakt:
Mis puudutab inimesi, siis nõustun Sinuga. Lehtede asemel eelistan raamatuid! Tsiteerin Sulle ühte neist pisut:ma loodan alati parimat inimestes, või et nad loevad vähemalt lehti ...
Tuleb tuttav ette?Suur aeg nõuab suuri inimesi. On olemas tagasihoidlikke kangelasi, ilma Napoleoni kuulsuse ja ajaloota. Kuid nende kangelaste loomuse lähem vaatlus jätaks varju isegi Makedoonia Aleksandri kuulsuse.
terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
-
Kasutajanimi
- Liige
- Kontakt:
tegelikult mõtlesin ma Mart Laari, et loodetavasti on ta ikka kursis kuidas KaMinas asjad käivad, et me ei pea talle ütlema.oleeg kirjutas:Mis puudutab inimesi, siis nõustun Sinuga. Lehtede asemel eelistan raamatuid! Tsiteerin Sulle ühte neist pisut:
Mul on meeles ainult üks hetkel:
Teatan alandlikult, härra leitnant, haisen rummist.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist