Toorikuks on Tamiya Schwimmwageni karp - viisakas komplekt, kuigi detailide puhastamist on rohkem, kui Dragoni uuematel mudelitel. Voyager teeb sellele päris head söövituskomplekti. Lisaks veel Hussar'i rattad ja igaks juhuks on olemas ka Archer'i dekaalid kellade jaoks. Voyageril on samuti näidik kile peale trükituna olemas - eks näis, kumba ma kasutan.
Siiamaani on suur osa auru läinud kere pealt üleliigselt puhastamisse - Tamiya ei taha väikeseid detaile eraldi resti panna - seetõttu on igasugused klambrid ja kronsteinid suurte detailidega ühte tükki valatud. Et mina aga kasutan metalli, olen lasknud noal, viilil ja liivapaberil käia - sekka ka natuke pahtlit ja stüreeni paikamiseks. Voyageri seti kohta veel nii palju, et minu arvamuse kohaselt on teda ebamugavam kasutada, kui ABER'i toodangut - instruktsioonid on äärmiselt segased ja koosteloogika ei ole ka nii hea. Hussari rataste kohta on aga ainult kiidusõnu öelda.

Esisilla olen ka lahti lõiganud. Eesmärgiks pole küll mitte rattaid keerama panna, vaid mingi nurga alla fikseerida, et mudelile mingit elavust saada.

Kristjan