Kõige tõhusam oleks vast otse veeni manustatav sääsetõrjevahend.
Kas keegi aga teab kuidas metsavennad või Siberi laagrites vaevelnud mehed sääskedega hakkama said?
Sel aastal vist polegi seal Kapole varumaterjale? Muidu pudeliga variant on mul olemas, kah 2010. ostetud.aero+ kirjutas:soetasin selle Tartus, Zeppelinis asuvas Kodu Ekstra poest. sain õnnekombel eelviimase ning minust järgmine naine soetas endale viimase. näeb ta ausaltöeldes välja selline väike ja armas:), peopesa suurune ning töötab ta siis kas väikese tableti v vedeliku pealt. see hakkab tuppa eritame sellist lõhna mida inimese nina väga ei taju. ühe tableti kestvus on 10 tundi ning lõhnapudelik kuni 45 päeva. kokku läks seade, 10 tabletti ja 1 pudel maksma tsipake alla 200.- krooni. Uus kaup pidi tulema Kodu Ekstrasse selle nädala alguses niiet kui on võimalik siis see seade peaks vähemalt mõnusa ja sääsevaba une tagama küllTroll kirjutas:Võiksid veidi täpsemalt seda seadet kirjeldada: kus seda müüakse, mis hinnaga jne.aero+ kirjutas: peab tunnistama et see kapo imevidin tõesti töötab. nii väike tabletike kui ka see lõhnapudel mis sinna masinasse võimalik külge pookida teevad oma tööd täiega. lausa mõnuga tegin eile akna lahti et kõik need väikesed värdjad sisse tuleksid, siis üllatusena pistsin selle stepslisse ja nautisin kahjurõõmsalt kuidas 5 minutiga sumisev tuba vaikusesse laskus. soovitan kõigile soojalt!![]()
Punane Diffusil mõeldud just nahale. Ise lasen ka näkku ja on OK. Roheline on way kangem ja mõeldud AINULT riietele. Naha võtab kärna minutitega(loomkatsed enda peal). Odavaim ja allergiavabam vahend näo jaoks on juba nimetatud sääsevõrk. Maksab paar euri ja kasutad aastaid. Tõsi küll, segab pisut väljavaadet, eriti vastu madalat päikest. Ei saa suitsu teha ega süüa-juua.paadikapten kirjutas:Aga Diffusil on asjalik. Seda ei saa näole lasta ning kui keha on kaitstud, koonduvad kõik mu juures hõljuvad lendlejad just mu molu ümber.
Seda poodi, kust mina ostsin(Pillar), kahjuks enam pole, aga müüakse neid arvatavasti igas matka ja militaarpoes.speedsta kirjutas:Äkki annad poesoovituse sääsevõrgu hankimiseks?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline