Stuh III ausf. G 10.5

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
gorbeh
Uudistaja
Kontakt:

Stuh III ausf. G 10.5

Postitus Postitas gorbeh »

Tere Gorbehi poolt!

Ühel ilusal päeval pidin minagi Kullosse jalutama ja ühe mudeli ära kodustama. Lootsin küll, et ise tuleb, aga paraku oli see tühi lootus. Endale omaselt ma hullusin ja esimene mõte oli võtta Brückenleger IV B (tundus teine õige kena). Lõpuks jäi peale StuG III ausf. G 10.5.

Aluseks võtsin sellised pildid:
Pilt
Pilt

Esimene õhtu oli innustav - mõlemad pöidlad plaasterdatud ja väike detail ära kaotatud (neid kadus ja läks katki veelgi).
Juba mõnda aega ootab koduloom värvikihti sellisel kujul:
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Tähelepanelik vaatleja märkab, et minu isendil on erinevalt näidisloomadest taga piire. See tuleneb sellest, et minu kodune krooniline haige sattus väga hoogu ja jootis kõik hoolega kokku ning liimis külge. Maha võtta seda loomulikult ei lubatud. Et see mu esimene loomake ja ka konkreetsest variandist kesiselt pilte, siis ma väga ei kurvasta selle üle; üsna fiktiivne masin tuleb.

Kui hästi läheb, saab Stuh homme värvi selga.

Lugupidamisega,
Gorbeh.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Re: Stuh III ausf. G 10.5

Postitus Postitas calico »

Algus on tehtud, nüüd ei ole enam tagasiteed. kaastunne minupoolne (kahjurõõmus) et langesid meie hulka, nüüd ei ole muud teed kui ainult üles. Edu ja jaksu! :D
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Tundub, et haiglale on uus patsient lisandunud ja päris valusate sümptomitega :lol:. Tundub, et Sul käppa on, nii et edu aga!
sitt päev, kellele kurdad
gorbeh
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas gorbeh »

Ma kategooriliselt keeldun ennast haigeks tunnistamast! Aga suur tänu heade soovide eest.
Stuh on alusvärvi selga saanud ja nüüd on kange isu aerograaf ära kodustada.
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hiinlane »

gorbeh kirjutas:Ma kategooriliselt keeldun ennast haigeks tunnistamast!
Eh, kui naiivne :roll: Eks me kõik kunagi arvasime nii, kuid...
Igatahes paistab kobe tukk tulevat. Edu ja kannatust!
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Aerograafi kodustamise soov vihjab ägenevale haigushoole :)

Stug on äge, see kolu vedamise piire sobib sinna tegelikult väga hästi. Kui ma õieti mäletan siis tegi üks poola tootja ka 1:35 kartulakotte ja muid juurikakaste. Sobiks sinna igati.
nemps
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nemps »

Eestissegi jäi sama mudelit palju maha, vähemalt kolm sellist Stugi jäid Luusika sooserva, aga need olid muidugi oluliselt parema varustusega, täis lisakilpidega ja idalintidega, aga leidude järgi tundub et samuti kamota ja lihtsalt kollase alusvärviga.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Selle teema olen ma osanud kuidagimoodi kõikide oma silmade vahele jätta... :dont_know:
Aga sellegipoolest on heameel tõdeda, et meiesuguste read täienevad pidevalt, aeglaselt küll, kuid see-eest pidevalt.
Nii et tere tulemast omasuguste sekka! - kas ja kui haigete, seda otsustab meil kas igaüks ise või siis paneb Kõrgem Mudelikartelli komisjon lõpliku ja vaidlustamisele mittekuuluva diagnoosi ära. 8)
Oma Stuh -i oled hoolega ja korralikult kokku saanud, selles mõttes täiesti tasemel töö. Loodan, et saad värvimisega asja veel paremaks aetud, ehk aitaks mõni nõuanne? Postitusest tundub, et oled siitkanid mees, ehk tuled järgmisele kokkutulekule ja võtad StuH -i kaasa? Meil on seal kõvad värvispetsid täiesti esindatud.
Eestissegi jäi sama mudelit palju maha, vähemalt kolm sellist Stugi jäid Luusika sooserva, aga need olid muidugi oluliselt parema varustusega, täis lisakilpidega ja idalintidega, aga leidude järgi tundub et samuti kamota ja lihtsalt kollase alusvärviga.
Kas need mahajäänud masinad olid StuG -id või StuH -id? Selles mõttes võiks antud teema pealkiri olla hoopis StuH -42, oleks asi hoobilt selge.
Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist