Narva kindlus

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas asjaajaja »

Narva näituse ülespanemisest on juba nädal läinud, olen aeg-ajalt ikka klikanud muuseumi kodulehele ja muudele sealse regiooni infosaitidele. Meie näitusest ei kippu, ei kõppu. Lõpuks ei andnud hing enam rahu, helistasin fogtile. Tema kandis ette, et näitus on uhkesti avatud ja külastajate hordid roomavad mööda vitriine ringi. Rahvas olla rahul ja rõõmus. Muuseumi juhtkond kribab tasapisi infot juurde, just täna olevat valmis saanud ja paika pandud näitust tutvustavad sildid. Muuseumi kodulehele pidavat ka meie näituse inf tulema - kohemaid kui veebimeister Lõunamaa-reisilt tagasi jõuab. Tundub, et Ida-Virumaal liigub aeg umbes samas tempos nagu Hiiumaalgi... :wink:
Pressisin fogtilt välja lubaduse, et ta hakkab mulle aeg-ajalt saatma infot näituselt laekuva tagasiside kohta, tema sõber aga alustas just artikli kirjutamist kohalikku lehte ja war.ee veebisaidile. Kui kõik samas tempos edasi läheb, siis oleme juba augusti lõpuks kuulsad! 8)
Kõik, mis toimub praegu, on minuti pärast juba ajalugu
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Nonii!
Puhkus läbi ja kindel maapind jällegi jalgeall. Võtsin siis end lõpuks kokku ja panen fotod ka välja.
Mees kes elektrifitseeris Venemaa. Arvatavasti keegi postide paigaldaja.
Pilt
Selles linnuses kuskil saalis on ka mudelinäitus.
Pilt
Asjaajaja ja giid keskajast.
Pilt
Huvitav, et naaberkindlusel lehviv lipp ei olnudki sini-must -valge.
Pilt
Kunagi oli see kogu kindlus.
Pilt
Kiirülevaade stendidest.
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Pildistamise ajal veel Meelise mudeleid ei olnud.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Re: Narva kindlus

Tere üle pika-pika aja. Vahepeal on isegi foorumi kujundust jõutud põhjalikult muuta - nii kaua olen eemal olnud. See Narva värk jättis mulle hinge ikka päris ... kustumatu mulje, mitte ei saa üle. Aga mees peab tugev olema, aitab halast!
Kui näitus oli millalgil juulikuus üles pandud, leppisin kahe muuseumi inimesega kokku, et nad annavad mulle tagasisidet seal toimuva kohta, et ma saaks üht-teist siia foorumisse vahendada. Siiani on eetris püsinud absoluutne vaikus.
Siis sain jutule ühe täiesti suvalise Narva elanikuga, kes mudelitest ja militaarist ei tea nähtavasti mitte mõhkugi. Küsisin, kas ta on äkki ise sellele näitusele sattunud või teab kedagi, kes on vähemalt sellest mudelinäitusest kuulnud. Ja ennäe imet, mõne päeva pärast saabus selline link: http://fact.ee/index.php?option=com_con ... Itemid=108

Aga lõpuks ärkas ka muuseum. Sain sealt sellise sisuga kirja:

Tere!
Seoses järgmise näituse ülespanekuga paluksime Teid omad esemed
näituselt Militaartehnika miniatuuris maha võtta hiljemalt
12.septembril. Kohalikud võtavad omad ära 11.sept. õhtul.
Kas see oleks võimalik?
Aili Vester, peavarahoidja

Nii, et unustage 19. september ja koristaga oma pudi-padi sealt võimalikult kiiresti ära! :wall:
Vabandust, tuli tavapärasest märgatavalt sapisem postitus...
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Hee, pole vist teab mis populaarne näitus sealmaal. Iseenesest saaks mina vist pühapäeval minnagi (kui päris aus olla siis ongi tegemist ainsa vaba pühapäevaga septembris :) )
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Mis siis ikka, palju valikuid pole, tuleb pühapäev muudest tegemistest "vabaks" teha.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Minul on ka võimalik sellel pühapäeval minna.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

täitsa normaalne, et suviläbi avatud olnud näitust hakatakse reklaamima 2 nädalat enne sulgemist. ma usun, et see annab suhteliselt selge ettekujutuse antud muuseumi enda huvist külastatavuse osas. kuna minu tehnika antud näitusel ei osalenud, siis pole küll minu asi haukuda, aga teen seda siiski: mina rohkem küll ei viitsiks selliste asjade nimel võimelda...
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tere tere

Kui keegi küüti pakub, siis on ka minu jaoks pühapäev täiesti sobiv.
Loodame siis, et neid vitriine jälle omakorda kokkupakkima ja üles vedama ei pea. :)

Siim
simmtann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas simmtann »

Enne, kui Tom bussi päris rahvast täis broneerib, lubagem teatada, et plaanin ka kaasa tulla,

Tanel
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Kui broneerimine võimalik on, siis paneksin ühe koha kinni.

Urmas.
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Bussikeses kakeksa kohta on.
Praeguseks nimekirja munserdatud on:
Toomas-kaine autojuht
Tanel
Urmas
Fred
Levar
Siim

Kohtume pühapäeva hommikul.
Toomas
asjaajaja
Liige
Kontakt:

Kuna sõnapaar "Narva muuseum" ei tekita minus hetkel mitte kõige meeldivamaid emotsioone, siis jälgin teie aktsiooni oma kuudist nagu peksasaanud peni... Aga teile soovin edu!
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Jägisin selle teema arengut lootuses, et pühapäev jääb vabaks ja saan ühineda, aga paraku ei õnnestu. Ehk ei tee tüli minu kolm nikastust ka Tallinna tagasi tuua. Palun!
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
Immelmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Immelmann »

Pagan, pühapäeval olen tööl, pääsen kusagil pool kolm. Narva jõuaks ehk pool viis kõige varem. Äkki viskan parem kastid Tsiknati bussi peale? (Tühjad kastid nimelt, et täis pandaks)
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Kõik, mida kohalikud veel laiali tassinud ei ole, toome Tallinnasse ära.

Toomas
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline