Kuhu viiks kuju, mis on täis viha ja vaenu? Ma mõtlen sellist, millist Vana Lõukoer soovitas.Su jutt Art on hale, miks meite kujud peavad olema sellised, kus pole juttugi Meie ajaloost, ainult halamisega seotud kujud ei vii kuhugi.
Kuule ajufriidrik, mida Sa räägid? Otsi üles üks koht minu postituses, mis viitab sellele, et ma ei ole kommunismist üle saanud?Sinu halamine Art näitab, anna küll andeks, aga seda eestlaste %, kes pole kommunismist üle saand ja elavad ikka pimeduses.
Eesti meeste austamine on täielikult lubatud, keegi pole seda keelanud, mina austan neid ja pean nende panust tähtsaks.Miks me ei või mälestada oma Sõjamehi väärikalt, selles vormis ja relvadega, nagu nad Eesti eest tollal seisid.
Kuid kas on vaja kõike mälestada vaenule rõhudes? Vot, seda ma ei propageeri ning kas see teeb mu haledaks? Imelik mees oled, kui nii arvad.
Selles osas ma nõustun Sinuga täiesti! Kuid minu arvamus on see, et osad saavad sõnast "mälestama" veidi valesti aru.On aeg tänada neid mehi, selle eest, mis nad Meie tuleviku nimel tegid, praegu on veel neid vanu rindehunte natukenegi elus. Neil peaks olema kõik soodustused, sest kes võitleb vabaduse nimel ja paneb selle eest altarile kõik, mis tal on, see on püha!
Lõppegu ajad kus kontorirotid ja üritavad ümber kirjutada ajalugu.
Pean Sind kurvastama, kogu aeg kirjutatakse ajalugu ümber ja seda muudetakse. Ajalugu on tõesti subjektiivne, kuid vahet ei ole, kes seda teevad, kas kontorirotid või kommarirotid või kes iganes.
Need ajad ei lõppe!
Miks mu jutt hale oli? Kas selle tõttu, et propageerin näidata kannatusi, mitte viha?