Tema ristid ja vaprus oleks kõva argument, kui ta ajaks asjalikku juttu, mitte ei lällaks mingitest Laari vandenõudest. Paraku - nii palju, kui ma olen tema kirjutisi lugenud, on nad enamasti samast zanrist - isegi veits destruktiivsete ideedega Roosimägi jutt on veenvam. Ma lihtsalt ei suuda ühtestki tema artiklist leida "put the money where your mouth is" - ehk mingeid ettepanekuid, nende taga rahasummasid ja üldisemat plaani, kuidas seda teha saaks. See "Laari-juudi vandenõu" ei müü juba, vana ketrab ja ketrab

Mis puutub muidugi mõistet "nooremohvitseri tase", siis kas täna (küsimus Borjale) võime me kindlad olla, et vanemohvitseri ametikohal igasugu kõlavatel kohtadel ei teeni olulisel arvul kodanikke, kes said mingid kiirkursused 90ndate hakul, hiljem mingi tsiviilse baka kraadi juurde (ajalugu, majandus jm) ning nüüd on õiged mehed vanemohvitseri tasemel? Minuarust pole see midagi nii kindel. Küsin seda läbi lillede põhjusel, et ühe korra ma sain juba asjasthuvitatud sihtgrupilt ämbritäie kraesse