lähi ajal vb tuleb veel midagi.ja katsun panna ka pildi oma kõikidest mudelitest.
mul vahel pole olnud õigeid värve roheliseks on olnud mul mingi niro värv.paistab suht sarnane sõjaväe masinate värviga.olen kasutanud ka küünelakki seganud sinna mingit pruuni juurde saanud mingi pruunikama toonifossiil kirjutas:No päris muljetavaldav ports!
Aga see sulamine on tingitud rehvi materjalist: kui kasutada komplektis kaasasolevaid "kummist" rehve, siis poleks paha enne rehvi veljele tõmbamist sinna eelnevalt alumiiniumteibi riba kleepida. Siis ei pääse rehvist aurustuv keemia velge sulatama. Samuti pidavat aitama mitu kihti värvi (millist nimelt, kahjuks ei mäleta...)
Urmas.
kullo poe avastasin alles hiljuti.muidu ikka revelli värve ostnud.nitro sulatab kuivamise ajal plastmassi.btri mudelid olid zvesda omad.plaan on osad vanemad mudelid uuesti osta ja paremini kokku panna ( varem oli mure roomikutega )fossiil kirjutas:Eks võib ju ise kah segada, kuigi arvatavasti on tüki maad lihtsam näiteks Kullo poest enam-vähem sobiv toon osta. Nitro ei tohiks sellist sulamist põhjustada - selleks kuivab ta liiga kiiresti.
Tegelikult õige jutt, kui töötad pintsliga, pihustades pealekandmisel on sulatamise moment pea olematu, kui just hullumoodi ei ujuta.nitro sulatab kuivamise ajal plastmassi.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist