Kus said kokku kõik need inimesed?

Väeosadest, nende ajaloost ja traditsioonidest. Nii Eestist kui välismaalt.
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Re: Kus said kokku kõik need inimesed?

Postitus Postitas denis23 »

Kodanikud, aga tagasi teema juurde.

Nüüd üle pika aega meil on selline värk, et võib olla oleks selle asja vahetamises huvitatud.
Vahepeal tulid paar pakkumist välismaalt, mis jäid vastuseta, kuna olen lubanud et ei hakka väljapoole müüma mitte midagi.

Ütleme nii, sain seda odavalt, ning spekuleerida ei taha.

Aga võib juhtuda niimodi, et olen nõus seda sõna otsese mõttes vanaraua vastu vahetada. Jutt on Dodge Power Wagoni varuosadest või tervest romust, mida on EMEXisse ning muul moel maha kantud kümneid tükki hinnaga 200 eur/t, nii et arvan, et väga palju just ei taha.

Mis on arvamus? Kaitseliidul minu teada need romusid peaks küll ja küll vedelema...
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
oliver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas oliver »

Palju see Dodge kaalub, ca. 2 tonni?
Korjame foorumi peale 400EUR kokku ja kingime Laidoneri muuseumile?
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Muuseum nii teha ei saa. Ja mingit tervet autot dokumentidega minul pole vaja. On vaja sõna otseses mõttes rauakola - vints, sillad jne. neid asju on palju emeksisse rännanud. Dodge WM300 on olnud selle sõiduki nimi.

Pilt
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Kasutaja avatar
denis23
Liige

UPD:

äkki keegi saaks mind Lagedi militaarmuuseumi vanadega kokku viia?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline