Ei noh, ma ise ka hea nalja ja kõige mõnusa sõber!See oli iroonia...![]()
Aga mis seal ikka: karavan läheb edasi...
terv
o
Ei noh, ma ise ka hea nalja ja kõige mõnusa sõber!See oli iroonia...![]()
Ma arvan, et mulle mitte ei näi, vaid ma tean üsna täpselt, miks ja kuidas seal asjad on nagu on.Aga nüüd, Kapten Trumm, võiksid antud teemal küll natuke vaiki olla. Mitte kõik siin maailmas ei ole nii nagu Sulle näib!
Hea kuulda, et Sa oled ka selles valdkonnas spetsialist ja kõiketeadja. Küsin siis Sinu postitusest lähtudes:Ma arvan, et mulle mitte ei näi, vaid ma tean üsna täpselt, miks ja kuidas seal asjad on nagu on.
tekkisid kuhugile ülesriputatud materjalidesse vead, millele ka eespool viidatud on?arvestades selle aine "rahastamist"
riputati need materjalid "süüdimatult" kuhugile ?arvestades selle aine "rahastamist"
ei vaevunud keegi maksumaksja rahaga ülalpeetav ametnik isegi tutvuma - MIDA ta kuhugile üles riputab?arvestades selle aine "rahastamist"
...arvestades selle aine "rahastamist"
Kui minu jutt on lalin, siis sinu jutt oleeg on niisama tühikargamine. Ameeriklased ütlevad, et "put the money where your mouth is", ma annan sulle selle RKÕ veebi haldaja kontaktid, paranda need presentatsioonid veatuks ja me seisame selle eest, et su nimi saab seal ära nimetatud, kui isik, tänu kellele on asjad korda tehtud? Sest kui antud teemal ikka s****gi ei tee, siis pole ka vast eriti tugevat moraalset õigust näpuga näidata?Kapten Trummi õigustavast lalinast saan aru, et soovitus vähemalt sellel teemal pisut vaikida ei jõudnud kohale
Minu andmetel kadus avalikkusel juurdepääs kõnealustele materjalidele juba oktoobrikuus - seega oled abikäe ulatamisega pisut hilinenud. Sellegipoolest - TÄNUD!Sest kui antud teemal ikka s****gi ei tee, siis pole ka vast eriti tugevat moraalset õigust näpuga näidata?
Ei.Eks selle kisa peale võeti alla.
Ma ei kisanud, ma kirjutasin kirja ministri nõunikule ja juhtisin tähelepanu üles riputatud jamale.Kapten Trumm kirjutas:Eks selle kisa peale võeti alla.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline