Muidugi oli mootor lennukil ühtpidi ja patrull-torpeedokaatril teistpidi paigaldatud.
Konkreetsest mootori mudelist ei saa vast rääkida, sest nii lennukil kui kaatril kasutati mitmeid mootoreid.
Some vastas, et kasutati sama kahurit, ta küll tegi vist näpuka ja ütles et 35'st kahurit..Kapten Trumm kirjutas:Ma miskipärast ei näe, et TTA oleks kahuri kohta vastanud. Vastus oli ainult pööriseomaduste kohta. Episood saksa hävitajaks pidamise kohta oli vastatud vist valesti meelde jäänud episoodi kohta, Pokrõskin ise kirjutab sellistel asjaoludel hoopis trofeemesseriga hädamaandumise kohta.
Hydrazine raadiokompassi kohta ma ausald öelda ei tea, vähemalt raamatuid vaadates paistab sillal roolimehe käsutuses olevat kokku 7 "kella", vurrkompass, kolm tahhomeetrit ja kolm termomeetrit kolme mootori kohta.
OK, uus küsimus:
Punaarmee kõrgemas juhtkonnas oli kogu Isamaasõja esimese poole üks inimene, kelle poole Stalin olevat pöördunud ees- ja isanime pidi (slaavi kultuuris austuse märk). 1944. aastal lisandus sinna veel üks inimene.
Nimetage need kaks nime. Vihjeks: Zukov see ei olnud.
Kiviheitemasinate töö tulemus.corvus kirjutas:Cannae lahing 2.augustil 216 aastal eKr.
Oletatavasti oli veel aasta hiljemgi võimalik näha lahingupaigal sadu kui mitte tuhandeid lohukesi, läbimõõduga 40-50 cm... Millega väidetavalt oli tegu?
Soh, olingi vale kaliibri pannudTTA kirjutas:Some vastas, et kasutati sama kahurit, ta küll tegi vist näpuka ja ütles et 35'st kahurit..Kapten Trumm kirjutas:Ma miskipärast ei näe, et TTA oleks kahuri kohta vastanud. Vastus oli ainult pööriseomaduste kohta. Episood saksa hävitajaks pidamise kohta oli vastatud vist valesti meelde jäänud episoodi kohta, Pokrõskin ise kirjutab sellistel asjaoludel hoopis trofeemesseriga hädamaandumise kohta.
Hydrazine raadiokompassi kohta ma ausald öelda ei tea, vähemalt raamatuid vaadates paistab sillal roolimehe käsutuses olevat kokku 7 "kella", vurrkompass, kolm tahhomeetrit ja kolm termomeetrit kolme mootori kohta.
.
Ma siis küsisin et kas ei olnudki õige?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist