Laatsa sanitarid
Laatsa sanitarid
Sattusin siis minagi laatsa oma kopsupõletikuga (yay vahipatt ja moe-pärast-aknad).
Anyway, jookseb siin ringi 1 sanitar, reamees nagu me kõik, kuid ülimalt ülbe ja äärmiselt vastik tegelane. Nädalakese olen vastu pidanud, kuid ma ei tea kui kaua ma veel suudan, kui ta ilmselget endast vaiksemaid siin järjepidevalt mõnitab, väljavalitud, kellel on loomuses lasta ennast mutta trampida.
Kui vennike kord paika panna, millega ma arvestada võin?
Hakkab mind pidevalt mopiarmeesse määrama ja laatsast väljasaades lisatoimkond?
Kord vennike isegi ähvardas siin, et paneb ühe kirjandit kirjutama, vaevalt tal sellised õigused siin on?
Kes see sanitar on üldse ja mis õigused/kohustused tal on üldse?
Anyway, jookseb siin ringi 1 sanitar, reamees nagu me kõik, kuid ülimalt ülbe ja äärmiselt vastik tegelane. Nädalakese olen vastu pidanud, kuid ma ei tea kui kaua ma veel suudan, kui ta ilmselget endast vaiksemaid siin järjepidevalt mõnitab, väljavalitud, kellel on loomuses lasta ennast mutta trampida.
Kui vennike kord paika panna, millega ma arvestada võin?
Hakkab mind pidevalt mopiarmeesse määrama ja laatsast väljasaades lisatoimkond?
Kord vennike isegi ähvardas siin, et paneb ühe kirjandit kirjutama, vaevalt tal sellised õigused siin on?
Kes see sanitar on üldse ja mis õigused/kohustused tal on üldse?
Re: Laatsa sanitarid
Selle slangi vöid kohe persse saata ! Tal ei ole mingeid öigusi. See krae peab ise koristama.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Ma ei usu, et asi nii lihtne on, et saadan perse kui ma moppi lükata ei viitsi ja mingit "ergutust" mulle sellest hiljem ei tule...
Mingisugune võim tal siiski peab olema ju, oskab keegi suunata, kus ma leiaks lugemist selle ametikoha kohta? Aitäh.
Mingisugune võim tal siiski peab olema ju, oskab keegi suunata, kus ma leiaks lugemist selle ametikoha kohta? Aitäh.
Sul on variandid:
1. teha ettekanne
2. hoiatada ülbikut, et samas stiilis jätkates ootavad teda värava taga kutid, kes ta segi taovad.
3. hoiatada, et veel üks kord ja lööd tal pasuna mõlki.
4. võtad pundi kokku, tõmbate koridoris koti pähe ja lööte paar ribi sisse (töenäoliselt annab keegi liiast ja asi lõpeb kehvasti teie jaoks).
5. järgmise provotseerimise puhul annad ilma sõna lausumata pasunasse, nii et minutit 5-10 ei liiguta (proovi mitte vigaseks ega maha lüüa)!
Viimane variant on kõige kindlam, aga ka riskantseim. Inimene on äärmiselt nõrk masinavärk, teadmatusest võid isegi suht kerge kõksuga ära tappa.
1. teha ettekanne
2. hoiatada ülbikut, et samas stiilis jätkates ootavad teda värava taga kutid, kes ta segi taovad.
4. võtad pundi kokku, tõmbate koridoris koti pähe ja lööte paar ribi sisse (töenäoliselt annab keegi liiast ja asi lõpeb kehvasti teie jaoks).
5. järgmise provotseerimise puhul annad ilma sõna lausumata pasunasse, nii et minutit 5-10 ei liiguta (proovi mitte vigaseks ega maha lüüa)!
Viimane variant on kõige kindlam, aga ka riskantseim. Inimene on äärmiselt nõrk masinavärk, teadmatusest võid isegi suht kerge kõksuga ära tappa.
sitt päev, kellele kurdad
On ta toimkonnas? Kuskil peaks toimkonna õigused kenasti kirjas olema, las näitab neid sulle. Muidu allud alustuseks oma jaoülemalem seejärel rühmaülemale. Sanitar su subordinatsiooni liinis minu teada pole 

Niinii, mida ma loen?
Ma astun homme läbi ja vaatan oma silmaga seda sanitarihakatist (päris sanitariharidusega inimestel mitte solvuda, sest too seal on tegelikult lihtsalt päevnik).
Ma astun homme läbi ja vaatan oma silmaga seda sanitarihakatist (päris sanitariharidusega inimestel mitte solvuda, sest too seal on tegelikult lihtsalt päevnik).
professional retard
Mida jalaluumurruga ajateenijad peavad tegema, taburetil istudes laatsapõrandat nühkima?
Ma vaatan, et siit suurem enamus pole seal laatsas vist ise olnud. 200* sügis tuli seal olla. sanitarid olid siis ok, moppi tuli nii ehk naa vastavalt tervisele lükata. Ise volonteerisin alt lennuvälja lükkama, sest vastasel korral oleks tervis seal veel rohkem pe*** läinud, kui muidu oligi. Kes kurat suudab päevi lihtsalt molutada ja lamada, ahh?? Sanitarid panid paika ka graafiku, kes mida lükkas, seda vist kinnitas ka valves olnud õde. Kellega mõnes mõttes võib ka rääkida, juhul kui on pädevam õde tööl...
Koti pähe tõmbamine on tore plaan küll aga minu hinnangul seal täiesti võimatu (ja mitte, et ma seda tolereeriks ka). Kui sa ennast kehtestad verbaalselt ja oma olekuga siis jah, määrab sind võib-olla rohkem lappi lükkama. Sured selle kätte ära? Ma ikka peaks vastu, küll ta aru siis saab, kes kõvemast puust on ja ülejäänute moraalile peaks see ka tugevdavalt mõjuma, eks. Nagu eespoolt näha, siis võimalik lahendus ühe ksf! poolt on juba tulemas nii, et tugevat tervist ja head paranemist!
Selle n.ö. sanitari õiguste ja kohustuste kohta peab med.personalist keegi midagi öelda ka oskama. Või laatsa peaarst kasvõi. Põhimõtteliselt selle ajal olid nad kõik ajateenijad, kes eri põhjustel oma teenistust laatsas läbisid.
Koti pähe tõmbamine on tore plaan küll aga minu hinnangul seal täiesti võimatu (ja mitte, et ma seda tolereeriks ka). Kui sa ennast kehtestad verbaalselt ja oma olekuga siis jah, määrab sind võib-olla rohkem lappi lükkama. Sured selle kätte ära? Ma ikka peaks vastu, küll ta aru siis saab, kes kõvemast puust on ja ülejäänute moraalile peaks see ka tugevdavalt mõjuma, eks. Nagu eespoolt näha, siis võimalik lahendus ühe ksf! poolt on juba tulemas nii, et tugevat tervist ja head paranemist!
Selle n.ö. sanitari õiguste ja kohustuste kohta peab med.personalist keegi midagi öelda ka oskama. Või laatsa peaarst kasvõi. Põhimõtteliselt selle ajal olid nad kõik ajateenijad, kes eri põhjustel oma teenistust laatsas läbisid.
vene ajal oli santsastis medbrat suur boss
tema otsene ülemus oli natsalnik meditsinskoi sluzbo (harilikult mingi vanemleitnant või kapten)
ja kui ei teinud tema tahtmise järgi siis kirjutati sind paremal juhul kiirelt välja ja kuulutati terveks ning simulandiks
oli seal ka normaalseid kutte aga nad üldiselt läksid väga peremeheks seal juba poole aastaga
ma ise olen ka kunagi sellist medbrati asendanud mingi aeg (medbrat saadeti päris hospitali mingile operatsioonile)
üldiselt oli meditsiin sõjaväer riik riigis , kui med väeosa ülem tahtis võisid kuid (osad isegi aasta) olla hospitalis .teenistus jooksis ning haige ravis end pisut ja kui tervem töötas hospitali hüvanguks , meie väeosast oli üks eestlane 3 kuud hospitalis ning oli nend smugeldanud hospitali ülema autojuhiks , tagasi väeosasse saadeti alles pärast seda kui jobannoi zampoliit teda kusagil tänaval oli näinud uaazikuga ringi kimamas
tema otsene ülemus oli natsalnik meditsinskoi sluzbo (harilikult mingi vanemleitnant või kapten)
ja kui ei teinud tema tahtmise järgi siis kirjutati sind paremal juhul kiirelt välja ja kuulutati terveks ning simulandiks
oli seal ka normaalseid kutte aga nad üldiselt läksid väga peremeheks seal juba poole aastaga
ma ise olen ka kunagi sellist medbrati asendanud mingi aeg (medbrat saadeti päris hospitali mingile operatsioonile)
üldiselt oli meditsiin sõjaväer riik riigis , kui med väeosa ülem tahtis võisid kuid (osad isegi aasta) olla hospitalis .teenistus jooksis ning haige ravis end pisut ja kui tervem töötas hospitali hüvanguks , meie väeosast oli üks eestlane 3 kuud hospitalis ning oli nend smugeldanud hospitali ülema autojuhiks , tagasi väeosasse saadeti alles pärast seda kui jobannoi zampoliit teda kusagil tänaval oli näinud uaazikuga ringi kimamas
Aga sa seda tead, kuhu slang võib ise suusatada?soadf kirjutas:Selle slangi vöid kohe persse saata ! Tal ei ole mingeid öigusi. See krae peab ise koristama.
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
See va pagana jackpuuk pole mitte ainult tark, vaid ka päris mõistusegajackpuuk kirjutas:Sul on variandid:
1. teha ettekanne

Vaat see on parim ütlus! Seda kuradi lõpmatut vingumist, hala ja nuttu lugedes ja kuuldes ja nähes hakkab endalegi lõpuks halb. Aga teate, kuidas mulle hakkas taas hea - siis kui oma arvates surm oli juba suu ja silmade ees, röökis instruktor otse kõrva: "Arvad, et nüüd sured! Ees on veel asju!" ja virutas jalaga perse. Siis tuli selline mõte, et minu perse on ikka minu oma ja sina seda enam ei puutu. Ime küll, kusagilt tuli ka jõud ja asi läks edasi. Huvitaval kombel, ma olen selle jalalöögi eest lausa tänulik. Kui keegi seda tsiviilelus teeks, võiks lööja tappa.-)))gruppen kirjutas:. Sured selle kätte ära?
Igal konfliktil on kaks osapoolt.
Laatsarettidesse satub mõnikord igasugust kahtlast elementi ja eks nendega tuleb ka tegeleda omal moel. Samuti peab keegi laatsaretti koristama nagu ka kasarmut. Isiklikult toetaks pigem seda varianti, et elu korraldamise ülesannetesse (näit laatsa korrapidaja graafiku alusel) määrataks laatsarettides nooremallohvitseridest parameedikud, kellele on vähemalt õpetatud sõjavelist juhtimist. Siis on ilmselt ka probleeme vähem.
Tahetakse aja asja "külakõrsti stiilis" konkreetselt füüsilise jõuga lahendada, siis tuleb arvestada ka vähemalt sõjaväepolitsei visiitidega. Kohtulik karistuski pole võimatu. Vist isegi teenistuses ülema/alluva vägivallaga ähvardamise eest oli juba seadusepügal olemas.
Laatsarettidesse satub mõnikord igasugust kahtlast elementi ja eks nendega tuleb ka tegeleda omal moel. Samuti peab keegi laatsaretti koristama nagu ka kasarmut. Isiklikult toetaks pigem seda varianti, et elu korraldamise ülesannetesse (näit laatsa korrapidaja graafiku alusel) määrataks laatsarettides nooremallohvitseridest parameedikud, kellele on vähemalt õpetatud sõjavelist juhtimist. Siis on ilmselt ka probleeme vähem.
Tahetakse aja asja "külakõrsti stiilis" konkreetselt füüsilise jõuga lahendada, siis tuleb arvestada ka vähemalt sõjaväepolitsei visiitidega. Kohtulik karistuski pole võimatu. Vist isegi teenistuses ülema/alluva vägivallaga ähvardamise eest oli juba seadusepügal olemas.
Kui reakoosseisul on mulje, et keegi saab toimetada rohkem, kui seisus lubaks ning sellest hõõrdumisi tekib, siis on keegi kuppudega mees oma kohustused ripakile jätt' ja lootnud, et ehk asi laheneb töökäigus ise. Nagu vanarahvas ütles: mida rohkem paberit, seda puhtam perse. Pange selle sanitari õigused ja kohustused seinapeale, siis on kõigil näha, kui palju talle alluma peab ning ei hüppa ta ise ka enam kõrgemale, kui lagi lubab.
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
Pange selle sanitari õigused ja kohustused seinapeale, siis on kõigil näha, kui palju talle alluma peab ning ei hüppa ta ise ka enam kõrgemale, kui lagi lubab.
Antud juhul, arvan ma, üritab pigem mõni "haige" lennata kõrgemalt, kui tiivad kannavad.Kui reakoosseisul on mulje, et keegi saab toimetada rohkem, kui seisus lubaks ning sellest hõõrdumisi tekib, siis on keegi kuppudega mees oma kohustused ripakile jätt' ja lootnud, et ehk asi laheneb töökäigus ise.
Ja kuidas seda nüüd mõista, et "pange aga ... seina peale" jne.? Et nn. haigete seltskond hakkab oma kordasid kehtestama ja võib-olla ka "soldatite komiteesid" moodustama ning oma teenistust omatahtsi korraldama?

Aga üldiselt. Teema hakkab kuidagi lapsikuks minema. Ei saanud kohe kuidagi vaiki jääda, sest mis liig see liig.

Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist