Riigikogu

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Mingil põhjusel nad Madissoni raamatut ära keelata ei saanud. Võib olla oleks liig palju kära selle ümber tulnud. Madisson ju paras kisakõri, kes endale nii lihtsalt pähe istuda ei lase. Igalujuhul mulle tundub ka kahtlane, et tähtsad mehed riigikogus kulutavad nii palju oma aega ja närve, vaid selleks, et Delfis lõppeks möla :lol: :lol: :lol:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Mingil põhjusel nad Madissoni raamatut ära keelata ei saanud. Võib olla oleks liig palju kära selle ümber tulnud. Madisson ju paras kisakõri, kes endale nii lihtsalt pähe istuda ei lase
Siis tunnista seda ka,et minu väide Madissoni raamatu kohta oli õige!Éestis siiski on demokraatia!

Igalujuhul mulle tundub ka kahtlane, et tähtsad mehed riigikogus kulutavad nii palju oma aega ja närve, vaid selleks, et Delfis lõppeks möla
Mis siin kahtlast on?Ka mind ajas see Delfis lokkav valimatu sõimamine vihale.Viimane piisk minu kannatuste karikasse oli see Olev Hannula juhtum.Protsess oli küll õiglane,kuid mind morjendas selle nooruki lollus ja süüdimatus.Kaua aega ajas oma rida,et Eestis ei ole demokraatiata jne jne.Inimene peab ise taipama,et selline jutt on kohatu.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Siis tunnista seda ka,et minu väide Madissoni raamatu kohta oli õige!Éestis siiski on demokraatia!
Jutt käib sellest, et kui kaugele minnakse kärpides sõnavabadust
Veltu
Liige
Kontakt:

Jutt käib sellest, et kui kaugele minnakse kärpides sõnavabadust
Noh,ja kui kaugele ta siis läheb?Minuarust on praegu Eestis demokraatiaga kõik korras.See Grafi raamatu kõrvaldamine tegi meelehärmi küll,aga muidu ok kõik korras.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Sa saad asjast vähe valesti aru. Kardetakse muutusi seoses selle uue seadusega
Veltu
Liige
Kontakt:

Olen selle uue seaduse sisuga kursis ja võin kinnitada,et pole karta midagi.Normaalset inimest see ei ohusta.Oligi viimane aeg teha lõpp nendele solvangutele.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Delfi seadus...

Ok, kui ma kirjutan "Juudidahju!" siis on üheselt selge, et olen süüdi vaenuõhutamises.

Aga kui ma näiteks väidan, et reformierakonna idee tulumaksualandamisest on riigikassast jagatav sotsiaalabi hästikindlustatud inimestele, kas see siis on alatu vale?

Tõestagu vastupidist ehk tehku selgeks, kui suur protsent riigile saamaatajäävast tulumaksust jääb millise protsendi kodanikkonna tasku.

See jooksis kuskilt uudistest läbi, et sisseviidud emapalga jaoks ettenähtud riigieelaarve osast kolmveerand jagati veerandile noortele emadele.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

Grafi raamat kirjutati mitu aastat varem,kuid tema raamat korjati ruttu lettidelt.
Grafi brošüüri pole keegi lettidelt ära korjanud.
Veltu
Liige
Kontakt:

Tsiteerin::
Grafi raamat kirjutati mitu aastat varem,kuid tema raamat korjati ruttu lettidelt.

Grafi brošüüri pole keegi lettidelt ära korjanud.
Siin te eksite.Nii see just oligi.Raamat sai olla vähest aega lettidel,kui tuli karvane käsk kõik raamatud ära korjata :( Grafi raamat on ,vaid aktiivsete inimeste kodudes.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas starkatter »

Veltu kirjutas:Olen selle uue seaduse sisuga kursis ja võin kinnitada,et pole karta midagi.Normaalset inimest see ei ohusta.Oligi viimane aeg teha lõpp nendele solvangutele.
Vôibolla valgustad siis meidki üksikasjalikumalt?

Pealegi ei saa ma aru mis selles Madissoni raamatus nii erakordest on?Ega Madisson seda köögilaua taga välja ei môelnud.See raamat on kogum teistest raamatutest ja uurimustöödest.Mis aga tema raamatu keelamisse puutub,siis see on kôik seaduse taga,varsti lahendavad aga meie vôimud sellised nn "probleemid" juba eos.Sônavabaduse vähkkasvaja(st kôik mis vôiks meie poliitikuid Brüsselis halvas valguses näidata) opereeritakse juba enne selle levimist.

Siinkohal veel paar kuud vana uudis revisionist Siegfried Verbeke arreteerimisest.Nimelt nôudis Saksamaa Belgialt tema väljaandmist,millest Belgia keeldus.Hiljem kui Verbeke ootas Hollandi Schipoli lennuväljal lennukit,tulid Hollandi vôimud ja arreteerisid ta,praegu viibib 63.aastane Verbeke Saksamaal vangistuses.
Samamoodi käituti Ernst Zündeliga kelle Kanada andis Saksamaale välja hoolimata sellest et vôimud teadsid väga hästi,et Zündel Saksamaal oma vaadete pärast vangi pannakse.
Nüüd on siis kord Germar Rudolfi käes:
http://www.vho.org/

Ja kôik see toimub nn seaduslikult.
Kasutaja avatar
starkatter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas starkatter »

Tuli veel meelde "Siioni tarkade protokollid" saatus.Kohtuotsus,raamatud tuleb pôletada.Demokraatia ja sônavabadus Eesti moodi.
Veltu
Liige
Kontakt:

Veltu kirjutas:
Olen selle uue seaduse sisuga kursis ja võin kinnitada,et pole karta midagi.Normaalset inimest see ei ohusta.Oligi viimane aeg teha lõpp nendele solvangutele.

Vôibolla valgustad siis meidki üksikasjalikumalt?
Ah,ei viitsi.Loe ajalehtede online väljaandeid,sealt saad teada :wink: Põhiolemus on siiski see,et solvangutele ja alatule laimule tuleb vesi peale tõmmata.Seejuures julgustab justiitsminister solvatutel solvajatelt valuraha nõuda.

Pealegi ei saa ma aru mis selles Madissoni raamatus nii erakordest on?Ega Madisson seda köögilaua taga välja ei môelnud.See raamat on kogum teistest raamatutest ja uurimustöödest
Noh,holokausti kohta tehakse päris julgeid avaldusi.Tegelikult on mul hea meel,et selline raamat ilmus,päris huvitav oli lugeda.Sai teada liitlaste kuritegudest näiteks.Samas esineb raamatus mitmeid vigu,kas või see,et Degrelle nimetatakse SS kindraliks.Tegelikult oli ta ohvitser. :wink:

Ma ka ei saa aru välismaa kummalisest sõnavabdusest aru.Ise loevad end demokraatlikeks ja sõnavabadust hindavateks riikideks,aga mis kuradi sõnavabadus on see,kui holokaustis kahtlejad vangi pannakse.See on võltssõnavabadus.Prantsusmaal on teravate rünnakute alla sattunud ka kommunistide kuritegudest pajatavad uurijad/ajaloolased.

Aga jah,tundub,et sõnavabaduse kasutamine muutub kohe kuriteoks,kuid seda kasutada ühe teatud rahvuse vastu...

Kui vaid meie riigipead poleks sellised kusid ja oinad,siis võiksime meie vangi pista need venelased,kes avalikult räägivad,et 1944.aastal toimus Eestimaa vabastamine´,sest see on ju totaalne vale.Ausalt,mul tekib sellise inimese vastu kohe täielik põlgus.Selle aasta kevadel arutati saates "Unetus" ka Teise maailmasõja olemust.Üks lollpeast vene õpilane ajas mingit lolli möga,et 1944.aastal toimus ikka vabastamine.Oleks meil "sõnavabadus" nagu Euroopa riikides,võiksime meiegi sellise pärast saate lõppu vangimajja toppida.Las näeb vene blatnoisid ja mõistab,millist ülekohut pidid eesti mehed vene vanglates taluma.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

Siin te eksite.Nii see just oligi.Raamat sai olla vähest aega lettidel,kui tuli karvane käsk kõik raamatud ära korjata Sad Grafi raamat on ,vaid aktiivsete inimeste kodudes.
Oled ikka kindel, et kästi ära korjata? Minul on see ka kodus olemas, huvi pärast ostsin. Aga minu mäletamist mööda vedelesid need raamatud ikka päris pikka aega raamatupoodides lettide peal.
Veltu
Liige
Kontakt:

Oled ikka kindel, et kästi ära korjata? Minul on see ka kodus olemas, huvi pärast ostsin. Aga minu mäletamist mööda vedelesid need raamatud ikka päris pikka aega raamatupoodides lettide peal.
Täiesti kindel :!: Sellest kirjutas ka EE.Huvitav,et meie andmed omavahel nii vastuollu lähevad.Üks räägib,et raamatud korjati peatselt lettidelt,teine aga räägib,et need seisid veel pikka aega lettidel.Aga võibolla sulle tundub nii.Igatahes EE andmete põhjal ei jõudnud need raamatud lettidel kuigi kaua olla.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Ainuke Eesti Vabariigis pärast 1991. aastat ametlikult konfiskeeritud raamat on 1995 Siioni tarkade protokollid. Lisaks on mõned sugulased püüdnud kokku osta oma suguvõsa autorite raamatuid, kuid see on olnud nende eralõbu. Grafi raamatut pole keegi Eestis ära keelanud ega konfiskeerinud, samuti pole sellisest ärakorjamisest kirjutanud "Eesti Ekspress".
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: ivo86, maxi, parkija ja 2 külalist