Riigikogu

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Estoloog kirjutas:... Grafi raamatut pole keegi Eestis ära keelanud ega konfiskeerinud, samuti pole sellisest ärakorjamisest kirjutanud "Eesti Ekspress".
Täpselt nii! EE arhiivist leidsin ainult kaks artiklit, kus mainitakse Jürgen Grafi:
http://www.ekspress.ee/viewdoc/30A45F09 ... B50052E10B
http://www.ekspress.ee/viewdoc/A1DDBA50 ... 7D0046BC79
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Pärnus, kus alles hiljuti tuli rahvarohkuse tõttu korraldada lisaloenguid teemal “Vähetuntud fakte Hitlerist”.
Millest seal räägiti :?:
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Tsiteerin::
Pärnus, kus alles hiljuti tuli rahvarohkuse tõttu korraldada lisaloenguid teemal “Vähetuntud fakte Hitlerist”.

Millest seal räägiti
Hitleri vähetuntud faktidest. :wink: Muuseas olen ise kuulnud/lugenud ,et Hitler oli homoseksuaal ja taimetoitlane.Landsbergi vanglas olid nad Hessiga igasuguseid vallatusi teinud,nt jooksid paljalt ringi :lol:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Hitleri vähetuntud faktidest. Muuseas olen ise kuulnud/lugenud ,et Hitler oli homoseksuaal ja taimetoitlane.Landsbergi vanglas olid nad Hessiga igasuguseid vallatusi teinud,nt jooksid paljalt ringi
Seda olen ka mina kuulnud, kuid kaldun arvama, et see ei vasta tõele ja tegemist on laimuga. On isegi räägitud, et Rhömi tappis Hitler armukadetusest. :lol: :lol: :lol:
Tegelikult ei ole mitte ühtegi fakti, mis tõestaks, et Hitler oli pede. Kõik näitab vastupidisele. Pederasslus oli III Reichis karmilt karistatav. Hess oli abielus ja lasteisa.
Kui Hitler oli pede, siis miks abiellus ta Eva Brauniga :?: jne....
Taimetoitlane, seda olen ka mina kuulnud.
A4
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas A4 »

Pederasslus oli III Reichis karmilt karistatav. Hess oli abielus ja lasteisa.
Kui Hitler oli pede, siis miks abiellus ta Eva Brauniga Question jne....
Taimetoitlane, seda olen ka mina kuulnud.

See, et keegi veel naisega abielus on ja lapsi omab, ei tähenda, et tegemist pole homoseksuaaliga.

Võib ju ka küsida, et miks Hitler Eva Brauniga lapsi ei saanud, kuigi nende suhe kestis pea kümme aastat?

Olgu Adolfiga, kuidas on, aga asjaolu, et SA juht Ernst Röhm homo oli, on küll kirjas kõikides Hitleri biograafiates ja Kolmandast reichist rääkivates ajalooraamatutes. Laiumuga ei ole siinkohal midagi tegemist. Röhm isegi ei püüdnud varjata oma kalduvusi ning komplekteeris ka pea kogu SA juhtkonna omasugustest.

Hilteri taimetoitlus vastab tõele. Väidetavalt lakkas ta lihsa söömast varsti pärast seda, kui tema sugulane Geli Raubal, kellega Hitleril mingi suhe oli, ennast maha lasi.
Veltu
Liige
Kontakt:

See, et keegi veel naisega abielus on ja lapsi omab, ei tähenda, et tegemist pole homoseksuaaliga
Täpselt,tahtsin just sama öelda!See võis vabalt ka suitsukate olla.Arvatakse,et sellepärast Hitler homosid tappiski,sest ta oli hoopis ise üks pederast!Teatavasti saadeti juba 1933.aastal riigivaenlastena Dachausse homod.
Võib ju ka küsida, et miks Hitler Eva Brauniga lapsi ei saanud, kuigi nende suhe kestis pea kümme aastat
Kahtlane tõesti.Mida siis tehti need kümme aastat :?: :!: Pealegi oli Eva lähenemas juba eale,mil lapsesaamine muutub ülimalt kaheldavaks.Hitler ise armastas lapsi,miks ta siis endale last ei teinud?
Vägisi hakkan uskuma,et Evaga läbikäimine oli,vaid vabaaja veetmisviis ja kahtluste summutamine,nagu ta oleks homo.Eks tol ajal uskusid inimesed,nagu Hugogi,et kui sul on naine,et siis sa homo pole.Aga võta näpust,pederastide ahju saatja oli ise üks räpane pederast!

Röhm isegi ei püüdnud varjata oma kalduvusi ning komplekteeris ka pea kogu SA juhtkonna omasugustest
Jepp,Röhmi kohta räägiti isegi SA-s anekdoote.vabandage kui ma eksin,aga minu arust oli tal isegi oma kaastöötaja Salomon Pfefferiga suhe. :roll:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Tsiteerin::
Võib ju ka küsida, et miks Hitler Eva Brauniga lapsi ei saanud, kuigi nende suhe kestis pea kümme aastat

Kahtlane tõesti.Mida siis tehti need kümme aastat Pealegi oli Eva lähenemas juba eale,mil lapsesaamine muutub ülimalt kaheldavaks.Hitler ise armastas lapsi,miks ta siis endale last ei teinud?
Vägisi hakkan uskuma,et Evaga läbikäimine oli,vaid vabaaja veetmisviis ja kahtluste summutamine,nagu ta oleks homo.Eks tol ajal uskusid inimesed,nagu Hugogi,et kui sul on naine,et siis sa homo pole.Aga võta näpust,pederastide ahju saatja oli ise üks räpane pederast!
Ühes ajaloo saates, kus Hitleri laipa taga aeti(sellest siin foorumis ennem ka juttu olnud ja ka Sina võtsid seal sõna) rääkis üks NKVD arst, et lahkamisel selgus, et Hitleril oli üks muna. Sellest ka võis põhjus olla, miks ei olnud tal lapsi. Tõenäoliselt ta ei saanud lapsi. Eeva Brauni ja Hitleri suhe ei olnud kindlasti mitte suitsukate, kuna see oli ju avalik saladus. Hitler hoidis Evat kiivalt saladuses. Oleks ta midagi tõestada tahtnud, oleks käitunud vastupidiselt.
Kuid ausalt öelda, siis ei maksa eriti vaielda selle üle võimalik, et ta oligi homo.
Veltu
Liige
Kontakt:

Ühes ajaloo saates, kus Hitleri laipa taga aeti(sellest siin foorumis ennem ka juttu olnud ja ka Sina võtsid seal sõna) rääkis üks NKVD arst, et lahkamisel selgus, et Hitleril oli üks muna.
Kinnitan,et mina pole sellisest teemast osa võtnud,ma esimest korda siin!Aga ka ühe munandiga võib lõdvalt järglasi teha. Võimatu oleks see siis,kui tal poleks ühtegi muna,sel juhul ei suudaks organism seemerakke toota. :wink:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Hmm

Riigikogu teemast sai sujuvalt arutelu Hitleri homoseksuaalsusest :D :D :D
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Huvitav, kas te ise ka aru saate, kui sobimatu teie tekst on!? Mis on Hitleri ühel munal või homoseksuaalsusel ühist Riigikogu ja sõnavabadusega? Mis te postitate siia igasugust jama?
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

No ma tahtsin seda öelda, et tal ei olnud seal all kõik korras. Vot ei ole ise seksoloog, et kindlalt väita kas saab ühe munaga lapsi või ei saa. Tundub, et Sa neis asjus rohkem kursis :lol:
Veltu
Liige
Kontakt:

:lol:

Khm,aga olgu,lõpetame selle pullitegemise ja rääkigem riigikogust :twisted: Muidu lõpeb asi nii,et keegi meist saab bänni ja ülejäänud postitused kustutatakse.Kui kellegil on siiras huvi,siis võib Hitlerist ja tema munast teha uue teema :lol:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Teema juba suvaline läbu. Hoidke ikka arutelu raamis...
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 3 külalist