Blitzkrieg Maschinenfabrik

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Ojaa, näha kohe et vahepealne tonglemine roomava eluka kallal on tiivulise maailmanägemise jaoks positiivselt mõjunud - väga kobe tundub olevat, homme saab ehk näha kah.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

väga ilus messer-kohe lust vaadata! :D
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Tõesti hästi õmmeldud! Tahmaga pole seekord mängima hakanud, ma vaatan. Aga värvitöö on tõesti hästi õnnestunud.. vaataks jah reaalis ka seda kohe hää meelega.

Kk
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Kõpitsesin siis KV-1 valmis. Nüüd sellel aeg värvitöökotta suunduda. Kuna siin ümberringi kõik ühtäkki KV -sid hakkasid ehitama siis valisin mina sakslaste poolt ümberehitatud variandi millel siis uus 75 mm kahur ja ka neile meelepärane komandotorn. Paar karbikest ja kanistrit on pildile juurde panematta aga need lisan peale värvimist.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

No igavesti kena paistab - korralikult ja puhtalt kokku pandud, mis muud, kui edasi - värvimise poole. Tundub, et sinus on tankist üsna jõuliselt pead tõstmas.. :wink: Kuigi taust võiks heledam olla, hetkel pole niiväga kriitiline, kuigi varjud on pea süsimustad, aga kui värvi selga saab, siis oleks valgust rohkem vaja.
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Selle pildistamisega on jah kuidagi arendustööd vaja veel teha. Statiivi sain aga nüüd vaja hea taust ja valgustus ka kuidagi välja mõelda.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

hea taust
tiimaris vms poes müüakse erinevaid värvilisi paksemaid paberilehtesid. mina kasutan A3 suurust. vanas rahas olid mingi 12 eeku tükk. kusntvalguses on suht raske häid pilte saada. nii et valguse osas pakuks ikkagi looduslikku. ja seda saab tasuta :D
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Re: Blitzkrieg Maschinenfabrik

Pea aastake möödas. Kuid siiski, kõik ei ole veel kadunud ! Valmis siis esimene roomikutega masin. Tõsi trossidega on veel tööd ja kanistrid tahavad tuunimist aga muidu on enamvähem korras - või mis te arvate?

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

teostus on puhas ja ilus. meeldib ka värvide piirkondlik erinev tonaalsus. küll aga ei saa ma aru, mis värvi see asi on :D mis kollast kasutasid ? kas masin on juba pesu saanud või on puhtalt tumedama alusvärvi ja baasvärviga mängitud ?

igatahes tahaks see masin veel täiendavat õlivärvipesu saada, eriti torni ja kahurimaski piirkonda. tolm/pori ja tahm tulevad ilmselt hiljem ?

keep up the good work !
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Kahjuks ei ole pildistamise tingimused mul head kuid kiire kommentaar asjale. Värv on puhastverd Humbrol 93. Tegin pesusid ja tolmutamisi samuti nii nagu oskasin. Kohati tundus mulle et isegi liiga palju sai. Kindlasti mõjutas tulemust ebaõnnestunud värvimine. Sai natuke krobe. Selle tulemusena jäi tolmutamine ja muu sopastamine ebaühtlane. Piltidelt aga ei ole seda kahjuks näha nii hästi kui elusast peast.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Õhust soomuskirstu :wink: Algatuseks pole paha. Minu arvates üsna kenasti välja kukkunud. Fotokad kipuvad jah asja üle võimendama, eks palja silmaga ole veelgi kenam vaadata.
Anton - horridoo!
andrusan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrusan »

Värvitoon võib fotodel vägagi muutuda ja selle koha pealt sõna ei võta. Häirivad rataste sisepinnad, mis liiga "värsked" ja roomikud/veerepinnad võiks kergelt mingi heledama metallikuga üle käia. Muidu on värvimistöö väga hästi teostatud. Natuke rohkem tolmu ja kulutamist võiks minu silma jaoks olla, aga see puhtalt maitseasi.
Igatahes ilus asi jälle valminud!
Tervitused
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

et, kui nii siis nii. omalt poolt soovitused:

veermik ei läigi. st lindiharjad ning kõrgemad kohad võiks käia metallikuga üle. hädapärast kõlbab ka harilik pliiats. samuti võib pliiatsiga vedada üle torni ja kere servad. annab ruumilisust juurde.

natuke liiga puhas on see tank. eriti dekaalid. et selline on minu subjektiivne arvamus.
Pilt

Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Dekaalide kohapealt olen nõus ja rataste sisepinnad ka vist liiga uued. Kuid teised soovitused on tehtud - harilik pliiats käis üle masina ja roomikute. Nüüd mõistan kui kehvad pildid ikka said :oops:
Leimer
Liige
Kontakt:

Re:

Postitus Postitas Leimer »

Blitzkrieg kirjutas:Selle pildistamisega on jah kuidagi arendustööd vaja veel teha. Statiivi sain aga nüüd vaja hea taust ja valgustus ka kuidagi välja mõelda.
Vana postitust tsiteerin, aga siiski - soeta nö fototelk, ebays maksa suurt midagi.
Valguseks tavalise e27 sokliga ca 5-6 tuhat kelvinit lambid ja asi ants.
Midagi taolist:
http://www.ebay.co.uk/itm/50-50-50-cm-p ... 415cb81aab

või koos pisi lampidega:

http://www.ebay.co.uk/itm/Portable-Came ... 4aa784e708

Nikats lahendus, aga ilmselt üks odavamaid.
Ma siuksega pildistan naisukese kudumeid ja olen rahul, hajutab vähemalt valguse ära.

Mul üks 80x80x80cm on laenutada kui tahad. Saad järgi proovida. Asub Pernaus.
Ilma lampideta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist