Laiakas kirjutas:No eks see Sherman üks pabertank oli ka juSoomus 16-62 milli vaid...
Kas see küsimus oli mulle? Jääb hetkel selgusetuks!Lemet kirjutas:P.S. Isand Margus, kas Sinsheimis on vedurite embleemidele juba svastika sisse siginenud? Eelmisel aastal veel polnud, aga progress on olnud kõva. 2000 algul, kui ma seal esimest korda käisin, polnud veel kotkaidki maalitud, pärjast nende all rääkimata. Kümne aastaga on kõik peale svastika siiski ilmunud.
Seleta palun võhikule pikemaltKapten Trumm kirjutas:Selliseks lilleõieks läheb raud siis, kui "lastakse liivaga" ...
Ikka lugupeetavale. Juhul kui pilt on omatehtud. Paraku jäi endal eelmisel aastal Sinsheimis/Speyeris käimata...Margus30 kirjutas:Kas see küsimus oli mulle? Jääb hetkel selgusetuks!Lemet kirjutas:P.S. Isand Margus, kas Sinsheimis on vedurite embleemidele juba svastika sisse siginenud? Eelmisel aastal veel polnud, aga progress on olnud kõva. 2000 algul, kui ma seal esimest korda käisin, polnud veel kotkaidki maalitud, pärjast nende all rääkimata. Kümne aastaga on kõik peale svastika siiski ilmunud.
Pilt on ikka oma tehtud! Kuna sihtkoht oli mul Dahn ja Hauenstein,siis Sinsheimist sõitsime läbi. Teepealt oli näha esialgu lennukeid ja mõtlesime et astume läbi ja vaatame ,mida ka seal näidatakse! Kuna pühapäev oli , oli see kinni ja sisse ei saand ...Sherman oli ainuke asi mis aiast väljas oli! Muidugi nägime üle aia lennukeid ka lähemalt ,kuid jah sees ei õnnestunud kolada.Lemet kirjutas:Ikka lugupeetavale. Juhul kui pilt on omatehtud. Paraku jäi endal eelmisel aastal Sinsheimis/Speyeris käimata...Margus30 kirjutas:Kas see küsimus oli mulle? Jääb hetkel selgusetuks!Lemet kirjutas:P.S. Isand Margus, kas Sinsheimis on vedurite embleemidele juba svastika sisse siginenud? Eelmisel aastal veel polnud, aga progress on olnud kõva. 2000 algul, kui ma seal esimest korda käisin, polnud veel kotkaidki maalitud, pärjast nende all rääkimata. Kümne aastaga on kõik peale svastika siiski ilmunud.Ja parandaks siinkohal eelmist postitust- 2010 aastal veel polnud svastikat sees.
Siiani selge, tnx, aga mis jõud ajab raua suudme lille?Kapten Trumm kirjutas:Selleks, et rikkuda kahurit, on vaja rikkuda tema vintraud. Selleks pannakse mullakamakas rauda (või pool pange liiva) ning lastakse sealt mürsk läbi.
Vähemalt venelased oma WWII memuaarides sedasi asja seletavad.
Seletad äkki lahti, mida sellest järeldama peaks?Laiakas kirjutas:T-34´l oli muide valatud torn, Sheril aga teraslehtedest kokkuväänatud. Valatud torni sai alles M4A1.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist