militaar.net foorumist

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Vasta
Kasutaja avatar
Luuraja
Liige
Kontakt:

Uus logo

Postitus Postitas Luuraja »

Logo on saanud väga kihvt!.
Seda kahest aspektist: M-tähe idee on tabav ja ülejäänud teksti stiil seostub lausa automaatselt esimese iseseisvusajaga (XX sajandi algus, juugend, rahvusromantism, ajalehed, ajakirjad jne)

Tõsi, logo ise võiks olla pisut väiksem, seevastu aga vaba ruumi selle ümber rohkem. Praegune suurus on pisut pealetükkivalt suur võrreldes muude elementidega.
Ah, mis ma siin virisen :) Aadressil http://kuuse.net/ajutine/militaar/logo_phpBB.gifsalvestasin parandet variandi, mille saab kohe .../templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif kausta lükata. Logo ise on pisem, samas ülemisest ja paremast servast mõnevõrra kaugemal.
Tõde on selle poolel, kes vähem valetab.
Слава Україні!
Героям слава!
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Nagu näha,ei ole siit võimalik eemale hoida ühte rollimängijast provotseerijat (valisin selle iseloomustuse kohal hoolega sõnu), kes seekord on asunud nime alla Hohenstaufen. Kahju, et tema seekordsele vastandmärgiga provotseerimisele nii hoogsalt kaasa minnakse.

Tekitasin kord teema "Foorum läheb mölaks kätte" ja seal leidub lõpupoole soovitus umbes nii, et kui ei meeldi võib ära minna. Lubasin sõbrale postitada siia mõned dokumentide müügipakkumised. Seda siis veel, muidu aga (loodetavasti) kohtumiseni pärast postitusfiltri lisandumist foorumile.
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Estoloog, ole nüüd ikka! Jätamegi siis foorumi tolade kätte või? Sa oled olnud üks parim tegija, nüüd siis püss põõsasse? Ära nõnda tee, see on minu isiklik palve.Loodan, et ka paljude teiste oma. Ja seda "hochfallen"it hakkan ma isiklikult jälgima. Kui rumalused ära ei lõpe, siis "kurze Endlösung" :evil: :evil: :evil:
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Kahjuks venib see filtri panemine endiselt edasi. Nagu juba varem kirjutasin - viibin hetkel "kaugel maal", nüüdseks on vähemasti Interneti probleem lahenenud ning saan aeg-ajalt administraatori ülesandeid täita (kuid erineva ajavööndi tõttu sedagi suure hilinemisega), kuid suuremaid töid ühenduste aegluse tõttu kahjuks ette võtta pole võimalik...

Mis puutub konkreetsesse persooni, siis kuna tegu oli tõesti juba kord eemaldatud liikme reinkarnatsiooniga uues kuues, siis on ta uus konto praeguseks juba suletud.

Samuti tahaksin aga ühineda Charlemagne'i selle avaldusega, et püssi ei tohiks liiga kergelt põõsasse visata. Minu isiklik tunne on küll selline, et enamus foorumi liikmeid ei ole küll huvitatud selle delfistumisest. Need mõned rollimängijad ning provokaatorid, kes siin aeg-ajalt välja ilmuvad või taassünnivad, suudavad siin ilma teha ikkagi ajutiselt.

Ning loodetavasti saame ühiste jõududega neid edaspidi ka karmimalt ohjes hoitud.
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Re: Uus logo

Luuraja kirjutas:Logo on saanud väga kihvt!.
Seda kahest aspektist: M-tähe idee on tabav ja ülejäänud teksti stiil seostub lausa automaatselt esimese iseseisvusajaga (XX sajandi algus, juugend, rahvusromantism, ajalehed, ajakirjad jne)

Tõsi, logo ise võiks olla pisut väiksem, seevastu aga vaba ruumi selle ümber rohkem. Praegune suurus on pisut pealetükkivalt suur võrreldes muude elementidega.
Ah, mis ma siin virisen :) Aadressil http://kuuse.net/ajutine/militaar/logo_phpBB.gifsalvestasin parandet variandi, mille saab kohe .../templates/subSilver/images/logo_phpBB.gif kausta lükata. Logo ise on pisem, samas ülemisest ja paremast servast mõnevõrra kaugemal.
Mnjah, aega-ajalt tekib tunne, et foorumi kujundusega on sama teema mis foorumi endaga, kõike võiks olla võimalikult vähem, väiksemana ning kusagil kaugemas nurgas :roll:

Aga hetkel küll see uuem logo kasutusel, mis on väiksem ning nurgast vähe kaugemal :wink:
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Eile õhtul veel vaatasin, et miltaar foorumis 995 liiget, täna on siis 1001 juba :D
On ikka usinalt liitunuid, seda ei tea, kas selline liikmete hulk ka positiivne on või kisub asi pigem delfiks.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kapral Karu
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kapral Karu »

Muretsemiseks pole põhjust -- neist 1001-st ligemale pooled ehk 396 liiget on "tummad vaatlejad", s.t 0 postitusega. :wink:
Kasutaja avatar
Ogre
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Ogre »

http://www.militaar.net/viewtopic.php?t=2540&highlight=

Ja kui 1001-st kasutajast 10 on totaalsed "keeleteadlased", siis ajab selline asi kohe hommikul ausalt öeldes s..a keema. Teen ettepaneku selliste postituste omanikele, saata privaatsõnum üleskutsega oma postituses esinevad grammatilised vead ära parandada. Ja kui asjale ei reageerita, siis postitus lihtsalt ära kustutada. Ma ei räägi praegu kirjavahemärkidest, vaid suurtest ja väikestest algustähtedest ning sõnade kokku ja lahku kirjutamisest.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Olen Ogrega täiesti päri!See siin on militaarfoorum,mitte aga rumalate ja harimatute pubekate jaoks mõeldud chättimisnurk,kus võib kasutada sõnu kle,tre jne.Mõned nimetavad end patriootideks ja ajavad isamaalist juttu,aga mis patrioodid te niisugused olete,kui teie kirjutised kubisevad kirjavigadest!Vähemalt isamaa nimel võiksite te kirjutada korrektselt.Kirjaoskus teebki inimesest oma maa eliidi.samuti näitab inimese isamaalisust see,kui ta ei kasuta väljamaiseid sõnu.Me ei ole mingid soomlased,islandlased ega sakslased,et peame rääkima koguaeg ok,bye,hy jne.Nende asemel öelgem olgu,headaega,tervist jne.Vot see on õige patriootilisuse tegelik olemus.
MOrav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MOrav »

Keegi kirjatark Dietrich/Veltu kirjutab ühes postituses muinaseestlaste relvastuse "primaarsusest" ("Eestlaste varustus?Se oli kaunis primaarne.Pearelvadeks olid odad,mõõgad,nuiad ja vibud." jne), samas jagab õpetusi siin. Kirjaoskaja näiteks trükib kirjavahemärkide järele tühiku, alustab lauset suure algustähega, ei kirjuta kokku "headaega", ei kasuta vene vormeleid nagu "vot see" jne. Aga tegelikult on hea, et eelkirjutanu neid kõiki asju teeb, sest nii saab sellest postitusest ja selle lugemisväärtusest kiire pildi.
Viimati muutis MOrav, 04 Nov, 2005 22:06, muudetud 2 korda kokku.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

No on alles Estoloog :) Ikka leiab mingi vea.Ma alustangi lauseid suure tähega,mõnes kohas on kogemata ehk väike näpukas sisse tulnud.Headaega, :) no jah,minu järjekordne näpukas :) .Aga minu keeleoskuses pole vaja küll kahelda,ei tahaks küll hoobelda,kuid riigieksamil sai ületatud 90 punkti künnis :wink:
Keegi kirjatark Dietrich/Veltu kirjutab ühes postituses muinaseestlaste relvastuse "primaarsusest", samas jagab õpetusi siin.
Sama jama,mis Dietrichist sa räägid?Ja mis see eestlaste relvastuse "primaarsus" siia puutub.Kui muinasaja ajalooga lähemalt tutvust teeksid,siis saaksid ehk sinagi aru,millest jutt käib :wink:
Kasutaja avatar
Endel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Endel »

Ma arvan, et üleüldse on vähe neid inimesi, kes valdavad korrektselt eesti keelt, reeglid on ju läbi aegade muutunud ja kes koguaeg sellega kokku ei puutu, see ei oskagi. Kui siin foorumis vaadata, siis enamus, kes kritiseerivad, teevad ka ise vigu, mitte kõik(ärge võtke isiklikult)! :oops: Loomulikult on põhireeglid, mille vastu ei tohiks eksida, aga jutu mõte on selles, et tähtsam ikka sisu ja suhtumine, kui seda ei ole ja oma vigadest ka ei suudeta õppida, siis ei ole ikka midagi teha. :lol:
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Estoloog kirjutas:Nagu näha,ei ole siit võimalik eemale hoida ühte rollimängijast provotseerijat (valisin selle iseloomustuse kohal hoolega sõnu), kes seekord on asunud nime alla Hohenstaufen. Kahju, et tema seekordsele vastandmärgiga provotseerimisele nii hoogsalt kaasa minnakse.

Tekitasin kord teema "Foorum läheb mölaks kätte" ja seal leidub lõpupoole soovitus umbes nii, et kui ei meeldi võib ära minna. Lubasin sõbrale postitada siia mõned dokumentide müügipakkumised. Seda siis veel, muidu aga (loodetavasti) kohtumiseni pärast postitusfiltri lisandumist foorumile.
Lõpuks ometi sai nii palju aega võetud, et see kasutaja ignoreerimise moodul üles riputada. Kasutaja ignoreerimiseks tuleb lihtsalt vajutada seda "Ignore" nuppu seal tema postituse parempoolses ülemises nurgas. Selle tulemusel ei kuvata teile enam antud kasutaja postitatud tekste. Vaid (hetkel kahjuks veel) inglise keelset teksti, et oled kasutaja pannud oma ignoreeritavate nimekirja. Soovi korral on võimalik ka teksti ennast vaadata...

Olemas ta on ning katsetaga (loodetavasti mitte minu peal :roll: ). Kui miskit ei toimi - andke teada...
Kasutaja avatar
Merepura
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Merepura »

Lõpuks ometi sai nii palju aega võetud, et see kasutaja ignoreerimise moodul üles riputada. Kasutaja ignoreerimiseks tuleb lihtsalt vajutada seda "Ignore" nuppu seal tema postituse parempoolses ülemises nurgas. Selle tulemusel ei kuvata teile enam antud kasutaja postitatud tekste. Vaid (hetkel kahjuks veel) inglise keelset teksti, et oled kasutaja pannud oma ignoreeritavate nimekirja. Soovi korral on võimalik ka teksti ennast vaadata...

Olemas ta on ning katsetaga (loodetavasti mitte minu peal :roll: ). Kui miskit ei toimi - andke teada...
Sai katsetatud, asi täitsa toimib. Nüüd küsimus et kas ja kuidas katsejänest (ehk siis kaasfoorumlast) rehabiliteerida saaks ja sealt ignoreeritavate nimekirjast tagasi saada?[/quote]
Kasutaja avatar
Troll
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Troll »

Merepura kirjutas:

Sai katsetatud, asi täitsa toimib. Nüüd küsimus et kas ja kuidas katsejänest (ehk siis kaasfoorumlast) rehabiliteerida saaks ja sealt ignoreeritavate nimekirjast tagasi saada?
[/quote]
Tegelikult peaks oma profiili alla tekkima lisaväli "Kasutajate ignoreerimine" ja sealt saama maha võtta. Siin millegipärast ei funktsi see, aga kliki sellele aadressile: http://www.militaar.net/phpBB2/ignore.php
Viimati muutis Troll, 12 Dets, 2008 14:45, muudetud 1 kord kokku.
Hea võidab alati kurja - kes võidab, see ongi hea!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline