Pakkuda natuke elektroonilist kirjandust

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

.
Lohutuseks teile Veltu ja raudrist võin öelda, et mu enda tutav on ka selline, kes niimoodi raamatuid tagasi ei too. Kui ta lõpuks peale aasta möödumist ja mitut kirja välja ilmus tehti talle priske trahv.
Tänan,kuid antud juhul on see mind ei lohuta.Ega selle jutu peale ei lähe paadunud raamatutehoidjad raamatuid tagasi viima.

Huvitav mille eest talle trahv tehti.Trahvi tehakse siis,kui sa pole oma tähtaega pikendanud.Sel juhul tuleb iga tähtaja ületanud raamatu eest maksta päevas 20 senti.Muidugi tundub see 20 senti üks sandikopikas,kuid pika aja peale võib päris kopsakas tarhv tulla.

Ah jaa,ühte huvitavat raamatut koonduslaagritest(kahjuks autorit ega nime ei tea,aga raamatu pildid olid huvitavad) ootan ma juba veebruarist saati :evil:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Tähtaega saab pikentada Tallinnas ainult üks kord. Lohutuse jutu all mõtlesin seda, et kes on aastase trahvi ära maksnud, see ehk teinekord nii ei tee. Ise ma olen tihe raamatukogu külastaja ja ka mind häirib see, et mõnda raamatut võid ootama jäädagi, kuna lihtsalt keegi ei suvatse seda ära tuua.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Tähtaega saab pikentada Tallinnas ainult üks kord.
Kui suur see ühe kuu trahv pealinnas on ka?.Meil siin pikenda nii palju kui tahad-keegi ei kobise.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

20 senti päev raamatu eest. Lisaks kui saadavad meeldetuletuse postiteel siis maksad kõik kirjasaatmis kulud (mark, ümbrik). Pikentada saab üks kord, kui kasvõi päev üle läinud ei saa üldse. Olen kuulnud, et vahel harva antakse asi edasi ka kohtutäiturile. Siis maksad juba täituri kulude eest jne... Raamatukaotamise eest kümne kordne raamatu hind. (Inglise keelne Hitleri Mein Kampf näiteks maksab 27 naela korda 10= 6375 eeki).
Nii, et tegelikult võib suur jama sellest tulla, kui ei too raamatukogusse raamatut ära, või viivitad.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist