Ivari "Bufab" tegemised
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Ivari "Bufab" tegemised
Päris megaprojekt kohe.
Kahju muidugi, et kogu toredusest üksainus haledapoolne foto on üllitatud.
Valminud hetkeseisust võiks ju terve pildiseeria üles panna..
Kahju muidugi, et kogu toredusest üksainus haledapoolne foto on üllitatud.
Valminud hetkeseisust võiks ju terve pildiseeria üles panna..
kui värvima hakkan siis tuleb seeria.. sest tank jääb nö lego.. kõik on hiljem uuritav
tank kõigile tuttav
ütlen ausalt. ise jäin rahule.
aga kommetaare ootab alati.

pildistamine pole just kõige parem oskus mul. aga aru saate ikka midagi ma loodan
ütlen ausalt. ise jäin rahule.
aga kommetaare ootab alati.

pildistamine pole just kõige parem oskus mul. aga aru saate ikka midagi ma loodan
hakkamise küsimus, pildista tühjade A4 peal kasvõi alustuseks. vaata ja katseta, ega meil ju enam 24 film sees pole, tulistada peaks küll saama.pildistamine pole just kõige parem oskus mul

Muidu tank tundub äge, lihtsalt efektid ei pääse mõjule sellise kiirpildiga (nagu juhilubade jaoks pildistaminegi)
hakkamise küsimus, pildista tühjade A4 peal kasvõi alustuseks
krt vingun siin nagu Von Manstein juba...kae ülbeks läinud-vabandanlihtsalt efektid ei pääse mõjule sellise kiirpildiga

https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

- mudelipoiss
- Liige
- Kontakt:
järgmine mudel, mis töösse läks on alljärgnev.

Paistab ilus asi jälle tulevat. Sellised lahtised aparaadid oli õhust väga haavatavad. Meestel polnud vist kuhugi peitu pugeda kui mõni herilane peakohal sumisema hakkas.
Anton - horridoo!
-
- Liige
- Kontakt:
Eh raiska, ei saa mitte vaiki olla.krt vingun siin nagu Von Manstein juba
Ülaltoodud ainuke foto KV tankist on äärmiselt ebaproffessionaalne.
Elementaarne oleks fotosessiooni tarbeks kasutada lihtsaid abivahendeid.
Näiteks kasvõi niimoodi:

Ja objektiivsema üldmulje saamiseks ei tasuks piirduda vaid ühe fotoga.
terekest.
kas kellelgi on fotosi tiger I avanevatest luukides.. et kui palju ja kuhu poole avanevad. eriti puudulik on info mul mootori ja radikate peal olevatest luukidest.
tänud ette
kas kellelgi on fotosi tiger I avanevatest luukides.. et kui palju ja kuhu poole avanevad. eriti puudulik on info mul mootori ja radikate peal olevatest luukidest.
tänud ette
Luukide avanemise suuna annavad ära ju hinged, mis selgelt Tiigril näha on.
Üks foto RC mudelist avatud mootoriluukidega on allpool. Ülejäänud plaadid olid peale kinni polditud. Kui palju avanesid - ventilaatorite peal olevad luugid täisnurga all või pisut alla selle. Mootoriluuk ka umbes nii. Igaljuhul olid kõigil kolmel luugil haagid, millega sai need ülemisse avatud asendisse fikseerida.

Üks foto RC mudelist avatud mootoriluukidega on allpool. Ülejäänud plaadid olid peale kinni polditud. Kui palju avanesid - ventilaatorite peal olevad luugid täisnurga all või pisut alla selle. Mootoriluuk ka umbes nii. Igaljuhul olid kõigil kolmel luugil haagid, millega sai need ülemisse avatud asendisse fikseerida.

sellisel juhul elagu academy. tal tagumiste väikeste restide rida ühes tükis. eraldi liimitavad just suured restid.
tere. Palun abi talvekamoga tiigri roomikute värvimisel. mis värvi peaks värvima, et vahva jääks. PS pole MIG pulbreid
no mine ja osta siis niisama pigmendipulbreid. tartus ja tallinnas on Safran-i nimeline pood mis tegeleb selliste pulbrite müügiga. pori- ja mudakarva valik on suur ja lai

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !

väike pildike töös olevast tankist
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist