Isemeisterdamine
saksa munagranaat
Paluks abi mõõtude saamiseks.Prooviks puidust treida.
Kiivrid,relvad,koopiarelvad.
- Feeliks_Jalgraud
- Liige
- Kontakt:
Kaevikukunst.(hülsside "voolimine"?)
Mulle pakub huvi, et milliseid võtteid ja töövahendeid kasutades on võimalik messing hülsse voolida???

Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Väikesed haamrikesed ja tornikesed + alasi ehk siis miski massiivne alus
Haamrilöögiga deformeeritakse pisut lehtmaterjali löögipoolset pinda, see venib lehe teise külje suhtes ja tekib ruumiline deformatsioon.
(häda pärast kõlbab igasugune löögiriist)
http://www.brainpress.com/Foldformingtools.shtml
Vähemalt osade piltidel toodud vigurite puhul on kasutatud nimelt seda meetodit.
Ei taha hoobelda aga siinkirjutaja on ise noorpõlves neid haamrikesi usinasti näppinud
Haamrilöögiga deformeeritakse pisut lehtmaterjali löögipoolset pinda, see venib lehe teise külje suhtes ja tekib ruumiline deformatsioon.
(häda pärast kõlbab igasugune löögiriist)
http://www.brainpress.com/Foldformingtools.shtml
Vähemalt osade piltidel toodud vigurite puhul on kasutatud nimelt seda meetodit.
Ei taha hoobelda aga siinkirjutaja on ise noorpõlves neid haamrikesi usinasti näppinud

Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
KÕIK KARUKESTEST
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Puidunõuannet tarvis
Oleks vaja mõned meetrid tollist tamme- või pöögilauda, aga ma pole kuidagi netist leidnud, kõik pakuvad hirmsat paksu planku. Võib vabalt olla, et ma lihtsalt ei oska otsida. Äkki siin keegi oskab soovitada kohta (hea, kui Tallinnas) kust saaks?
Гив Ми Мани
Proovi Väärispuu ja Spoon Tartu mnt otsas uues tehnokülas, Sära tee 4 või siis AS Mass Kalda 3, kunagisest esimesest MaksiMarketist edasi vasakkurvini ja sealt paremat kätt. Mõlemad tegelevad sellise asjaga. Massi nummõr peaks olema 657 7170 ja Spooni oma 6221996
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Kus kohas müüdaks?
Vaskplaadikest/si mõõtmetega 10*10*1 mm?
Ja palju selline asi maksta võiks?
Ja palju selline asi maksta võiks?
Kuidas teha laskemoona kasti?
Vähe jabur idee vist on aga olen pikalt mõelnud, et võiks omale ühe stiilse laskemoona kasti teha. Mõtlen siis toda, meeter korda midagi kasti.
Abiplave siis: Kas ehk on kellelgi mõnda joonist või midagi, mis aitaks asjaga alustada. Ootan kõvasti näpunäiteid ja loodan, et te nüüd ideed maha ei laida.
Parimatega,
Marker.
Abiplave siis: Kas ehk on kellelgi mõnda joonist või midagi, mis aitaks asjaga alustada. Ootan kõvasti näpunäiteid ja loodan, et te nüüd ideed maha ei laida.

Parimatega,
Marker.
[b]Marker.[/b]
"Only the Dead have seen the End of War!"
"Only the Dead have seen the End of War!"
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: HotelVictor ja 2 külalist