Viktoriin

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
EOD
Liige
Kontakt:

Re: Viktoriin

Postitus Postitas EOD »

Pidi teraskonstruktsioonidest eemal hoidma, et ei tekiks galvaaniline paar, mis põhjustaks kaatri kere elektrokeemilist korrosiooni. :roll:
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Ei ole õige vastus. Vihje: sadamas hoidmise koht.
Probleem oli eriti terav soolasel Mustal merel.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
ribikardin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ribikardin »

See oli duralumiiniumist ja teoreetiliselt võis kai kohas olla mõni aktiivsemast metallist tehtud katise anood, et aeglustada laeva kere korrodeerumist?
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Ma ei oska seda anoodivärki kommenteerida, aga vene geniaalsusega oli korrosiooniprobleem lahendatud sootuks lihtsamalt.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
ribikardin
Liige
Kontakt:

Lihtne ja kindel variant on veel selline, et kai juures paadid veest välja võtta.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Nii väidetakse jah, et kaatrid tõsteti pikemateks pausideks kaldale ja puhastati soolast petrooli ja kaltsude abil.
ribikardin
Liige
Kontakt:

Enne uut küsimust teeme nii, et lahendame selle allveelaeva ja suitsetamise küsimuse ära.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

ribikardin kirjutas:Enne uut küsimust teeme nii, et lahendame selle allveelaeva ja suitsetamise küsimuse ära.
Ei tea, kuidas sa lahendad kui inimene, kes teab, mida ta vastusena mõtles käis viimati foorumis 3. augustil
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Kilo Tango kirjutas:Ei tea, kuidas sa lahendad kui inimene, kes teab, mida ta vastusena mõtles käis viimati foorumis 3. augustil
Mõtsin kohe jupp aega, enne kui sellest lausest aru sain... Väga keeruline konstrui ja enamus komasid vales kohas :mrgreen:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
ribikardin
Liige
Kontakt:

Mis siis sikka, küsin küsimuse, mis pole militaaria valdkonnast ja on päris lihtne, aga vikotriin ongi hea silmaringi laiendamiseks ning võibolla avastab keegi läbi selle midagi uut.

Nimetage helilooja, kes on kirjutanud muusika üle 500 filmile ja teleseriaalile, seal hulgas Sergio Leone Dollari triloogiale (Trilogia del dollaro).
Viimati muutis ribikardin, 10 Aug, 2012 11:48, muudetud 1 kord kokku.
ribikardin
Liige
Kontakt:

Erik kirjutas:Ennio Morricone?
Jep, anna tulla.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Hr ribikardin - kui tohib, siis mul oleks üks hea küss soolas.
ribikardin
Liige
Kontakt:

Kilo Tango kirjutas:Hr ribikardin - kui tohib, siis mul oleks üks hea küss soolas.
Järjekord pole enam minu käes, aga kuna ma olen ka kunagi küsimise korra vahele jätnud, jättes samas omale õiguse hea küsimusega vahele trügida, siis annan ma oma selle õiguse sulle ära. Seega, lase käia.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Pilt

Küsimus siis - mis pagana pärast raputab president Bush nende afroameeriklastest vanameeste kätt.
ribikardin
Liige
Kontakt:

Kilo Tango kirjutas:Pilt

Küsimus siis - mis pagana pärast raputab president Bush nende afroameeriklastest vanameeste kätt.
Vanamehks on kolonelleitnand Lee Archer Jr., üks Tuskegee Airmen'idest ning teadaolevalt ainus "äss" neist, ehk hävitas vähemalt 5 vaenlase lennukit. Nad said Congressional Gold Medal nimelise autasu.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline