Eesti ala on ikka EW piirides...Lemet kirjutas:Ja Eesti ala on siis...?
Vihje: küsitav fort asus EW piiridest üle 40 km südamaa pool, seega päris piirivööndist ei maksa seda otsida...
Eesti ala on ikka EW piirides...Lemet kirjutas:Ja Eesti ala on siis...?
Iseenesest ju huvitav asi...lugesin nüüd ka siit:Kilo Tango kirjutas:Naanu linnus?
Otsi aga välja, ehk ongi veel mõni 'kolmnurk' lisaks minu küsitule...Sho kirjutas:Pheh..
Su eelmisele "kindlustatud ehitise" küsimusele vastust otsides sattusin ma selle kolmnurga peale..
aga nüüd loomulikult enam ei mäleta..
Ei sobi...Uus-Kastre kuju nt siit:Borja kirjutas:Kas Kastres ei olnud mingi uuema aja väiksemat sorti kindlustus
Tegelikult märkasin ise kah, et bastionaalfortist oli juttu. Pakun merekindlust "Tsitadell" (tõsi, ei suutnud plaani kuskilt leida).Castellum kirjutas:Iseenesest ju huvitav asi...lugesin nüüd ka siit:Kilo Tango kirjutas:Naanu linnus?
http://et.wikipedia.org/wiki/Naanu_linnus
Huvitav oleks seda kolmnurkset põhiplaani näha...ehk on lihtsalt kuidagi mingi neemiku peal, pole teada, et muinaseestlased väga geomeetriat oleks fännanud...ja küsitud oli 'bastionaalforti', seega siis mitte varem kui 16. sajandit...praegu pole õige vastus.
Aga tänud, vähemalt Naanu linnuse koha pealt jälle targem...
Teatud mööndustega on ka Patarei vangla seline.Castellum kirjutas:Otsi aga välja, ehk ongi veel mõni 'kolmnurk' lisaks minu küsitule...Sho kirjutas:Pheh..
Su eelmisele "kindlustatud ehitise" küsimusele vastust otsides sattusin ma selle kolmnurga peale..
Jah, Tsitadellist pole eriti materjali. Pakun sellise:Kilo Tango kirjutas:Tegelikult märkasin ise kah, et bastionaalfortist oli juttu. Pakun merekindlust "Tsitadell" (tõsi, ei suutnud plaani kuskilt leida).Castellum kirjutas:Iseenesest ju huvitav asi...lugesin nüüd ka siit:Kilo Tango kirjutas:Naanu linnus?
http://et.wikipedia.org/wiki/Naanu_linnus
Huvitav oleks seda kolmnurkset põhiplaani näha...ehk on lihtsalt kuidagi mingi neemiku peal, pole teada, et muinaseestlased väga geomeetriat oleks fännanud...ja küsitud oli 'bastionaalforti', seega siis mitte varem kui 16. sajandit...praegu pole õige vastus.
Aga tänud, vähemalt Naanu linnuse koha pealt jälle targem...
Ei, sest kolmnurkne kuju pole mitte fordil, vaid teatud mööndustega selle ühel osal (flešil). See on tegelikult linnukese kuju - fleši tagaosa on lahtine...Ei ole õige vastus...Kilo Tango kirjutas:Teatud mööndustega on ka Patarei vangla seline.Castellum kirjutas:Otsi aga välja, ehk ongi veel mõni 'kolmnurk' lisaks minu küsitule...Sho kirjutas:Pheh..
Miiduranna on selline:ribikardin kirjutas:Miiduranna
Kus ja millisel Vallimäel?Kilo Tango kirjutas:Tähtkants Vallimäel
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist