Kas N Liidus oli ka midagi head?
Re: Kas N Liidus oli ka midagi head?
"Vef214jal oli ka UKV, ja kivid sees ja puha. High-tech ikkagi."
oh issand...
kui te pole tähele pannud, siis siin vestluses osalevad päris mitu elektroonikut. tea kas on päris tark hakata neile raadioid tutvustama.
oh issand...
kui te pole tähele pannud, siis siin vestluses osalevad päris mitu elektroonikut. tea kas on päris tark hakata neile raadioid tutvustama.
"Ei oska võrrelda"
nu ja mida siis targutame teemadel milles kompetentne pole? mitte et see siin esimest korda oleks juhtunud.
aga õige vastus on okean. tal oli üks häälestatav võnkering rohkem ja segisti parema skeemiga.
poest saadavusega neil probleeme polnud, meil isaga mõlemal oli kohalikust kultuurikaupade poest ostetud okeanid. need sinu viidatud vefid olid jah rohkem rumalate kolhoosnike teema.
nu ja mida siis targutame teemadel milles kompetentne pole? mitte et see siin esimest korda oleks juhtunud.
aga õige vastus on okean. tal oli üks häälestatav võnkering rohkem ja segisti parema skeemiga.
poest saadavusega neil probleeme polnud, meil isaga mõlemal oli kohalikust kultuurikaupade poest ostetud okeanid. need sinu viidatud vefid olid jah rohkem rumalate kolhoosnike teema.
Viimati muutis OnuEnn, 17 Aug, 2012 17:27, muudetud 1 kord kokku.
OnuEnn kirjutas:"Ei oska võrrelda"

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
"Paistab, et onu pisike ego ajas end tagajalgadele püsti..."
ma seadsin sulle lõksu ja sa langesid sinna ilma meelitamata. loomulikult on see väike egobuust. rõõm õnnestunud jahist on meestele ürgomane.
ma seadsin sulle lõksu ja sa langesid sinna ilma meelitamata. loomulikult on see väike egobuust. rõõm õnnestunud jahist on meestele ürgomane.
Paistab, et meil on üpris erinev arusaam "konksudest" ja "lõksudest"...
see ei tohiks nüüd küll mingi uudis olla. ega mina kolhoosnik pole.
Paistab, et onu Enn on Edgaripäeva tähistamisega varakult alustanud, postitused kisuvad järjest seosetumaks. Kes siis see saladusli kolhoosnik on ja kas seda tuleb mingi solvanguna võtta?? 

Sõjaväest kõrvale ei hoidnud, tervis ei lubanud minna(ei maksnud kellelegi, ei omanud tutvusi).
Esimese sõiduauto ostis mulle vanaema(vana mosseront 408) ülejäänud juba ise.
Välismaa oli Rootsi juhtus see küll alles 1988.
Mis ma eelmise postitusega öelda tahtsin on, et iga ühiskonnakorra aeg on võimalik väärikalt elada, isegi vanglas ja asumisel.
Kõik oleneb mis eesmärk oma elule seada. Kui eesmärk on omada pidevalt tailiha vms. siis Nõukaajal oli kindlasti raske elada, samas on selgi ajal liha söödud ja palju muudki. Kuigi liha suhtes olen suht ükskõikne.
Esimese sõiduauto ostis mulle vanaema(vana mosseront 408) ülejäänud juba ise.
Välismaa oli Rootsi juhtus see küll alles 1988.
Mis ma eelmise postitusega öelda tahtsin on, et iga ühiskonnakorra aeg on võimalik väärikalt elada, isegi vanglas ja asumisel.
Kõik oleneb mis eesmärk oma elule seada. Kui eesmärk on omada pidevalt tailiha vms. siis Nõukaajal oli kindlasti raske elada, samas on selgi ajal liha söödud ja palju muudki. Kuigi liha suhtes olen suht ükskõikne.
Minu poeg töötab firmas, kus firma maksab kinni kaks korda nädalas ujumisbasseini aja ja üks kord nädalas spordisaali. See on Norras, järelikult on seal ka sotsialism, sest kinni makstakse kellegi arvelt teiste sporditegemise rõõmud. Tegelikult poiss ütles, et täpselt polegi aru saanud, palju maksab firma ja palju omavalitsus. Tema arusaamise järgi pidi spordisaali maksma omavalitsus ja basseini firma. Lisaks kasutavad nad nädalavahetusel ka jalgpalli staadioni, kus toksivad jalgpalli oma lõbuks, mis on täitsa tasuta käes.
Massispordiga seoses vaadake näiteks Tartu Maratoni osavõtjate arvu 80 aastatel ja praegu.
Massispordiga seoses vaadake näiteks Tartu Maratoni osavõtjate arvu 80 aastatel ja praegu.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ennul on ikka väga triviaalne ettekujutus elust, ega sa ometi Zigulid enne kirjutamist rüübanud (see kah taas müügil)?Kes selle sinu eralõbu kõik kinni maksis?"
nagu ikka, kui kuulusid siseringi, siis maksid teised su tasuta lõunad kinni - kui mitte, siis maksid sina teiste tasuta lõunaid.
nii oli see spordiringidega kui selles "tasuta" saadud majas elades "tasuta" traktoriga "tasuta" saadud maad "tasuta" hariti. kõik sellised soodustused maksis antud juhul kinni see õnnetu kolmekordse elanik, kelle ainus privileeg oli osta kodulähedasest poest omateenitud raha eest žiguli "õlut". rikkad said rikkamaks ja vaesed jäid vaesemaks, nagu õiglasele sotsialistlikule korrale kohane.
Ikka sisering ja vat siis on elu nagu lill. Ise polnud vaja sittagi liigutada.
Et oleks ma olnud siseringis, siis oleks kah lehma pidanud ja rikas olnud.
Endal pole midagi pingutada vaja, ainult vaja varastada.
Varastasid puuvillased Marati dressid, Tartu tossud ja Gerd Kanter oligi sündinud. Ahjaa, siseringi tuli ka saada - ja nii need olümpiavõitjad meil tulid (nt Erika Salumäe - kah siseringist).

Umbes sama oli vaja ja lisaraha teenimiseks, ega lehm toituski ainult jõusöödast (seda sai varastada), piim purskus ise lüpsikusse 3 korda päevas (ega ei kontrollinud selle kvaliteeti ka keegi), lehm käis ise karjamaal, karjamaa aed tekkis ka havi käsul. Ja kuna mingil söötis maatükil lehm nosis, jäi mõnel õnnetul tondil elu võimalus tulemata, jõi oma Zigulli ja ootas Eesti Vabariigi tulekut, kes põllumajandusreformiga lõi kõigile võrdsed tingimused (kus kolhoosiesimehed ei ärastanud endale terveid sigalaid, vaid kõik käis ülimalt võrdselt). Muide üks vanavanem oli EV ohvitseri ja VS veterani laps ning asunikutalu asukas - need ju puhta pursuid

Sul endal paha ei hakka sellist pahna ajades?

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Mnjaa, siis võib tähendada tripperiga sootuks vastupidist tendentsi, ENSV 80ndate tase hakkab pikkade pingutuste järel käeulatusse tulema, 1993 oli osalejaid alla 1000.Massispordiga seoses vaadake näiteks Tartu Maratoni osavõtjate arvu 80 aastatel ja praegu

Võrdluseks 1984 lõpetas üle 9000 osaleja.
See oli ENSV kiuste, kui ENSV kadus, vot siis lendas osalejate arv kohe taevasse, sest selline segav faktor nagu mingi vene spordisüsteem oma pärssiva mõjuga kadus

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Mis selles konsumeerimises nii halba on. Inimene on seda harrastanud ajast, kui ta esimesed tööriistad kasutusele võttis ja loomanahkadest endale esimesed hilbud tegi. Mis see oligi, 3 miljonit aastat tagasi?OnuEnn kirjutas:"Osta maja metsa sees"
"ehita", "osta" on otsene üleskutse konsumeerimisele.
toomas tyrk See peab ikka üks meeletu edevus ning hea enesearvamus olema, mis sunnib sellist möla sellistes kogustes tootma. Siis nüüd tekib üha rohkem ja rohkem tunne, et ju ikka keegi maksab selle eest.
Millest ma üldse aru ei saa ega hakkagi saama, on vanglaelu ülistamine.aavs kirjutas:iga ühiskonnakorra aeg on võimalik väärikalt elada, isegi vanglas ja asumisel.
Kõik oleneb mis eesmärk oma elule seada.
Tegelikult siin jooksebki veelahe.. ka siinfoorumis.
Muidugi.. mulle meeldiks kah vanglas, kui on oma soe privaatkong, hea söök, piiramatu internetiühendus ning keegi ei tülita.

Võtke teed ja tulge homme jälle..
Homo habilist dateeritakse siiski väidetavalt 1,8-2, 5 miljoni aasta taguseks. Ja kas mitte tedagi vaid inimese eellaseks ei peeta 

iga ühiskonnakorra aeg on võimalik väärikalt elada, isegi vanglas ja asumisel.
Kas pole siiski tegu vale puu all haukumisega? Kuidas esimest väidet võib "vanglaelu ülistamisena" mõistaMillest ma üldse aru ei saa ega hakkagi saama, on vanglaelu ülistamine.
Tegelikult siin jooksebki veelahe.. ka siinfoorumis.

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist