Kas N Liidus oli ka midagi head?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
tommy
Liige
Kontakt:

Re: Kas N Liidus oli ka midagi head?

Postitus Postitas tommy »

davidsoniharald kirjutas:Kas teil kõigil on puhkus??? Ma loll pean siin rabama nagu idioot... ja
õhtuks olete jälle KÜMME poognat kokku kirjutanud.
Minul juhuslikult on.... :)
OnuEnn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OnuEnn »

pursui...
tommy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tommy »

OnuEnn kirjutas:pursui...
Peaasi et mitte pööbel.... 8)
OnuEnn
Liige
Kontakt:

...ega kolhoosnik.
ppp
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ppp »

Meestega, kes nalja mõistavad, on täiesti võimalik asja ajada ning asju arutada! :) Oleme ikka eesti mehed ja see arvamuste mitmekesisuś ning väljendamise vabadus on tõesti tore asi! Ennevanasti seda ei olnud!
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Puhkusest räägime? See on mu lemmikteema ja see on kohe kindlasti praegu palju parem kui nõukaajal. Nõukaajal oleks puhkajad pikemata vangi pandud ja pandigi.
Aga praegu puhka palju tahad.. keegi ei tule "ilma kindla elu- ja töökohata" tööpõlguriks sõimama ning toitu ära võtma, põhimõttel, et kes ei tööta - see ei söö.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
rbl
Liige

Postitus Postitas rbl »

Minule ka meeldib puhata, parasiitlus on kokkuvõttes ikka üks tore asi küll...
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Minule ka meeldib puhata, parasitism on kokkuvõttes ikka üks hea asi küll
Kellelgi on siin jätkuvalt kõik mõisted sassis..
umbes nagu: mulle meeldib pehme peldikupaber, rubla on kokkuvõttes ikka üks hea asi küll..
No kuule, rubla on ju nii pisike ja kõva.. kuidagi ei anna suure ja pehme paberiga võrrelda..
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

Sho kirjutas:Minule ka meeldib puhata, parasitism on kokkuvõttes ikka üks hea asi küll
Kellelgi on siin jätkuvalt kõik mõisted sassis..
umbes nagu: mulle meeldib pehme peldikupaber, rubla on kokkuvõttes ikka üks hea asi küll..
No kuule, rubla on ju nii pisike ja kõva.. kuidagi ei anna suure ja pehme paberiga võrrelda..

Kui ravi on määratud, siis tulevad rohud ära võtta, eks.
OnuEnn
Liige
Kontakt:

nuh, eilsest kõigil pohmakas ei mingit sõnavõtmist?

mul on lahmakas muru juba ära niidetud ja muud kasulikku vahepeal tehtud, seltsimehed joodikud ja loodrid...
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Nujah..
Kokkuvõtlikult võib vist öelda, et kõik, mis meil praegu on halba.. nagu rbl ja Vanaunt räägivad, on pärit nõukaajast (nõukogude inimene).
Ja kõik, mis meil praegu on hea, seda nõukaajal lihtsalt polnudki.. (vabadus, tailiha ja olme üldiselt).
Ning siis on veel asjad, mida ühed peavad heaks ja teised halvaks. Nagu kohustuslik kehkadivei ja tuumavarjendid ja lukselamine ohvitseridele..
OnuEnn
Liige
Kontakt:

"ja lukselamine ohvitseridele.."

viies kokku virisemise siin ja aktiivse sõnavõtmise ametikorterite teemas võib mõne seltsimhe kohta hakata järeldusi tegema.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

:lol: Järeldage, järeldage, idee eest võitleja...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
VanaUnt
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VanaUnt »

Eks ta ole kõik ju subjektiivne. Minu elu on olnud selline. Ma ei leia, et ma peaks seda kõike maha tegema.
NL ajal polnud ma taimetoitlane ja sõin liha, söön ka praegu. Tööd tegin ma ka nõukogude ajal ja teen ka praegu. Jah, siis elasin üürikorteris, mida ma ei saanudki ju erastada, nüüd elan oma korteris, siis sõitsin Vene autoga, nüüd sõidam Ameerika autoga, siis polnud mul kodus telefoni, nüüd on ligi 20 aastat mobiil taskus.
Tsiviilkaitsest on mul oma nägemus, kuna veetsin 70 aastatel 2 aastat NL tsiviilkaitse väes, seda küll Venemaal, Eestis tundus kõik pärast seda teistmoodi. See nagu oleks eraldi peatükk, mis ei kattu siin foorumis loetuga, aga see selleks.
Viimased 20 aastat töötan väga rahvusvahelise seltskonnaga, Venemaalt, Põhjamaadest, Saksamaalt kuni USA-ni välja. Kiitust kogun ainult välismaa partneritelt. Kodumaalt kas ainult ärapanemist või pugemist. Mida panevad tähele ka välispartnerid, minugi käest on küsitud, mida nad lömitavad? Aegajalt ikka üritan seletada, et see lihtsalt on väiklane inimene, ei saa ju öelda, et eestlase magustoit ongi teine eestlane. Kusjuures tegelikult on see seltskond keskmisest intelligentsem, kardan, et nad ikkagi saavad aru meie inimeste väiklusest. Usun, et see ongi nõukogude pärand eestlastele.
Kasutaja avatar
VanaUnt
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VanaUnt »

Eks ta ole kõik ju subjektiivne. Minu elu on olnud selline. Ma ei leia, et ma peaks seda kõike maha tegema.
NL ajal polnud ma taimetoitlane ja sõin liha, söön ka praegu. Tööd tegin ma ka nõukogude ajal ja teen ka praegu. Jah, siis elasin üürikorteris, mida ma ei saanudki ju erastada, nüüd elan oma korteris, siis sõitsin Vene autoga, nüüd sõidam Ameerika autoga, siis polnud mul kodus telefoni, nüüd on ligi 20 aastat mobiil taskus.
Tsiviilkaitsest on mul oma nägemus, kuna veetsin 70 aastatel 2 aastat NL tsiviilkaitse väes, seda küll Venemaal, Eestis tundus kõik pärast seda teistmoodi. See nagu oleks eraldi peatükk, mis ei kattu siin foorumis loetuga, aga see selleks.
Viimased 20 aastat töötan väga rahvusvahelise seltskonnaga, Venemaalt, Põhjamaadest, Saksamaalt kuni USA-ni välja. Kiitust kogun ainult välismaa partneritelt. Kodumaalt kas ainult ärapanemist või pugemist. Mida panevad tähele ka välispartnerid, minugi käest on küsitud, mida nad lömitavad? Aegajalt ikka üritan seletada, et see lihtsalt on väiklane inimene, ei saa ju öelda, et eestlase magustoit ongi teine eestlane. Kusjuures tegelikult on see seltskond keskmisest intelligentsem, kardan, et nad ikkagi saavad aru meie inimeste väiklusest. Usun, et see ongi nõukogude pärand eestlastele.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], ruger ja 4 külalist