Viktoriin
Re: Viktoriin
Vahelejäämine toimus eeltoodud tsitaadi järgmises lauses sedapidi...:
":Vasja, Petja, Kolja...Seal oli ka keegi Vasja Šahhura. Oli üks pühapäevane päev, hakkasime niisama rääkima- tuli välja, et tema on Narvast. Ütlesin, et mina olen estonets.
Tema: "Oo!". Ütlesin oma nime. Aga tema küsis:
"Kuule, üks kohvik "Kultas" oli Tallinnas, olen seal käinud. Kas see oli sinu sugulaste kohvi?"
Mina vastasin: "Ei, see oli m i n u kohvik!" Nojaa, lõpetasime oma jutud ära, oli pühapäevane päev. Olin pikali. Paari tunni pärast kutsuti mind politruki juurde. Seal oli juba kaks meest kohal...jne.
":Vasja, Petja, Kolja...Seal oli ka keegi Vasja Šahhura. Oli üks pühapäevane päev, hakkasime niisama rääkima- tuli välja, et tema on Narvast. Ütlesin, et mina olen estonets.
Tema: "Oo!". Ütlesin oma nime. Aga tema küsis:
"Kuule, üks kohvik "Kultas" oli Tallinnas, olen seal käinud. Kas see oli sinu sugulaste kohvi?"
Mina vastasin: "Ei, see oli m i n u kohvik!" Nojaa, lõpetasime oma jutud ära, oli pühapäevane päev. Olin pikali. Paari tunni pärast kutsuti mind politruki juurde. Seal oli juba kaks meest kohal...jne.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ühel Lääne-Eesti saarestiku väikesaarel asub mälestuskivi, mis on minuteada pühendatud Lääne-Eesti saarte (st antud juhul) Vormsi kangelaslikele kaitsjatele, kuid see saar pole (eksituse tõttu) Vormsi. See kivi asus sealkandis vähemasti 80ndate lõpuni.
Küsime, mis saarest on jutt? Sellel saarel ei käinud ainsatki lahingut ega teadaolevalt polnud seal ka ühtki vene sõdurit.
Küsime, mis saarest on jutt? Sellel saarel ei käinud ainsatki lahingut ega teadaolevalt polnud seal ka ühtki vene sõdurit.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kapten Trumm kirjutas:Ühel Lääne-Eesti saarestiku väikesaarel asub mälestuskivi, mis on minuteada pühendatud Lääne-Eesti saarte (st antud juhul) Vormsi kangelaslikele kaitsjatele, kuid see saar pole (eksituse tõttu) Vormsi. See kivi asus sealkandis vähemasti 80ndate lõpuni.
Hobulaid?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Vastus muidu õige, seda kivi näidati külalistele ekskursioonidel kui kohalikku vaatamisväärsust.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Vaikus...
Alljärgneval lingil on üks jupike NSVL kuldaja militaarfilmide klassikast. Sellest konkreetsest lõigust oli omal ajal kinodes näidatud versioonis nähtavasti "organite" tahtel üks jupp välja lõigatud ja see versioon on ka videolevides tänini müügi. Küsin, milline lõik - näidata ajavahemik (lingil täisversioon).

Alljärgneval lingil on üks jupike NSVL kuldaja militaarfilmide klassikast. Sellest konkreetsest lõigust oli omal ajal kinodes näidatud versioonis nähtavasti "organite" tahtel üks jupp välja lõigatud ja see versioon on ka videolevides tänini müügi. Küsin, milline lõik - näidata ajavahemik (lingil täisversioon).
Mnjaa... Kes selle küsimuse ära vastab saab kutse Selgeltnägijate tuleprooviKapten Trumm kirjutas:Vaikus...![]()

Mine sinna, ei tea kuhu, too seda, ei tea mida!
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
pakun 06.20 kuni 06.34
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Selles vahemikus võib näha kahte dessatniku UAZ-i najal vedelemas kuskil Krimmi mererannas.
Mis seal niiväga salajast oli, ühe mehe puine inglise keel?
Seda minuteada õpetati vene sõjakoolides igale kursandile, midagi salajast selles kah ei ole.
Mis seal niiväga salajast oli, ühe mehe puine inglise keel?
Seda minuteada õpetati vene sõjakoolides igale kursandile, midagi salajast selles kah ei ole.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Jah, vastus õige.
Tegelt olen näinud kahte versiooni.
Kinos nii nagu corvus rääkis ja videol pole seda kohta üldse, näidatakse korra neid rivis kiivrikatetega mehi ja algab järgmine koht.
Ise kahtlustan kah seda karate-teemalist kampaaniat.
Päris põnev oli vaadata, leidsin eile juhuslikult - ja mõtlesin, et kasutame pegagoogika võtet, millega see meelde jääb.
Tegelt olen näinud kahte versiooni.
Kinos nii nagu corvus rääkis ja videol pole seda kohta üldse, näidatakse korra neid rivis kiivrikatetega mehi ja algab järgmine koht.
Ise kahtlustan kah seda karate-teemalist kampaaniat.
Päris põnev oli vaadata, leidsin eile juhuslikult - ja mõtlesin, et kasutame pegagoogika võtet, millega see meelde jääb.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
...juhatas mõnda aega armeedegruppi NORDKuidas oli see "kiskja" seotud Eestiga?

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Erich LUDENDORFFcorvus kirjutas:Ei.
Vihjeks niipalju, et "kiskja" oli 1941.aastaks surnud. Sai riiklikud matused 30ndate keskel.

Infanterie - königin aller Waffen.
-
- Liige
- Kontakt:
Karl Litzmann vanem. Ja side Eestiga sel juhul Karl-Siegmund Litzmann.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist