...tavapärasel legendaarsel asjandusel oli selgelt võimalik üle lugeda (ilma roolirattata) viis suurt ratast, siis Stukaks kutsutaval modifikatsioonil oli neid kogunisti kuus...
...tavapärasel legendaarsel asjandusel oli selgelt võimalik üle lugeda (ilma roolirattata) viis suurt ratast, siis Stukaks kutsutaval modifikatsioonil oli neid kogunisti kuus...
Mis iganes sa selle all mõtlesid ei osale vesi selles olsüdeerijana.Hydrazine kirjutas:Eksotermiline paisumine?
Kui sa mõtlesid sellist lahendust, kus mootoris on u. 300-320 kraadini kuumutatud vesi, mis ventiili avanedes aurustub ning tekitab sisuliselt aururaketi (muide - see füüsikaline protsess on endotermiline, mitte eksotermiline), siis see ei olnud see, mida siinkohal silmas sai peetud, sest vesi ei osale sellisel juhul keemilises reaktsioonis (mis on minu poolt mainitud mootori töötamisel oluline). Võti on sõnas oksüdeerija. Ja vihjeks võin öelda, et eriimpulss on suhteliselt kõrge. Kõrgem kui rocket candy mootorites.Hydrazine kirjutas:Ma häbenen nüüd natukene, mul oli üks mõte aga ei osanud seda väljendada.
Vesi on ainus oksüdeerija (100%).Motronicus kirjutas:Kas vesi on oksüdeerija üheks komponendiks, nagu nt RFNA's? Või vesi 100%?
Täpselt. Kuigi ALICE ei ole sugugi esimene jää ja alumiiniumi baasil lendav rakett. Ja kuna konkreetne rakettmootor on leitud, siis võib ju ka selle Isp välja lobiseda, mis jääb 150-200 sek vahemikku, kuid ilmselt oli praktikas kusagil 160 sek ringis.Lemet kirjutas:Ega lugupeetav ometi ALICE mõtle? Jää ja alumiiniumitolmu segu...
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline